Ако искаш да си елегантна дама захващай се с Дюкан-а - 221

• 38 302
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
И аз да се отчета с присъствие набързо. Благодаря ви, че не сте ме забравили и че ме подкрепяте. Калкулаторът ми показа 54, но аз разбира се като много други искам още по-надолу.
В главата ми е такава каша.... Искам да кажа много неща, а всъщност нищо не мога да напиша.
Затова само се отчитам с менюто и се оттеглям в тихо четене Simple Smile
Закуска - Тричав сладкиш Пухче с прясно мляко
Обяд - пушена сьомга със зелена салата (минах на 4/3)
следобедна закуска - кварк с болеро ябълка и канела
Вечеря - пангасиус на пара.

Тумба-лумба   bouquet   Hug  Липсва ми дар слово от известно време. Просто не ми се говори много. Надявам се и така разбираш посланието ми Simple Smile

# 46
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте прекрасни мой.
Да ви се похваля - ще си имаме още едно Дюканско бебенце.Може би доста от вас знаеха.Чудо се случи при мен .2- я месец от опитите - резултата е на лице.
Чета че не е хубаво да се кара п ден.Малко се притеснявам за килограмите,но нали съм си амнезирало дюканче, ще видим. Триците си ги ям , но за п деня не знам и аз .
Много благодаря на всички вас за подкрепата и приятелството. Не се и съмнявайте ,че после пак съм при вас.
Много целувки на всички ,
аа днес правя 14 месеца с вас. ха ха Simple Smile)))
А относно режима действа си до последно нямах мърдане на килограмите. Аи режима ми помогна да разбера кога съм в ову(1 килограм плюс) и така може би моята мечта се сбъдна.
Много съм развълнувана момичета приемете благодарностите ми и признателността ми към вас.

# 47
  • София
Адреналинка - Честито  bouquet Heart Eyes Лека бременност   bouquet Пък за килограмите - има време, ще те чакаме тук, когато му дойде времето Hug

# 48
*АДРЕНАЛИНКА*   Hug Hug Hug бравоооо , страхотна новина , много много се радвам  Heart Eyes

# 49
Здравейте мами-дюканки Simple Smile Чета ви от една седмица с цел да се мотивирам и да започна Thinking  Почти успях Party
Преди около 2 години почнах ама се оказа че не съм била много стриктна но пак имаше резултат де. Но беше си едно нищо тогава.После забременях....30 кг отгоре и сега се боря с последните 10. Без режим няма да стане мисля Thinking Харесва ми, че корегирате новите попълнения и не ми харесва че ги "гърчите" често Crazy  Съгласна съм обаче , че много от тях не четат.А това е опасно(16 дни ударна ooooh! )
Въпроса ми е кои марки млека си купувате ? видях в първия пост че има споменати няколко но пък това my day със сигурност знам че съдържа растителни мазнини (самата фирма го е написала)....А също и за другите продукти.Голямо чудене е като вляза в магазина......
Благодаря  bouquet

# 50
*АДРЕНАЛИНКА*, честито. Лека и безпроблемна   bouquet
Tumba_lumba, да си кажа и аз- важното за мен е аз да се харесвам, а не някой друг  Wink
mi6ka81, според мен по-добре карай 3 дни ударна фаза, има малко кг за сваляне  Grinning
Аз да се похваля, днес съм -500г. Много съм довола  Flutter
Ама ми е голям зор с тая  smile3550. Някакви идеи  Rolling Eyes

# 51
адреналинка честито великолепна новина желая ти лека и безпроблемна бременност и на финала прекрасно бебче ,честито и на таттит да ти е жива и здрава госпожицата и много да ви радва а на всички усмихнат снежен ден

# 52
  • Бургас
Честито ти*АДРЕНАЛИНКА* ,радвам се за теб.Виждам,че режима действа много за тези дето искат бебета.По-големите,дето нещем трябва да внимаваме с  протеините,че после............family6Поне от тук да чувам добри вести, smile3521че при мен е мани-мани... smile3518
Ако имало някой с моя цигароспиращ и диетичен проблем моля ви  newsm17 да сподели,че и за мен има надежда. newsm51

# 53
[
mi6ka81, според мен по-добре карай 3 дни ударна фаза, има малко кг за сваляне  Grinning

Благодаря за отговора - а втората фаза как да я правя.Предполагам,че 5/5 е много  newsm78

