Ако искаш да си елегантна дама захващай се с Дюкан-а - 221

• 38 316
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
АДРЕНАЛИНКАААА, супер новина! честито, миличка! пожелавам ти от сърце всичко да е наред, да нямаш никакви проблеми и да имаш едно прекрасно бебче! Hug ние сме тук и те чакаме след известно време! ти си го знаеш пътя, няма да се притесняваш за глупости, сега имаш по- важна цел!

дай Боже и другите да ги сподели същата радост през новата година! Praynig

Гарденийкооо, ама ти не знаеш какво искаш бе мило! искам ,искам, всичко искам! пък после.......търчиш за тест! Laughing

# 61
Здравейте!  Laughing
Адреналинка, честито, мила! Лека и безпроблемна бременност пожелавам!  Hug
Мастърче, гледам в края на миналата тема, си писала, че имам ЛС от тебе, ама нямам  newsm78 Ника ли сбърка, що ли?
Добре дошли и успех на новичките!   bouquet
При мен всичко си е ОК, ей сега тъкмо хапнах пилешки шницели, супер станаха.
Гушкам ви и ви желая хубав ден!  Hug
EDIT: Петък е, а аз я вижте на какво се натъкнах (18+): http://www.novate.ru/blogs/160409/11852/

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 14:37 от miss Marple

# 62
  • София
Ей, влизам в новата тема, гледам 5 страници и си викам "някаква гореща тема се е развилняла", а то записванки, уж непозволени...

Отчет за днес - 58,2 кг, как е постигнато не знам. Тези дни сме болни с децата и протеинов ден истински не съм правила, не съм излизала на пазар, а хладилникът ехти от празнина...

Една смешка от снощи: голямата ми дъщеря ми поднася към устата шоколад.
-Хапни си, мамо.
-Не, не искам.
-Ама защо?
-Ще стана дебела.
Гледа ме, премигва и пита:
-Ама веднага ли ще станеш дебела?!?
Сигурно така фатално й е прозвучало, че направо си ме е представила с иглата и балона на Дюкан.

Честито, АДРЕНАЛИНКА! Живи и здрави да сте! Пази се и по-лекинко с режима! Аз бих ти препоръчала да да увеличиш мазнините и плодовете.

# 63
Еееее, най-сетне и аз да се наредя сред първенците. На 5-та стр. си е голямо постижение. Айде успех на всички и може да ме гледате по-сериозно, нареждам се на опашката, за постижения. Че много ми харесахте на снимките "след" и аз искам така.

# 64
Аййййй, докато се наканя сте стигнали чак на 5-та страница.
Абракадабра - благодаря че ми показа отговора. Наистина не съм го видяла, а чета всичко наред  newsm78
Както и да е. Пих 1 ден степче и нещо ми втръсна, та пак се връщам на водата  Crazy

Днес пак сме на ТИ с кантара - още -600гр от вчера.
И метъра днес ми е фен - -2см от талията и по 1 см от ханша и бедрото  Mr. Green
При такива резултати ше си ям горчивите дробчета и ушите ми ще плющят  Animal Pig

Пък какви кошмари сънувах снощи.
Мъжо се прибра към 12 и седна малко да хапне, та и аз с него  EmbarassedАма викам то мина 12, вече е петък и аз съм на ПЗ и бръкнах малко в купичката с кьопоолуто дето си направих за днес. Викам да не сгреша нещо.
И като съм засънувала, че вместо тая салата меля шок. бонбони  там чак се препотих на сън  hahaha

# 65
момичета едно питане- може ли през първата фаза да си направя пшеничено нишесте - обикновенно ?

# 66
момичета едно питане- може ли през първата фаза да си направя пшеничено нишесте - обикновенно ?

Може естествено. И царевично може. Сложи му малко мед да стане по-вкусно. Ако нямаш мед и захар става...

# 67
Привет мацки и мацок!
Кантара не мърда ама и 00 ми е проблем (предния път го нямах)
сега съм на ПЗ така че се надявам да успея да посетя това местенце
АДРЕНАЛИНКА  честито леко бременеене  много са ми сладки такива бебетата
Тумба-лумба  #Crazy даже и моя се опули като му казах какво е казал годеника ... нямам думи.
Ами и други умнотии исках да кажа.... забравих
зори  Hug боли ли те главата?
За сега толкова за всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
petiaR  ако питаш мен през никоя фаза не може пшеничено нишесте

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 13:38 от cote

# 68
АДРЕНАЛИНКА*---Лека и   безпроблемна  бременност, целувам те и се радвам с теб. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 69
  • София
 newsm08
Гледам бебета се раждат, други са на път. Много е полезен тоя Дюкан, бре. Laughing
Аз си карам 4-тата, кг. не мърдат нито нагоре, нито надолу.

Нещо не ми стана ясно какво искаш да правиш с това нишесте - кремче ли или да си сгъстяваш сосове? newsm78
Дюкан позволява само царевичното нишесте - по 1 ч.л. за сгъстяване на сос или ястие.

# 70
Адреналинка preggo чудесна новина Лека и безпроблемна бременост! Hug Hug Hug
Tumba_lumba, толкова си чаровна, вдигни си гордо главата и важното е ти да се обичаш и харесваш!  Hug Hug Hug
cote, опитай сутрин на гладно 1 чаша хладка вода, след това триците и след тях чаша зелен чай Hug Hug Hug

# 71
Благодаря, Gardenia   bouquet Ми така ще е Thinking ще се четат малките букви на етикетите Simple Smile Важна е крайната цел и този път няма да се отказвам  Naughty предния път просто нямах май нужда от отслбване (165см-53кг) и  не бях достатъчно мотивирана. Сега обачееее ...съм доста по-тежичка Blush
Хубав ден момичета с много минусчета   bouquet

# 72
Знаех си аз, че добрите вести предстоят и бавно си дочетох дюканската страница преди да пиша...
Адреналинка, честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая!  Hug  bouquet
Шуши, следващата да си ти Peace Hug
Тумбе,останах без думи от прочетеното и  само ще те  Hug Hug Hug Hug Hug
Насти, Heart Eyes Hug
Купих билети за Англия. На 18 март летя, за да си докарам новата кола от дядо Коледа! Много, много ми е кеф! Естествено ще поседя около 10 дни и ще си направя шопинг
И понеже казах кола и се сетих- Валентина, честита ти книжка. Леко и безаварийно шофиране  Peace
Днес е един прекрасен ден!!!

# 73
Адреналинка,честито мила.Желая ти всичко да бъде леко и безпроблемно.А за килограмите не се грижи.Вече знаеш пътя Hug Hug Hug Hug Hug

# 74
Моля за помощ, не мога да намеря рецептата за мляко с ориз (май така беше)- десертчето с канелата  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт