Ако искаш да си елегантна дама захващай се с Дюкан-а - 221

• 38 305
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро  Flutter отивам да си направя сандвич Whistling

# 31
Здравейте дами!
От днес и аз съм във вашия отбор Simple Smile.
Десетина дена спазвах някаква доста олекотена и извратена версия на Дюкан, за да ми почине организна от празничните преяждания, но от днес съм на ударната фаза. Надявам се с ваша помощ да преборя налепите Simple Smile.
Приятен ден и много минуси!

# 32
Dianchence , удоволствие е за мен да те приветствам тук   bouquet

Аз съм още с врязани пръстени, ама все някога ще дойде МЦ-то и ще си замине и ще се усмихна пак  newsm47

# 33
  • Бургас
Добро утро нова тема- нов късмет.Пети ден на протеини и нито грам на долу.Иначе съм изхвърлила вода щото пръстите ми не са подути,и пръстените ми са хлабави.Ама и до  smile3550само 1 път съм ходила само тия дни.Храната ми е добра,водица си пия по 2 л. на ден,млечни- не стигам и до половината позволени,дали е от гадните цигари,не знам.Продължавам да чакам  кантара да мръдне.Само да кажа,че миналата година за 5 дни ударна свалих2 кг.със долу-горе същото меню,даже сега съм намалила подсладителите,никакви газирани и не знам ко става.Продължавам напред. newsm12 newsm17

# 34
Аз съм още с врязани пръстени, ама все някога ще дойде МЦ-то и ще си замине и ще се усмихна пак  newsm47

Аз мога да ти кажа кога ще ти дойде МЦ-то  Flutter и изобщо от толкова четене из темата може да се каже че съм един виден експерт вече по разни МЦ-та и сигурен съм че знам по-добре от мъжете ви коя в кой ден на МЦ-то е. Даже ако ви мързи мога да ви предупреждавам един два дни предварително че ще ви идва  Mr. Green Mr. Green Ако пък има желаещи мога да правя сметки кога е най-подходящия ден за забременяване  Joy ми тъй де какво...   bouquet

# 35

Аз мога да ти кажа кога ще ти дойде МЦ-то  Flutter и изобщо от толкова четене из темата може да се каже че съм един виден експерт вече по разни МЦ-та и сигурен съм че знам по-добре от мъжете ви коя в кой ден на МЦ-то е. Даже ако ви мързи мога да ви предупреждавам един два дни предварително че ще ви идва  Mr. Green Mr. Green Ако пък има желаещи мога да правя сметки кога е най-подходящия ден за забременяване  Joy ми тъй де какво...   bouquet

Искам! От всичките ти предложения искам да се възползвам  Flutter

# 36

Искам! От всичките ти предложения искам да се възползвам  Flutter

Тъй ли? Наистина ли от всичките... Да не се отметнеш после... Отивам назад да търся че имах едно предложение скоро дето остана без последствия  Mr. Green Сега му е времето да го припомня отново  baby_neutral

# 37
Вчера рИва и търча за тест............днес искаш да знаеш подходящите дни за заплождане........ newsm78 newsm78 newsm78

# 38
# 39
Благодаря на всички, които ме посрещната така добре и ми писаха на лични. Надявам се да успея пак да ги преборя килцата и не мисля да се отказвам. Гледам старата ми линийка е изчезнала и в най-скоро време ще си сложа нова.
sneji_bs 
Вмъкни Цитат
Добро утро нова тема- нов късмет.Пети ден на протеини и нито грам на долу.
И аз да кажа и преди и сега по принцип не знам защо, но повече свалям в ПЗ, а в П - почти нищо, може сега и при теб да стане така.

# 40
Добро утро
За два дни от ударната фаза съм свалила 1,500кг.Смятах да я правя пет дни но искам и да се посъветвам с вас.Тъй като сега съм 49,5кг. а искам да стана 46-47 /висока съм 156см./ колко дни да я правя ударната.От това,което четох е по-добре три а не пет  newsm78 Вие какво ще ме посъветвате.Днес ми е трети ден.И после как да си карам втората фаза  newsm78 Колко дни П и колко дни ПЗ

някой може ли да ми прати на лични паролка за албума да разгледам снимките

# 41
# 42
# 43
Цоп и аз в новата темичка, трета страничка, три килца марш надолу.... Laughing

Хей момичета и момче, още веднъж да кажа СТРАХОТНИ СТЕ беееее...Без Вас този наш режим никога няма да е същия...
Много съм щастлива, че се вписах в нашата темичка, че ви открих и, че мога да споделям с вас както постиженията от режима, така и житейските си радости и проблеми....Въпреки, че ни упрекват, че в нашата тема сме злобни и заядливи и незнма какви си, тук аз намерих верни съмишленици в общото дело, както и добри хора и приятели, които винаги са готови да ти подадат ръка в труден момент....

Цитат на Дон:  ... В сравнение с това което си била преди, сега си направо кльощава.
Единствения вариант който виждам аз е да го зарязваш този годеник и да си търсиш друг дето харесва по-кльощави жени ....

Дон Wink, направо се възгордях от думите ти Crazy Flutter...Аз и кльощава(макар и в сравнение с преди Wink )....ехееее....доживях и това определение Peace Grinning...слончето се е повталило вярно е, не отричам и много се гордея с това, ама пътя още не му се вижда края....обаче аз съм упорита...няма да се дам без бой.... Peace

Гушки за всички от сърце Hug Hug Hug с пожелание за прекрасен ден Heart Eyes!!!

Хей днес е петък, я да видим кой не е слушал през седмицата, а... Laughing
за момите:
за момчето:

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 10:17 от Tumba_lumba

# 44
Може ли да ми препоръчате течен и на таблетки подсладител(марка например) и колко често ги използвате във втора фаза. Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт