Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са условията в Майчин дом след лапароскопска процедура и колко дълго остава пациентът там?
Възможно ли е при ЦС тръба с хидросалпингс да има изтичане на контрастно вещество в коремната кухина?
Как мога да разбера резултатите от хистологията и колко време след операцията ще бъде готова епикризата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са условията в Майчин дом след лапароскопска процедура и колко дълго остава пациентът там?
-
Възможно ли е при ЦС тръба с хидросалпингс да има изтичане на контрастно вещество в коремната кухина?
Да, по време на цистосалингография (ЦС) може да възникне изтичане на контрастно вещество в коремната кухина при наличие на хидросалпингс. Хидросалпингсът е състояние, характеризиращо се с разширение на фалопиевата тръба и яйчника, което може да доведе до изтичане на контрастно вещество в коремната кухина.
-
Как мога да разбера резултатите от хистологията и колко време след операцията ще бъде готова епикризата?
-
Какво представлява лапароскопията, какви са изискванията преди и след нея и какви са очакванията след нея?
-
Какви са значенията на полови хормони като FSH, LH, E2 и пролактин и какво означават високите стойности?
Когато аз бях там тъкмо го започваха. Мда, права си за условията, нямам какво да добавя. Аз обаче не знам защо не се впечатлявам особено от такива неща, може би защото нямам база за сравнение. За мен беше важно преди всичко да имам 100 %-тово доверие на лекаря си и заобикалящите го, да ми обръщат достатъчно внимание и да е чисто, защото преди 2 години, когато се раждаше племенницата ми и хлебарки е имало
Явно са се заели да обновяват, дано крайният резултат е добър.
Вратът, раменете и гърлото ще спрат да те болят съвсем скоро, а дай Боже и друга хубава новина да прочетем след това 
За лепенките - според мен тези ги махай, щом нещо ти изтича те са и замърсени, по-добре нови. Кога ще ти махат конците?
за да не стане нещо по-сериозно.Успех ти желая.
Но всичко минава за 3-4 дена най-много. После остава неприятното леко дърпане от конците. Като ги махнат вече не чувстваш нищичко