# 54
sneji_bs, не знам дали ще те успокоя или не, но да си кажа впечатлението. Миналата година о време на ударната смъкнат 5 кг (тогава пушех). Сега спрях цигарите малко преди нова година, а режимъ почнах на 8.01. До момента съм - 3,5 кг. Мнооого по-бавно от преди. Така че не се отказвай, ще успеем и ние  Hug

# 55

Благодаря за отговора - а втората фаза как да я правя.Предполагам,че 5/5 е много  newsm78

Ако имаш малко килограми за сваляне карай 1/1. Ако решиш 4П/3ПЗ. но според мен 5/5 няма смисъл за малко килограми  Wink

# 56
Може ли да ми препоръчате течен и на таблетки подсладител(марка например) и колко често ги използвате във втора фаза. Благодаря ви

zelkad Hug, аз ползвам течен Суитли(250мл), много ми е удобен на мен, няма остатъчен послевкус и издържа на топлинна обработка, за сладкиши ползвам от 1 до 2 с.л в зависимост от количеството на сместта за сладкиш(но всичко е въпрос на вкус), а за подслаждане на напитки само по няклолко капки, както и в хляба за уравновесяване на вкуса. Има го в Кауфланд и CBA (бивши Бурлекс) на цена около 2.99лв.(като в Кауфланд има и 20мл. бонус). Намира се на щандовете за диабетични храни. Много е икономичен и издържам ужасно дълго време с една бутилчица. Ползвам го винаги когато ми се хапва сладичко, но гледам да не прекалявам, например 1 до 2 с.л. за сладкиш с доза от 4 до 6 дни е приемливо според мен, стига сладкишите да не се превърнат в система. Е, имаше един период в който се накъсвах да си правя сладкиши(беше ми ужасен кеф да експериментирам с режимни продукти), после периода отмина и значително разредих употребата му. Не съм забелязала да имам задържане от неговата употреба, но това е по скоро строго индивидуално, трябва да се наблюдаваш и да видиш как ти действа на теб, нооо по добре малка злоупотреба с подсладител отколкото със захар, така мисля аз поне...

Момичета, още веднъж много ви благодаря на всички до една Hug!!!

ПП Адреналинка Heart Eyes Hug Heart Eyes, чудесна новинаааа...честито миличка....лека и безпроблемна бременност желая и едно малко, здраво и ревливо вързопче.....

Въпроса ми е кои марки млека си купувате ? видях в първия пост че има споменати няколко но пък това my day със сигурност знам че съдържа растителни мазнини (самата фирма го е написала)....А също и за другите продукти.Голямо чудене е като вляза в магазина......
Благодаря  bouquet

От киселите млека ползвам на Роса и едно евтинко на Дея Спорт(ама то не е хубаво Wink, но става за таратор, за сладкиши, за хляба Peace), макар, че и това на Росата напоследък го развалиха Sad, а от прясното мляко ползвам основно на Лактея(Lactea).

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 12:04 от Tumba_lumba

# 57
[

Според мен най- добре 1/1 в случая, но нека кажат и по- вещите  Blush

# 58
Адреналинка, честито  preggo Лека и безпроблемна  fingerscrossed
Какво му се чудиш на протеиновия ден? Забравяш го! Дюкан е казал, а ние нали все повтаряме да се спазват точно правилата, а не да се измисля нов режим  Peace
zelkad,  и аз съм ЗА Суитлито  Peace В съдържанието му не пише аспартам и търпи топлинна обработка до 250градуса (май  newsm78 може и по-малко да беше). Аз си имам едно шишенце с цена 2,60лв от аптеката. Беше ми за сладкиши, но и аз с времето все по-малко ги правя. Важното е, че утолява глада за сладко.
tida flyr , разгледа ли албумчето "преди и сега" от първия пост? Много бързо ще те мотивира  Wink Относно подходящите продукти, така е всяко начало - голямо четене на етикети в магазина. Ако си от малък град (себе си визирам) и всички те познават, почват да ти се чудят какво си се смахнала, че четеш, все едно за пръв път виждаш мляко и шунки  hahaha С времето се свиква и започваш да купуваш едно и също и все по-малко готови продукти, и все повече месо и риба  Peace Успех!
pussycat , всички те помним  Hug Нали знаеш, че последните кг падат най-бавно, още повече ако си и под калкулатора.

Зори, да се защитя - аз искам Дон да ми смята МЦ-то, да известява кога ще дойде и да предупреждава за ОВУ, не да ме опложда  Joy Но съм в очакване какво още ще предложи, че преди време бил споменал нещо, пък не сме реагирали  hahaha

# 59
Благодаря ви - значи ще я карам 1/1  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт