*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е - 2!

• 74 061
  • 870
  •   1
Отговори
# 15
  • София
запис  Party
Много радостни новини и в новата темичка ви желая момичета  Hug

# 16
Може ли някой да ми каже защо никой не вдига телефони 8953146 и 8953148.От петък звъня, а  днес също почти постоянно.Нали това са телефоните, на които може да се получи информация за подаване на документи.Моите ги оформиха в Селена Пловдив още на 6.01. , но досега не съм получила от клиниката входящ номер.От там се оправдават, че фонда не им е даден такъв.Не знам какво да мисля.

# 17
Ако са ти подадени документите, няма как да нямаш входящ номер...  Rolling Eyes Можеш да се обадиш до Фонда, но от там не знам дали ще ти кажат входящ номер.  newsm78 Но не пречи да опиташ, а телефоните са изписани на първата страница на темата.  Hug
Слонче, Търпелива съм и то много. Много добре знам, че работят хората  и Фонда неуморно за нашата кауза и съм абсолютно толерантна, като се има предвид, че и аз мръзнах на митингите, когато се борихме за неговото създаване. Просто попитах сега за колко време се бавят заповедите, за да знам как да си организирам нещата... И само да кажа, че не се заяждам, да не си помислите нещо такова!!!  Hug Hug Hug

# 18
Момичета здравейте може ли някой запознат с удължаването на срока от фонда да се включи и да обясни.Доколкото съм запозната казаха че трябвало да се отиде в клиниката където ще правиш опит и от там ти дават епикриза но дали е така.Ако има някой който е минал по този път ако може да разясни по подробно

# 19
  • София
Момичета здравейте може ли някой запознат с удължаването на срока от фонда да се включи и да обясни.Доколкото съм запозната казаха че трябвало да се отиде в клиниката където ще правиш опит и от там ти дават епикриза но дали е така.Ако има някой който е минал по този път ако може да разясни по подробно
Точно така е.
Отиваш в клиниката, те трябва да подготвят всичко което е нужно.
Разбира се за да ти удължат срока трябва да има някаква причина.

# 20
Здравейте, хайде и аз да се похваля, днес ми се обадиха и на мен. Другата седмица ще си взема заповедта. Номера ми е 3420.

Дано 2010 година донесе на всички ни много    EFP EFP EFP     и   щастието да стигнем до финала и да гушнем     newsm32 newsm32 newsm32

Късмет на всички!!!

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 21
И аз се вкючвам с добри новини обадиха ми се днес към края на работното време да ми кажат, че съм одобрена и в понеделник да си взема заповедта. Ние сме № 3409 .. Успех на всички желая и нека всяка одобрена молба за е бебе или две !!!... Успех

# 22
Момичета днес се обадих на д-р Лалев и той ми каза, че сме одобрени - ние сме номер 399.  и желаем успех на всички и само положителни резултати. Дано да съм помогнала.  bouquet

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 22:30 от Ивкааа

# 23
  • София
Супер  Party това звучи страхотно,значи,че и ние сме разгледани -394*,остава да си чакам само обаждането

# 24
  • Русе
момичета някой знае ли до кой номер са стигнали

# 25
Аз се свързах с Фонда и ми казаха, че сега се обаждат на момичетата с номера 3400. Не можаха да ми кажат за моя номер...  Peace

# 26
Хайде и аз да се запиша в новата тема с късметлийският ми номер 5757. Днес най-после стигнах до фонда да си ги подам документите.
Казаха, че юни-юли ще ми се обадят. Sunglasses
Искренно се надявам до тогава вече да съм  preggo /в момента съм в процедура за  първо инвитро/.
На вратата беше оставен следният телефон  за информация: 895 31 37.
Успех на всички.

# 27
  • Русе
успех киара аз съм късметлииския номер 4664 но се надявам и аз като теб да съм бременна дотогава и ве4е съм в очакване на резултата Hug  bouquet

# 28
Записвам се и аз с номер 417*.Надявам се че до края на месец февруари ще ни се обадят.Чакам си реда спокойно и не бързам за никъде ,че като знам какво ни чака ..................... smile3503!Успех на всички чакащи обаждане и на тези които са почнали процедурите. Hug

# 29
ООо tani_07 стискам палци за теб. Чакам те с нетърпение да се похвалиш с положителен тест и да те запиша в домашната ми статистика.  Laughing  Ти ще си една от първите.

Общи условия

Активация на акаунт