Незабравима(unutulmaz)-тема 3

• 54 833
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Какво означава Ben Seninle ?
аз със теб

# 361
И без това толкова много му вдигнахме рейтинга, как няма да ни приюти. Може първо ние да си я изберем и само да му кажем коя точно да вземе. Така де той е толкова зает, няма време да разглежда яхти сега.
Мисля че този ни жест ще го трогне до сълзи някой на добра воля поема част от задълженията му може ли да остане равнодушен ще ни приюти и още как

newsm10

# 362
Мерси Binzi. Намерих едно интервю, но незнам преди колко год. е http://www.bakimliyiz.com/unlulerin-resimleri/48403-serhan-yavas … fotograflari.html

# 363
Мерси Binzi. Намерих едно интервю, но незнам преди колко год. е http://www.bakimliyiz.com/unlulerin-resimleri/48403-serhan-yavas … fotograflari.html
немога да ти кажа точно от коя година е но казва през април ще навърша 35гд смятайте аз друг исках да отбележа което прочетох на въпроса разпознават ли ви по улиците той отговаря;никой не ме разпознава защото не се разхождам по улиците не ми остава време за разходки почивам по 1-1.5 дена на седмица и тогава си седя във къщи обичам да си седя във къщи срещам се със приятели откакто е почнал серйала/йемин/съм ходил еди два пъти на пазар /по магазините /и никой не ме разпозна

тези за кьорави

# 364
А ето и няколко снимчици и от мен. Надявам се да ви харесат, дано не сте ги виждали txtloves

Ама как няма да го разпознават,  newsm09.
Binzi - сигурно са кьорави наистина smile3521

# 365
благодарим но вече бяха пускани  bouquet

# 366
Момичета много съжалявам но трябва да ви зарежа за малко отивам на разходка със яхта по босфора после пак ще се включа

# 367
То човек, ако е сляб може да прогледне даже като го види

# 368
И после да разказваш, но и пикантните неща.  Joy

# 369
Ето малко снимки и от мен .  Simple Smile 

# 370
Жалко, че сте ги виждали снимчиците - исках да ви изненадам, ама какво да правя ще трябва да ви покажа снимките ни с харун от личния си архив newsm03

# 371
аз вече съм тук

# 372
# 373
Това затишие да не е пред буря

# 374

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 20:58 от Дъщерята на кметицата

Общи условия

Активация на акаунт