Магребска усмивка с пикантен кус-кус, в приятна градинка, направена с вкус !

• 41 323
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
ФАЙМА , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
ВСИЧКО НАЙ- ХУБАВО ТИ ЖЕЛАЯ , ОТ СЪРЦЕ !
  Hug

# 211
Честит Рожден Ден Фаима!

От сърце ти желая здраве, любов и мнооооого усмивки!

# 212
Честит рожден ден, Faima  Hug
Желая ти здраве, късмет и прекрасни моменти с любимите хора.
Весел празник!

# 213
4естит рожден ден файма,нека слънце да грее в о4ите ти,усмивка да блести на лицето ти и радост да радва сърцето ти!!! nbirthday.и ние бяхме на рожден ден днес на племенницата на мъжа ми.деца играха,лодуваха,а ние големите пийнахме по една ракийка Simple Smile.криси днес ми каза,4е бил ве4е доста голям и искал да имаме две бебета,щял да ги гледа Joy,а ние само се смеем с татко му,не стига едно ,а цели две.и сега на всяка дума се е нау4ил са казва"ами това е положението"ве4ер гледам"листопад"и той сяда по-някога до мен и сега ми целува ръката и после на 4елото си Grinning.като на филма.дядо-страхотен ми се вижда кекса ти. Winkмина-браво за изпита.далка-желая ти мн късмет и здрави нерви.на вси4ки останали- Hug Hug Hug

# 214
                                          Честит рожден ден, Faima                                                                           .

May this year be your best ever

I hope all your birthday dreams and wishes come true.

Not just a year older, but a year better.

Here's to another year of experience.

Привет и от нас, пак вали сняг и зимата продължава с пълна сила  Peace
ДеденцеHug харесаха ми изказванията ти и начина ти на действие, ако всички мъже бяха като теб  Sunglasses, ама неее.   
Далче, стискаме палци всичко да се нареди по най- добрия за теб начин  Praynig
Марсита, те пазарящите Версаче са повсеместно рапространени май  newsm78.У дома има една такава Wink.Лошо няма нека да си пазари, но лошото е когато тя започне да принуждава хората да пазарят с нейните темпове.Не всеки може да си позволи да остави в магазина за глезотии ( разни шоколадивки истории Линд, и т.н) 120 лв  ooooh!.Да ама тя се сърди когато ти не пазариш като нея Shocked и винаги има разправиии тя какво била купила.
Близначкови   bouquet бързо да бягат вирусите от вас, и да се нарадвате на снега едно хубаво.
Файме , няма лошо Софи като танцува детето, тя е дете.Лошо за душмани  Wink.Като поизрастне ще разбере кое е добро и кое лошо.
Сеика , ами за имената да се изкажа и аз :Харесвам Тамир  Wink( тук съм субективна, моля да не ме убивате), Тарик, Карим, Карам,Раян,Синан и др.Когато избирах за сина ми име ползвах един сайт , но  Confused не си спомням името .
http://www.babynamer.com/search?q=B
Пробвай този сайт  Rolling Eyes, дано да стане
 Alba76 , кажи нещо.Не само така поздравяваш и хоп изчезваш  Hug
bena-bela ,Rali_buba ,Minaaa,libra,amal,nikito71 и другите пропуснати  Hug   bouquet 

# 215
Честит рожден ден Фаима! Много здраве и късмет ти желая
Дала, право са ти казали другите, не си подавай пръста, че да не ти отхапят ръката после. Дано всичко се размине без главоблъсканици за теб  Praynig . Значи така - честната снахичка бременна, ей тези тихи води... Дано са щастливи младите, че да не ви занимават и с проблемите си после  Praynig
Лина, дано твоето момче да успее да се възпротиви на техните  Praynig , че много е кофти така. Ама виж, то Господ си знае работата, побутва ги да видят, че не са прави. Дано се усетят  Praynig , а не като на моя екс баща му, който ни раздели заради подобни истории. В същото време и на екс-а сестра му щеше да се развежда, щото мъжа й я тормозел и биел и т.н. , а уж уреден брак и са го избирали зетя, търсили го със свещ дето се вика. Аз все му давах за пример това, да каже на баща си, че е сгрешил явно за зет си, може да греши и за мен, ама нищо  Sad . Както и да е, няма гаранция за щастие никога и само не трябва да забравяме, че идеални хора няма - ние не сме и не трябва да искаме и другите да са. Аз много се разприказвах, ама ми е болна тема това все още  #Cussing out .
Сейка, моите любими имена са Амр, Адил, Амин, абе всички с А. Незнам защо, ама много си я харесвам тази буквичка, особено за мъжко име.
Ники, много заето твойто хабиби, ама нека да работи сега човека, че като си там да е свободен.
Белбей, как е зетчето ми? Изкарваш ли го на снега да бяга вече или му е рано?
Студентките, как са изпитите? Трепите ли ги?  Praynig Моите лекции наближават вече  Sad

# 216
  • София
Тия от T.TV.I. твърдо са решили да ми лазят по носталгичните чувства. Снощи даваха близо половин час предаване за шоуто в зоопарка ФРИГИЯ в Тунис. Направо се едно, че отново бях там.

# 217
Мале, ама съм блеика  Mr. Green
Рали, може да платиш на приятелката ти осигуровките  Peace.трябва само ЕГН-то да и знаеш.
Марси, аз от 100 години все да питам и все забравям:вие пиете ли чешмяна вода?
аз като бях в Хамамед не се пиеше чешмяната вода  Peace

# 218
  • Egypt
Благодаря ви от сърце, приятели, разчувствахте ме, че и как добре ме познавате, всички подаръци баш на място- и патъчките, и шоколадовите тортички, и Луи Вютона, и букетите, и лалетата, мнооооого ги обичам, и усмивките  и всичкото Heart Eyes
Ето едно Тирамису от Пина, с което почерпвам:

# 219
мила Фаиме,много се извинявам за закъснелия поздрав...нещо ме налегнаха проблеми
повярвай ми-от все сърце ти желая това,което искаш да го имаш
Всъщност аз зная че ще си щастлива,защото щтастието не се поднася на тепсия,то не идва стоейки си в къщии вайкайки се,че не ни върви....то обича да придружава  хора,като Теб  bouquet-идейни,движещи се,променящи се...
Благодарение на тези хора се движи и развива всичко
Това,което сърдечно ти пожелавам е ...да има по-малко течение по твоя път...или ако има то да не е подводно,а просто лек полъх на освежаващ вятър
От сърце тези красиви лалета са за теб

Момичета-аз тази сутрин си купих билети за Лондон.Ще отида до там -да си видя племенницата  bouquet Hug
Оказа се,че нашето семейство е изградено на странни принципи-и когато откажеш нещо!-вече не те чувстват част от това семейство
Е-ами...аз не съм дърво без корени или водорасло!Щом Другаря прецени,че брат му и булката му -Неговото семейство!!са в проблемна ситуация и е длъжен и трябва да да им помогне-Моля!
Моите принципи и разбирания са по-различни....
Добре съм-не ме мислете и не се притеснявайте...Просто-явно...много ръка за захапване съм подала,без да се усетя ПАК!Присъщо ми е да се вживявам ,без да се усещам отвреме на време...
Целувки за всички Ви
до скоро

# 220
  • Varna
ДАЛЧЕ Hug
Леко пътуване мила, хубаво си решила, да идеш пък ти, до твоите хора. И наистина не си дърво без корен. Имаш си и ти твои хора. Дано малко се успокоиш във Лондон. Обаче не съм чула твоите хора да имат някакви изисквания към Другаря, камо ли такива каквито е имало към тебе.  Права си, много от ръката си дала за захапване. И се сетих от моята бабичка един лаф за тия дето уж сЪ праскат за скромни и гледат надолу. Та баба ми светла и памет казваше- Който гледа надолу, мисли за голУ. Това го казваше старата женица, не аз!!!

# 221
  • по пътеката
 Laughingделте, ти ми оправи нацупеното настроение! то бабето де! оби4ам ги такива стари мъдри хора! тук като гледам някоя стара  ,прегърбена бабка или дядо, максимално направили за да се  4увства, 4е имат дух у ъях, много ми свиват сърцето, спомням си за моите старци ,лека им пръст!  Praynig
аз  тихите води найне  ги оби4ам и съм нащрек с такива  люде!
далке, иди да си видиш сладурката с ирландски 4ерти! пу на леля гарджето и да поздравиш домашните си! зареди се! имаш нужда!
белби, ние пием вода от 4ешмата! рядко минерална и май пове4е за дребното за даскалото! роднините не пият обикновена ,паеят си органите! купуват минерална! аз  в бг съм свикнала с варненската! тук е солева, абе нека има соли! то ина4е какви соли ядем! казвам им само да я сменят, 4е не е добре  доста минерализирана е минералната, няма трапезна!
фаиме, абе  много ми се отвориха о4ите, щипя се -  bouquet bowuuтакава вкуснотия с какво сирене  я докара? предавай се, да не  ти4ам през цяла либия до вас!

# 222
  • Egypt
Аууу, Марсева, а бе тая торта не съм я правила аз, ами Пина, копнах я от нея  Laughing Иначе никога не съм правила Тирамису с друго сирене, освен с Маскарпонето от Метро в Бг. Казваха ми, че и с Крема сирене пак така ставало.
Далка, мерси, както винаги ми нацелваш струните  Heart Eyes Върви в Лондон, и си отпусни душата, не ги мисли тия "роднини", ще отмине всичко, и ще се забрави, лошото е, че пак ще измислят ново, ама ти трябва да си отстояваш твоето, ама ха.
Аз съм изпаднала в едно униние, защото вече не мога да го отлагам това местене, а истината е, че хич не ми се мести, защото тия моите комшии се оказаха невероятни хора, и много се сближихме, и не знам как ще се разделим... Не мога да ви опиша какво е да пиеш чай на покрива на къщата, да си говориш с някого и да се разбираш толкова добре незнайно как и на какъв език, като ни аз говоря арабски, ни те английски, и това ми ти египетско небе паднало ниско долу, и тия ми ти палми, разлюлени от вятъра...

# 223
БелбейкаHug добре съм, живо здраво.  Peace
Сняг ни е затрупал и ни е вързал ръцете. Отвикнала съм от толкова студ и мрънкам, че не съм за тези места вече. Wink
Още съм си у дома, правя някакви планове, които ми заемат времето, та с това се занимавам общо взето.
Малкият-голям мъж вече е на скорост, приготви ли си бързоходките за безкрайното тичане?  Heart Eyes
Прочетох за траги-комедията в семейството на Далка- изненадите май нямат край ooooh! Спокойна почивка ти желая. Hug
Файме, как изкарахте рожденият ден?
Oбичам много хора като твоите комшии- които си нямат нищо според нашите представи, но всъщност имат всичко, наслаждават се на живота и най-малките неща, които им предлага, усмивката не слиза от лицата им и са ти пример за това как трябва да се живее и какви трябва да сме хората. Peace
Марси, с Филаделфия също става.
Близнаците, Дидонка, Делти4  Wink,....Поздрави и прегръдки на всички   bouquet  Hug

# 224
ФАИМА,
Честит Рожден Ден!

С пожелания за много здраве,щастие и любов!

Общи условия

Активация на акаунт