Преглед 4 г.с.

• 9 123
  • 51
  •   1
Отговори
# 30
  • BG
Аз мисля,че поне към 6 г.с.е най-добре.

# 31
  • София
Аз мисля,че поне към 6 г.с.е най-добре.
newsm10 аз съм на същото мнение.

# 32
Сърдечна дейност в 5-6 г.с. Но или иди тогава или ако идеш сега за потвърждаване, няма смисъл след седмица, две да ходиш пак. Или ти си знаеш. Hug През моята глава също минаваха какви л не мисли. Дори сега се чудя как съм изтраяла 6 седмици от доазването на бременноста до записването ми в ЖК. Crazy

# 33
  • Шумен
Гледаха ме още в 5 г.с. но тогава не се видя нищо с коремния а на лекаря явно не му се занимаваше да ме види и с вагиналния, просто ме отряза с думите "Едно 5 дневно закъснение за мен е само закъснение а не бременност тези тестове по аптеките нищо не показват" думи на завеждащия родилно. Но моята невроложка не беше убедена в думите му и след седмица преди да ме изпише от болницата и да ми назначи лечение пак ме прати на ехограф и се видя точицата  Grinning

# 34
Здравейте,

Само на мен ли ми прави впечатление, но 1 седмица закъснение не прави 4 г.с. ... по скоро, мила darkeyes, искаш да кажеш 5г.с.
По принцип е хубаво след 10-дневно закъснение - тогава се вижда, дали бременността е вътрематочна.
Желая ти много щастие   bouquet

След 10 дневно закъснение, и по мои изчесления в 5г.с. лекарката видя точица но ми каза че съм някъде към 3г.с. ??? много се зачудих, защото тя обясни че се губи една седмица, когато оплодената яйцеклетка пътува по тръбите.

# 35
  • Пловдив
и аз днес ходих на преглед след 1 седмица закъснение,незнам коя г.с. се пада,цикъла ми е 26 дена а,и моята овулация не е на 14 ден ,а на 10,11,12 ден от цикъла,сигурна съм в това,защото първият път точно в тези дни забременях,и сега сме правили опитите точно на10-я и на 13-ия ден,
доктора обаче нищо не видя днес,и с коремен и с вагинален ме гледа,но не видя още сакче,каза че по-вероятно е да съм бременна ,,но да ида след една седмица пак.

# 36
Ако е желана бременността ти желая ти успех, сигурна съм, че това, че не се вижда може би се дължи на ранния период все още. Имай търпение и всичко ще се нареди.
За съжаление моята бременност приключи в 9г.с, сега съм в период на изчакване.

# 37
  • София
Моята овулация също не е на 14 дни, а някъде на 12. Отидох на гинеколог след едноседмично закъснение /мисля, че се падаше 5 г.с./ и се видя плодно сакче.
vavka, желая ти успех Hug

# 38
  • София
darkeyes, много съжалявам! стискам палци съвсем скоро да видиш отново двете чертички!
иначе, аз отидох за първи път на преглед в 6 гс и се видя плоден сак с жълтъчно мехурче. отидох пак в 8 гс и ясно се видя сърдечен ритъм. в ЖК се записах чак в 13 - 14 гс, но преди това си ходех при моята лекарка, а и ранна ФМ направих в 12 гс.

# 39
Бих искала да питам  newsm17 по-опитните (от мен) има ли смисъл от преглед след 1 седмично закъснение, т.е 4 г.с. Дали не е прекалено рано за да се види нещо? newsm12

Аз отидох на лекар след едноседмично закъснение и 2 положителни теста. Видя се плодното сакче и малката точица вътре. Много зависи от апаратурата, с която те гледат. При мен беше доста добра. Преди това се обадих на гинеколожката ми да я питам дали не е рано. Тя каза, че не е и е хубаво колкото се може по-рано да се види, а и пак казвам нейната техника позволява ранно установяване на бременност.

# 40
тонове в 8 гс

# 41
Гледаха ме още в 5 г.с. но тогава не се видя нищо с коремния а на лекаря явно не му се занимаваше да ме види и с вагиналния, просто ме отряза с думите "Едно 5 дневно закъснение за мен е само закъснение а не бременност тези тестове по аптеките нищо не показват" думи на завеждащия родилно. Но моята невроложка не беше убедена в думите му и след седмица преди да ме изпише от болницата и да ми назначи лечение пак ме прати на ехограф и се видя точицата  Grinning
е може ли такова нещо, възмутена съм от този лекар  ooooh! макар и да е рано, можеше да те погледне с вагиналния ехограф и да види поне дали е вътрематочно

# 42
Отидох на 10дневно закъснение.Видя се сак4ето и 'грах4ето' в него Heart Eyes

# 43
  • София
Аз отидох в 4г.с. видя се плодно сакче, но ме накараха да отида след 2сед. да видят има ли сърдечна дейност.

# 44
При мен в 5г.с. се видя плоден сак, а следващата и сърдечната дейност.

Общи условия

Активация на акаунт