Ако искаш да си елегантна дама захващай се с Дюкан-а - 221

• 38 324
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
"Петдневен ударен режим

При тази най-често практикувана и най-ефикасна продължителност на ударния режим обикновено се губят между 2 и 3 кг"

oх успокоих се, че всичко ми е на ред въпреки не особенното ядене на месо и пиене на вода - но пък с триците и млякото съм редовна

за капак на третия ден се оказа че съм хапнала малко не диетична горчица
а и си взех едни диетични бонбони без захар с мента за гърлото и след първия прочетох че имат  въглехидрати - нищо че нямат захар?????
но като се замисля то това мляко от 01.% също има въглехидрати , но явно без хич не може важното е да са малко на фона на протеините /някъде в книгата четох , а да "Ако подсладителят и ароматизаторите са лишени от калорийна стойност, то плодовият пулп въвежда известно малко количество нежелателни въглехидрати. Но този недостатък напълно се компенсира от факта, че става дума за приятни храни" в 8 ма категория храни за ударния режим го пише

леле голямо четене му ударих тия дни

# 76
Моля за помощ, не мога да намеря рецептата за мляко с ориз (май така беше)- десертчето с канелата  Rolling Eyes

Ето:

Мляко с „ориз“ (ама по-хубаво)
Публикувано в: Десерти (П) — Аngua @ 5:17 pm
Tags: прясно мляко, трици
Рецепта Sari4ka
Около
    * 200-220 мл. прясно мляко 0,1 %
сложих в тенджерка на котлона, към него прибавих
    * 3 с. л. трици
    * подсладител на вкус
    * няколко капки ванилова есенция на д-р Йоткер
Всичко това клокна при непрекъснато бъркане и леко се сгъсти. Отстраних от огъня и прибавих
    * 1 жълтък
    * 1 малка, равна чаена лъжичка царевично нишесте
и отново с бъркане го оставих да клокне. В момента се изстудява в хладилника за закуска, но мирише великолепно – точно на мляко с ориз Wink Отгоре смятам да поръся с малко
    * канела

П.П. Аз не слагам жълтък и царевично нишесте. След като клокне и се посгъсти го махам и му слагам канела. не успява да оцелее повече от 10 мин. Лапам както е горещо. Обожавам го.

# 77
  • София
Аз имам едно питане - Като гледам в магазина рибата тон на Океан е с растителна мазнина, а в нашия магазин друга няма. Открехнете ме има ли няква марка дето мога да си купя  Embarassed

# 78
Здравейте, дами и честит петък!
Шеста страничка ми идва чудно! За жалост с Кантара сме скарани - не мърда гадината мръсна - ни наодлу, ни нагоре...
Дианченце, добре дошла при нас!
Вещи, мерси за страхотната тема!
Адреналинка, честита радост! Не прави П ден, моля те! Пиеш ли редовно фолиева киселина?
Тедке, купувай си само прясна риба. Няма ли рибарски магазин наблизо? Специално от Океан аз съм отвратена, много са им гадни рибите Sad
На ПЗ съм и отивам да хрупам китайско зеле...

# 79
pussycat   bouquet

# 80
Аз имам едно питане - Като гледам в магазина рибата тон на Океан е с растителна мазнина, а в нашия магазин друга няма. Открехнете ме има ли няква марка дето мога да си купя  Embarassed
Има на Океан и натурална. Аз купувам на Рио Маре. Сигурна съм, че ги има и в Бг. Поразгледай етикетите подробно. И ако ходиш до някой друг магазин при възможност си купи повечко. Те поне издържат дълго време.  Wink

Pink    Flutter
Адреналинка, честита радост и леко бременеене!
Флучия, слънце, нали идеята е да се пие преди да забременее. Сега и да пие кел файда  Heart Eyes и с моя кантар сме така. Затова никак не го уважавам напоследък. Подминавам го демонстративно, да вземе да се засрами и да покаже под 54. Да не говорим, че след хлебната фиеста съм +1...
Валентина, честита ти книжка. спокойно и безаварийно шофиране ти пожелавам. Мятай се на колата и смело Simple Smile
Кой знае колко неща пропускам и има да се редактирам оттук до края на света.... Отивам си У къщи.

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 16:48 от pussycat

# 81
здравеите дами аз съм вече 4-ти ден на ударен режим исъм 2кила на долу сега обаче имам въпрос как става работата с тоалетната -защото при мен -не става
чаи сена ли да пия или течен парафин
и трябва ли да спортувам -по принцип карам велото но ....
и вече зная това е моята диета -когато съм гладна съм зла а сега пазарувам готвя добричка съм
и всички са доволни

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 18:34 от svetla7070

# 82
  • София
Чета доста момичета имат проблем с WC-то. То е нормално по принцип при П дните. Моят съвет е освен триците, топлата вода сутрин на гладно, и многото вода през деня, яжте манджи и супи. Например месце ври с малко лук, червен пипер и каквито искате подправки и става вкусна яхния. Или пак месце с лук и застройка от кисело мляко и яйце и става супер вкусна супичка. В ПЗ дните прибавяте марковче, доматки и други зеленцуци. ГОТВЕТЕ СИ. Сухоежбината води до  smile3550

# 83
Моля за помощ, не мога да намеря рецептата за мляко с ориз (май така беше)- десертчето с канелата  Rolling Eyes

Ето:

Мляко с „ориз“ (ама по-хубаво)
Публикувано в: Десерти (П) — Аngua @ 5:17 pm
Tags: прясно мляко, трици
Рецепта Sari4ka
Около
    * 200-220 мл. прясно мляко 0,1 %
сложих в тенджерка на котлона, към него прибавих
    * 3 с. л. трици
    * подсладител на вкус
    * няколко капки ванилова есенция на д-р Йоткер
Всичко това клокна при непрекъснато бъркане и леко се сгъсти. Отстраних от огъня и прибавих
    * 1 жълтък
    * 1 малка, равна чаена лъжичка царевично нишесте
и отново с бъркане го оставих да клокне. В момента се изстудява в хладилника за закуска, но мирише великолепно – точно на мляко с ориз Wink Отгоре смятам да поръся с малко
    * канела

П.П. Аз не слагам жълтък и царевично нишесте. След като клокне и се посгъсти го махам и му слагам канела. не успява да оцелее повече от 10 мин. Лапам както е горещо. Обожавам го.

горе долу прилича на моето кремче дето сътворявам наизуст ,но за да не е така редичко вместо нишесте слагам желатин, но ще опитам и по твоя на4ин- не може да не е вкусно  Heart Eyes Blush Mr. Green

# 84
Привет и от мен!

И на мен ми е 4-ти ден от ударния (на 19-ти започнах). Имам десетина излишни килца,вследствие на празничните менюта. Ще ви следя с интерес. Успех на всички слабеещи!  Hug

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 18:55 от just_femme

# 85
здравейте и от мен! при мен всичко върви нормално с диетата,но пък  имам въпрос закъснението на цикъла може ли да има нещо общо с диетаат?понеже до сега винаги  е бил редовен и се притеснявам!
а иначе  ще аэ се меря в понеделник и тогава ще докладвам за напредъка!
аэ не смея да си правя нищо сладко,защото  то ми отваря апетита и по добре да не  го кусвам!

# 86
  • sofia
Здравейте!
Имам въпрос - парафиново олио и течен парафин едно и също ли е?
Майка ми е ходила да си купи от аптеката парафиново олио, но са й дали течен парафин.
Благодаря предварително за отговорите!

# 87
А баш! Peace

# 88
  • sofia
А баш! Peace
Благодаря!   bouquet

# 89
Ей, защо си легнах снощи - изтървала съм спамеща модераторка, патрони, вкарване, изкарване и още една торба работи.  Mr. Green

Мастър  smile3521

За WC проблема - чай от зърнастец. Билков. Продава се в аптеките, около 2 лв кутията, 20 пакетчета. Ако не ме лъже паметта, е на Биопрограма. На опаковката не пише нищо за продължителност на приемане, но помня, че има ограничение във времето, затова проверете в нета, като имате предвид, че се извлича и от кора, и от листа и приемът е различен. Този, в пакетчетата, е от листа и няма стомашни болки като от сената. Корите се продават на парчета и се правят отвари, които са прекалено силни.

Адреналинка, честито! Лека и приятна!  
Но според мен трябва да спреш триците. Те извличат магнезий от организма, който е важен за справяне с крампите и контракциите (няма да навлизам в подробности, за да не отегчавам небременните и особено Дон  Grinning). Не съм медицинско лице, затова се консултирай с АГ-а си дали в твоя случай е добре да продължиш приема им.
Както вече са ти казали - забравяш за протеиновия ден (и подсладителите, и експериментите). Че ще качиш килограми, е ясно, но ще ги бориш след раждането. Целта сега е да си здравословен инкубатор.  Wink

Въпроса ми е кои марки млека си купувате ? видях в първия пост че има споменати няколко но пък това my day със сигурност знам че съдържа растителни мазнини (самата фирма го е написала)...
Всички съдържат растителни мазнини. Аз взимах Верея.

Петенце, исках нещо да ти казвам, ама пусти мозък бременен...  Mr. Green  Hug

Ивичка   Hands Thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт