Преглед 4 г.с.

• 9 119
  • 51
  •   1
Отговори
# 15
  • София
при мен се видя прекрасно.

# 16
 a кога за първи път установихте, че има сърдечна дейност  Two Hearts  в дни или г.с.?

# 17
Изчакай още 1 седмица.

# 18
  • до една звездичка
И аз мисля, че е малко рано.  Thinking Макар че си спомням как и аз нямах търпение. Blush

# 19
би могло да се види, но може и нищо още да не се види - зависи от това кога е била овулацията. При мен първия път се видя точица на 10 ден, втория на 7ми, но с вагинален.  Овулаацията ми е на 14-я ден

# 20
  При мене сърдечна дейност иамше на 19 ден от закъснението ми.

# 21
Аз отидох след 10 дневно закъснение и положителен тест. Peace Видя се "точката" която в момента спи върху мен  Joy

# 22
Аз вчера ходих на преглед.В 4-та седмица съм.Вижда се сакчето и снимка ми напражиха даже.

# 23
  • София
И аз бях от нетърпеливите. В 5 г.с. се видя сакчето, но ме извика по-късно пак за изследвания, регистрация и т.н.

# 24
  • София
В 5 г.с. ми установиха бременност. Два дни по-късно постъпих в болница (заради зацапване) и се чу сърцето на бебето чрез вагинален ехограф.

# 25
Можеш да отидеш,поне плодното сакче ще се види.

# 26
На мен ми беше закъсняло с 5 дни и си купих тест след като показа положителен отидох на преглед за потвърждение и имаше оклоплоден сак Hug

# 27
За по-сигурно отидох при 10 дневно закъснение. Констатираха бременност и разположението й. В ЖК се записах в 10 г.с. , тогава се видя пулса и ми правиха необходимите изследвания.

# 28
Браво на  smile3501 на всички търпеливи, аз за съжаление не съм от най-търпеливите, а мъжът ми още по-малко  newsm53, все си вкарвам разни филми ... smile3518
отопит вече знам, че в 4 г.с. седмица се установява наличието на плоден сак и се разбира дали е вътрешноматочна, т.е нормални неща, който с добър уред е нормално да се видят.
 Сега следва следващото ми притеснение - установяването на сърдечна дейност- кога е нормално да се установи??? newsm12
Говоря като най-ранен етап, защото в 10 г.с е вече доста сигурно да се установи със всякакъв уред.
Моля се всичко да е наред
 newsm51

# 29
 Аз бях в 7г.с. когато вече имаше сърдечна дейност. Всичко ще бъде ОК Simple Smile и не се вкарвай в разни филми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт