Магребска усмивка с пикантен кус-кус, в приятна градинка, направена с вкус !

• 41 321
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Далка, тук всички сме с теб и ти пращаме много положителни емоции, но това не може по никакъв начин да промени нещата... и аз като Фаима се чудя как бих реагирала в подобна ситуация... но и аз не знам. Мисля, че тук просто не може така някой да се запише към твоята застраховка освен ако не ти е съпруг/а... При вас не е ли така също? Ох...

Линче, аз се чудех къде се загуби... Ти нали беше почнала нова работа? Как е върви ли? А за хабибито Делта е права...сега е така, но ще му мине. А може би сега сестра му като се разведе и техните ще си променят мнението и ще те приемат. Знам ли  Thinking Може пък да е за добро.  Hug

сеика, на мен ми харесват Елиас и Сами... Simple Smile

Делта, Дядо, Амал, Марси, Белбей, Фаима....на всички вас много  Hug и сега се сещам, че Никито я няма нещо.. Ники, къде си?

# 196
МИНА  Hug тук съм мила чета, ама отпуската свърши и се връщам скапана и нещо нямам тонус!!! Честито за изпита - оценката няма значение, важното е че си го взела. А пък сладкиша изглежда супер и сигурно е такъв на вкус.
ДАЛКА направо се чудя на Другаря ти и на девер ти - нали арабите държат да се грижат те за съпругите си и да ги издържат  Rolling Eyes
ЛИНА съчувствам ти, че си толкова натоварена с новата работа. Както казват по ТР сериали ти си знаеш - какво да правиш де. Дано се оправи бързо сестрата на хабибито и това да промени отношението на роднините му към теб.
ФАЙМА опасна София - да ти е жива и здрава. Много се смях като четох. Joy Joy Joy А за модата - две думи няма можеш да им  скриеш шапката на всички с твоите модели.
МАРСИ много хубава твойта щерка.
ДЕДКО браво - поставил си ги на място. Знам много семейства, които са разделени заради намесата на роднини. АКо всички мъже постъпваха като теб и бяха мъже на място нямаше да е така   bouquet
ДЕЛТА  АМАЛ БЕЛБЕЙ  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
СЕЙКА а името Мохамед - вярно често срещано е, но пък и аз съм пристрастна за него  Peace

# 197
  • София
А да ви почерпя с кекс с тиква. За пръв път го правя и то направо в машината за хляб.

# 198
  • Varna
ДЕДЕ-
точно за това си пич Душе,че си бил зад Зайчето . Че си се борил за семейството и не си дал някой да брои твоите си парички и да им е сайбия. А със това като каза, за твоето зайче, че било много сладко като бременна ми напомни за моя БаткУ. Той пък ми казваше, че много съм хубава като бременна и все така да си стоя #Crazy :35 да бе ще стоя все бременна Joy Шегувам се де. Верно, че бях много убавичка тогава. Ама бЕЕЕЕЕх, миналУУУУ. То у главата добре, ама иначИ кЪт съща платноходка бях ДедеЙЙЙЙЙ Joy
ДЕДЕ- ти пак магии си правил. Много красив изглежда кекса а и казваш, че е много вкусен. Ей, за тВа не си купих от тая машинка, точно за туй rotfImao кЪт мра за тестянУУУУ
НИКИ- Hug
Незнаех, че си отпускарче.
ФАЙМИЧ Hug
А ти така колоритно си описала Софито, че буквално си я представях какви ги върши Joy

# 199
  • София
...
ДЕДЕ- ти пак магии си правил. Много красив изглежда кекса а и казваш, че е много вкусен. Ей, за тВа не си купих от тая машинка, точно за туй rotfImao кЪт мра за тестянУУУУ

Ми тая огромна тиква трябваше да се оползотвори по някакъв начин.

# 200
  • по пътеката
за имената  да си кажа-ясин, сами, раян, илиес, софиен, тахар,скандер, амин!
дедо, кексът ти е  като кораба на ной, първа асоциация, не се сърди!  bowuu  chef  bouquet

# 201
Ей, ядосах се Далка на тая ваша рода! Хич не обичам използвачите! Ама що не се потрудят малко ами все търсят лесното.  #Cussing outНе знам, какво да те посъветвам, че ти си знаеш най-добре само мога да ти съчувствам и да се моля всичко да е наред! Hug Praynig
Марси и тоя вашия голям тарикат! Как пък не се съобразяват, че тези хора си имат семейство, деца и по този начин ги ощетяват. Егати спокойствието! Аз и стотинка не мога да взема дори назаем. Дано не ми се налага никога! Praynig Като студентка как съм яла седмици наред маргарин и хляб от гордост. Още ми държи влага и не искам да видя маргарин и на картинка.  SickАбе момичета нали знаете приказката за баницата! Много е вярна, така че умната с тези безкрайни помощи, когато самия ти си затруднен!
Дедко, браво! Много мъжка постъпка! А пък за тая вкусотия ще чакам рецептата!

Имам и един въпрос относно здравното осигуряване. Ако някой е наясно ще се радвам да ми помогне. Търсих в здравния, но нищо не намерих. Имам приятелка, която работи в чужбина от две години и дължи осигуровки за това време. Аз мога ли да ги внеса от нейно име или се внасят лично от лицето?

Seika, мои любими са Раян, Сами, Илияс. Тези се сещам.

# 202
АмалHug тук съм , чета ви , но нещо не ми се пишеше тези дни.....малките още не са оздравяли напълно , много лош вирус  ooooh! Йоана преди няколко дни си " изгуби" гласа  Crazy днес вече е по- добре де , Слава Богу. Писна ми от вируси, от болести..... Tired а и тази зима и този студ ми омръзнаха ..... Tired искам да е лято, да е топличко....искам слънце...

дядо Хаджия- много апетитно изглежда кекса с тиква   chef

Поздрави на всички   bouquet и бъдете здрави !  Hug  Heart Eyes

# 203
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ФАЙМА!!! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОВ ОТ ЛЮБИМИТЕ ХОРА. СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИТЕ ТИ МЕЧТИ!!!   bouquet  bouquet  bouquet
ТОВА Е ЗА ТЕБ

# 204
Фаима, подарък ето тези обувчици - да си ги носиш из Кайро.

И за да не се затрудняваш да стигнеш докъдето трябва да ги покажещ ето и тези.

Joy Joy

Близначкова, ние също бяхме болни. Tired Отвратително направо. И за чакам с нетърпение слънчицето.  Hug Подивяват ли в къщи малчовците? Ние снощи имахме гости - един палестинец с жена му румънка и двете им деца - супер свестни хора, изкарахме много весело.   bouquet

Никито, защо не си в настроение? Не е типично за теб.  newsm78

Лина, не е хубаво това, което се е случило с рводата на хабибито, но нали казват, че Господ наказва там, където най-боли. Дано сега си променят отношението.   bouquet

Рали, не знам точно положението как стои, но най-добре дасе обадишна телефоните на НАП и да попиташ за такъв казус.   bouquet Знам само, че с тия здравни прецакаха сума ти народ. Според мен поне да бяха оставили хората в заварено положение, представи си, че някой си е плащал 2 години и сега пак трябва да се бръкне в джоба.  newsm78 А има хора, които наистина нямат. Май ще си мрем по улиците и никой няма да му пука.  Outta Joint

Дала, патова ситуация направо. Ако беше девера бедничък няма начин да откажеш, но при положение, че има пари какъв му е проблема? Crossing Arms А мишока добре се е уредил.  Joy

Брей, кеск с тиква, пък и в машина за хляб.  #Crazy Доста хлябове ще трябва да съсипя, за да сткигна до такъв етап.  Joy

Айде, слънчев ден, макар че е не е ясно откъде слънце.  Wink

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 12:25 от amal

# 205
  • Варна
Честит Рожден Ден Файма! От сърце ти пожелавам много здраве,щастие и любов!

# 206
Мила Файма, Честит Рожден Ден и от мен!

Желая ти много щастливи моменти и много сбъднати мечти! Остани такава, каквато си! Simple Smile

# 207
  • Varna
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ФАЙМИИИИИЧ!!!
Hug
Гледам, че ти се подаряват обувки, явно това са ти любимите аксесоари та взех и аз ти избрах еднички smile3503

# 208
  • София
ФАЙМА ЧЕСТИТ РОЖДЕ ДЕН !

Бих искал ако можех да ти подаря една усмивка и поводи само за добри  и щастливи спомени.

# 209
  • по пътеката

4естит рожден ден, файма! много семейно щастие!

Общи условия

Активация на акаунт