Преглед 4 г.с.

• 9 111
  • 51
  •   1
Отговори
Бих искала да питам  newsm17 по-опитните (от мен) има ли смисъл от преглед след 1 седмично закъснение, т.е 4 г.с. Дали не е прекалено рано за да се види нещо? newsm12

# 1
След 1 седмица закъснение е възможно вече да се види плоден сак. Поне при мен се видя. Но това май вече е 5 г.с.  newsm78

# 2
  • Бургас
Съветвам те да отидеш пир 10-14дневно закъснение.ЧХГ се отделя различно при всеки.

# 3
 е разбира се да се ходи след положителни тестове...
 Въпроса е дали може да се установи дали "точицата" е в матката ??? Дали е само една? .....изобщо нещо може ли да се види, след като тестовете вече са установили  бременност newsm78

# 4
След едноседмично закъснение може да се види само плодния сак - нищо повече, дори и точицата едва ли ще се види. Най-добре след 15-20 дни закъснение - тогава ще се види и пулс.

# 5
  • Бургас
е разбира се да се ходи след положителни тестове...
 Въпроса е дали може да се установи дали "точицата" е в матката ??? Дали е само една? .....изобщо нещо може ли да се види, след като тестовете вече са установили  бременност newsm78
Мисълта ми беше,че като чхг достигне 1500единици,узи може да улови нещо.

# 6
Здравейте,

Само на мен ли ми прави впечатление, но 1 седмица закъснение не прави 4 г.с. ... по скоро, мила darkeyes, искаш да кажеш 5г.с.
По принцип е хубаво след 10-дневно закъснение - тогава се вижда, дали бременността е вътрематочна.
Желая ти много щастие   bouquet

# 7
  • София
След едноседмично закъснение се вижда плоден сак.  Peace

# 8
За други като мен има доста информация тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433536.0;all

# 9
аз отидох в 4 г.с за пръв път на лекар,просто за да се потвърди бременността и това че е вътрематочна

# 10
и аз отидох за първи път в 4 г.с. и се видя само плодното сакче закрепено в матката  Peace

# 11
Ти ходи на лекар, ама той ще ти каже да отидеш пак след две седмици - тогава може да се хване дали има сърдечната дейност Simple Smile

# 12
аз отидох в 4 г.с за пръв път на лекар,просто за да се потвърди бременността и това че е вътрематочна

И аз така. След три седмици се върнах за установяване на сърдечна дейност.

# 13
При мен плодния сак се видя в 8 седмица.

# 14
  • Пловдив
В пета седмица се видяха два плодни сака, единият от които доста по-малък, а в седма седмица се установи наличие на два сърдечни ритъма.

Общи условия

Активация на акаунт