Ако искаш да си елегантна дама захващай се с Дюкан-а - 221

• 38 741
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • Морска приказка
 Hug Честита годинак Мастърче  bouquet, получаваш много прегръдки  Hug Hug Hug от мен, и голямо БРАВО за волята и постигнатите резултати. Добре , че ви има да ни насърчавате и подкрепяте.

# 436

Гардения не ми понася в смисъл, че има прекалено много храни и грамажи за следене и се обърквам  Confused. Нещо не го правя като хората.
Не мога да си обясня как така организма на майката произвежда кърма според специфичните нужди на бебето, не само като количество, а и като качество и съставки и с порастването на бебето, кърмата се променя по състав, а в същото време се смята, че се допускат токсини вътре  newsm78. Еми нелогично ми е. Токсините не се ли чистят през кръвта и лимфата, после черен дроб и бъбреци? Де ги в тая схема гърдите?
Как да е. Като ме "посритахте"  и се коригирах. Вкарах и малко зеленчуци и плодове в режима. Чат пат малко картофи/ориз, ама наистина малко и рядко. За другите въглежидратни и за мазнините ме е страх да не ми стопират съвсем процеса. И без това ужасно трудно отслабвам по принцип.

Оф, олекна ми, че пишеш. Помислих, че си засегната и зарязваш опита за отслабване  Hug
Организма на майката произвежда кърма, според нуждите на бебето, но не може майката да се храни с цитруси и шоколад (примерно) и кърмата да е същата, като при здравословно хранеща се майка.
Надя като почна да се изрива, ми предписаха диета подобна на олекотената дюканска фаза  Peace
 Кърмещата майка трябва да има адекватено и балансирано хранене, както в интерес на бебето си, така и в интерес на собственото си здраве. В противен случай тя рискува намаляване на хранителните запаси в нейния организъм. Недохранената майка може да има недостатъчни нива на витамините A, D, B6 и B12 в млякото си и рискува да намали производството на кърма.
Виж цялата статия и коментарите тук.

Да ти кажа ориз, картофи и други нишестяни, аз слагам по малко в супата и въобще не смятам дали съм изяла 2пъти по 200гр седмично  Peace Чупвам по малко сиренце/кашкавал и не го тегля дали е 40гр. Хляб не ям, спрях го преди диетата  Peace
На месото, рибата, яйцата и зеленчуците няма какво да им смяташ - ядеш ги. Внимаваш да не прекалиш с млякото и с плодовете и това е.
Всъщност само в този режим се яде до насита, без да броиш количества и калории  Peace
Успех   bouquet

# 437
  • София
Мастърче, честита година. Имаш страхотен резултат, имаш и воля и хъс и знам, че ще успееш да задържиш постигнатото. newsm10 newsm51
И по този повод, в твоя чест, но без да искам днес закусих с твоята попарка. Hug Ммм, вкусно.  chef
Ето копирам пак рецептата за новичките:
3 с.л. трици(овесени),400 мл вода,4-5 с.л. извара,сол на вкус.Слага се да заври и да се посгъсти.Добавят се 1-2 яйца и се бърка енергично да се разбият вътре. Това хем увеличава количеството,хем става по-вкусно.
На мен ми напомня на качамак. Wink

# 438
  • Враца
Tumba_lumba ..ти направо ме разби...такъв стимул ми трябваше..  Hug а за какъв период направи тази промяна...  Wink
Мастърче честита годишнина..Аз отдавна не съм влизала и ги няма старите Дюканки..дано са добре и елегантни..

# 439
И аз не съм мръднала и с 1 грам още  Sad  Много ме мъчи проблема с 00 - нищо не помага - нито топла вода на гладно, нито ленено семе, нито течния парафин, нищо  Cry Днес съм  на втори ден от П,  ( при 7 ударни и  5 на ПЗ ) Ефект нулев, но поне не качвам килограми след отказа на цигарите. Май ще се задоволя с това , че поне не качвам килограми и ако почна да свалям след 2-3 месеца ще е добре. Дано да издържа до тогава, докато започне да има ефект

# 440
  • Бургас
Добро утро, момичета!
Аз с въпрос ...  Embarassed Колко време след прием на антибиотик трябва да изчакам, за да си омета триците. Изпих го в 10 и вече ги гледам стръвнишки  hahaha ОХ, знам, че преди няколко теми някой спомена нещо...ама аз тогава нали бях здрава...и...не се помъчих да запомня  Blush

# 441
Ха ...добър ден.
четох на бързо и по диагонал две теми съм изтървала.Много пишете бре.
Добре дошли на всички нови,слушайте кво ви се говори и ще успеете.
Много се зарадвах на Адреналинка- леко и безпроблемно бременеене,без много килогрми  Hug
Аз какво да кажа,не пиша напоследък щото ме е срам. Embarassed
не изглеждам много зле,но пък бях по-добре.Свиня съм и това е.Трябва сериозно да се захвана със втора фаза,ама не ми стиска.Имах тези дни месечинка-10 месеца с вас.Последните три от които в трета фаза/ако може да се нарече така,щото съм свиня/Нещо ме мързи да готвя,студено ми е постоянно и не ми се яде.То рецепти много ,ама да има кой да готви .
Ами това е за сега,заслужавам си тиганите ,ама кво да направя ....ще се стегна -тия дни ще е ,и ще пиша редовно.Само така май ще се получи.Трябва някой да ме контролира ,че със самоконтрола се скарахме.
Писах писах и нищо не написах ,ама аватара ми стана на 2 години и прави много щуротити.
за тези които не ме познават ,ще пусна снимки да видят какво се получава след 7 месеца режимност без прегрешения.
http://viki08.snimka.bg/family/pier-dyukan.369056.15623232.big
 Сега съм като на снимката от 5 месец Embarassed

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.

# 442
МАСТЪРЧЕ честита ти годинка с Дюкан,продължавай все така да ни радваш с волята си,вкусните ти рецепти и поучителните съвети един огромен  bouquet от мен!
МИМИИИИ не се отказвай .Когато почвах диетата едни от най-стимулиращите снимки ми бяха твоите,сигурна съм че бързо ще влезеш във форма Hug Hug Hug smile3521тези прегрътки са за повече стимул!

# 443
  • Велико Търново
за тези които не ме познават ,ще пусна снимки да видят какво се получава след 7 месеца режимност без прегрешения.
http://viki08.snimka.bg/family/pier-dyukan.369056.15623232.big
 Сега съм като на снимката от 5 месец

Ето това също много ме стимулира  bouquet

# 444
   Еййй, Мастърче , честита ти годинка !  newsm38 smile3501 newsm51

Мимееее , пиле шарено , ярчицеее , пак май ще рИвеш на срещичка , е сега ако не взема тиГаня с мен  fight голям лаБут та чака тъй да знайш , влизай Ф пътя оФчицо мила , чееее  #2gunfire !

# 445
Здравейте!
Честито на всички с поводи   bouquet  доста съм изпуснала, а нямам нерви да чета.
На косъм съм от провал в режима. 3-ти ден не пуша и усещам, че полудявам съвсем истински.
Чудя се за тия 5 кила, които ми остават, дали ще е резултатно да премина в 2/0, като 0 не е всичко, а ВМ-НВХ?

# 446
Мимииии---И аз като mmmshushy80/ обичам те и теб/--ще те спукам от боййййй. smile3538 smile3538 smile3538

Защо    33uu  33uu  33uu го допусна като знаеш колко ти е струвало да свалиш  многото кг. Е, сега ще лазиш като мен на поправката.Но много се радвам да ти видя сладичката муцка пак при нас. Много малко от старите мацки сме на фронта. Взимай се в ръце, че да нe те захвана и аз с тигана. newsm66 newsm66 newsm29 newsm29 newsm29  341uu  341uu  341uu Обичам те.

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 12:17 от mihi69

# 447
здравейте момичета  bouquet и аз съм на този режим.Днес ми е 4 ден от 1 фаза.Искам да попитам "пържени" пилешки сърца с вода  и лук нали са режимни?сложих и малко черен пипер и сол?

# 448
здравейте момичета  bouquet и аз съм на този режим.Днес ми е 4 ден от 1 фаза.Искам да попитам "пържени" пилешки сърца с вода  и лук нали са режимни?сложих и малко черен пипер и сол?
Ако лука е само като подправка-става....

# 449
значи е трябвало без лук?аз доста сложих  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт