Ако искаш да си елегантна дама захващай се с Дюкан-а - 221

• 38 327
  • 735
  •   1
Отговори
# 15

Дон, за трети път ще те спомена в един пост, но да те питам като си и ловец и рибар, подпираш ли въдицата или мяташ в морето?  Joy

Ми ти не знаеш ли, че питаш, той е един елегант...с изпъкнали форми в горната си част Joy

Михи е постнала преди мен един сладур Crazy ам туй е милото ми, 'га бяхме млади  Crazy Crazy Crazy

# 16

Дон, за трети път ще те спомена в един пост, но да те питам като си и ловец и рибар, подпираш ли въдицата или мяташ в морето?  Joy

За трети път на късмет ще е да знаеш Simple Smile и аз обичам по три пъти... да споменавам Simple Smile

Относно въдицата дали я мятам в морето или само се подпирам на нея ..... хммм  Thinking абе ще ти отговоря аз както си знам ама подозирам че Вещи се навърта наоколо и ме дебне с патроните или най-малко с големия тиган ... така че ще те оставя да гадаеш... само ще ти подскажа че не е някаква си тънка въдица а цял доматен кол .... и за подпиране става.... ако някоя от вас вземе да пада мога да я подпра с него  Mr. Green Mr. Green Joy Joy (въх дано Вещи да почисти до сутринтта че иначе лошо Simple Smile

# 17
Да бе, то на Вещи  и е туй работата, да чисти между илачите, кашлицата и зъбобола newsm28 newsm79 ам ний май сме за тигани smile3538 smile3538 smile3538

# 18
  • GYM
Здрасти и от мен по нУщята Crazy
Гледам нова тема, та рекох да ви поздравя. Аз и инак си ви следя де...То при вас най-весело Grinning По-здрави от другият край на света и много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug на зсички

# 19
  • Варна
Дончо, що имам спомен, че ний тоз кол сме го виждали веки! ама беше под формата на едно фъркатичко май, а?! Mr. Green

Вещи:hug:, благодаря, страхотни снимки! Hug

Крискааа, либя та многу ша знаш! таман ти изорах градината! Hug

мале, Михи, тоз голям сладурчо! пу за мене! никой да не го пипаааа! че бия през ръцете! box

# 20
Petenci-cvetenci---     Петенкооо точно за теб го пуснах. Нали е много мъъъъъъъъъ Hug Hug Hug Hug Hug

Какво искат жените

Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.

Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже", за да си намери половинка
След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа" - тя веднага се качила на втория етаж.
 http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://biskvitka.net/uploa … sp;    

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 01:52 от mihi69

# 21
Айде цоп и аз в новата тема   Laughing отчет - минус 32 кг. Grinning

# 22
  • Варна
еееееее, Михинко, как ще спим сега, а?! 1countingsheep много интересно беше това за мъжете и жените! ама не е ли така? съвсем верно си е!

мале Вещи наистина ще ни бие вече! newsm43 ама петък еееееее! newsm19 пък и това са си чисти протеини!!!

Lady Camellia, бравооо! страшна си! кажи сега купи ли ботушки вече?

# 23
Тия пусти ботуши ако знаете как ги исках..   Купих  си аз ама не точно това което исках но все пак  ботуши .Тая зима за първи път от години не  ми мръзнат краката честно ви казвам направо съм щастлива Grinning Днес се пробвах да си облека  една пола от лятото ..ами не ми стана... пада ми и като гледам от нея скоро ще си ушия  две поли hahaha
И Цветенце не съм страшна стриктна съм Joy

# 24
Привет и от мен сладуранки и сладурковци! Wink
Вещи огромно БЛАГОДАРЯ за прекрасната темичка!
Искам да честитя на Валентина за книжката.Безаварийно и леко пътуване! Peace
Малко със закъснение но от сърце:Да ти е жив и здрав  рожденника Мименситка!Да те слуша и да сте много щастливи!ЧЕСТИТО!
Lady Camellia, БРАВО smile3501 smile3501 smile3501!Пожелавам ти да достигнеш теглото което целиш и да го задържиш! Peace  bouquet
На всички режимна и мнооого отслабваща нощ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 25
  • София :(
         Алоууу, девойки и ... девой?  Joy как ви не беше срам да оспамите първата страничка, бре  ooooh! Аз как ще свалям сега в новата тема  hahaha
    Ха добро утро сега  Hug И да взема да ви заредя с кофеин, че като гледам до кое време сте се вихрили...

Вещи, искам място на морския бряг, нищо, че асансьора е хукнал нагоре - 78.700  Embarassed Rolling Eyes. Ама той си знае що ме гони с тигана, само дето на мен акъла ми не увира... Така ще е ,като никой не ми се кара и не ме шутира по дебелото дупе  Naughty
     Я стига съм се жалвала, ами да взема да ви покажа, че и на родна почва виреят петъчни протеини  Wink
     Пък тук не пипайте, че за шерифското бият през пръстите  Laughing
          Налигавих се тази сутрин, сега  е време да се стягам за работа  Rolling Eyes. Пожелавам ви усмихнат, "протеинов" петък и силно ви  Hug Hug Hug
     Ей, някой да намери вместо мен една адреналинка за Дон, че от толкоз протеини забравих за този дето си ни е под ръка  ooooh! hahaha

# 26
Искам официално да се оплача от дискриминационното заглавие на темата - аз не искам да ставам елегантна ДАМА ПЪК. И сега какво - да не пиша в темата ли. Щото излиза че ако пиша ще стана елегантна ДАМА пък аз искам да стана елегантен ДАМ... или Дон може Simple Smile

Искрено ми усмихнахте утрото с Вещи! Изобщо, имаме си безценни мъжки аксесоари тук.
 Simple Smile
И добро утро на всички, докато дъвча триците и лененото семе (без особен успех за определни цели)...

# 27
  • Пловдив

Искам официално да се оплача от дискриминационното заглавие на темата - аз не искам да ставам елегантна ДАМА ПЪК.

Уж не щеш, пък първи в темата си се наредил   newsm78

# 28
 smile3507

След вчерашните рано-сутрешни простотии дето ми се случиха kaffeetrmker_2, днес послушно си стоя в стола и си преживям ярмъта.

Трудовата ми дисциплина вече е развалена тотално , мислите ми са в посока вкарване и изкарване goodandevil, особено след тия добре оформени парчета.

Криско
, провери си под мишниците за пух и ако случайно твоя каже че много кудкудякаш.. newsm57.....само от яйцата ше е ша знайш.............

Люси
, тука спим до късно.........само аз съм луда да ставам в 8.30

Мименсита
, при мен има място и въдица... ribolov.....идвай....ама без половинки-моловинки
Вещи, сори ама са облажвам рИдовнУ с твойто хекимин.....направо ми вдига всички адреналини по веригата

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 09:02 от zorita

# 29

Общи условия

Активация на акаунт