*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е - 2!

• 74 064
  • 870
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе
ок киара и аз ти стискам палци на теб и всички момичета

# 31
  • София
Здравейте №3218 отива в понеделник да си вземе заповедта.Желая на всички само EFP preggo

# 32
Здравейте аз сам номер 338* и в понеделник отивам да си взема заповедта.Пожелавам на всички много успех. Praynig

# 33
имали обаждане на някой с номер около 352..Пишете ми да знам дали скоро ще ми се обадят newsm78

# 34
Здравейте момичета, преди малко се обадих до Фонда да питам за моя номер 387* и д-р Лалев каза да се обадя другата седмица. Попитах и заповедите колко време след одобрението са готови и той ми каза: 1 седмица. Така че по мои сметкидо края на февруари трябва да ми се обадят.  Praynig Praynig Praynig

# 35
Здравейте момичета преди малко говорих с д-р Лалев номер 3960 е одобрен Joy Joyуспех на всички ни Hug Hug

# 36
Здравейте, момичета:) Номер 3548 е одобрен. Ще чакам да си получа заповедта, надявам се скоро.
Успех на всички baby_neutral

# 37
Здравейте момичета, имам въпрос, след като получим заповедта колко време след това се извършва процедурата?

# 38
Shyny, понеже в края на предишната тема питаш за клиниката на д-р Владимиров.
Ние правихме там нашия първи и дай Боже успешен до края опит.
Да не разяснявам как протичат нещата, но ако нещо те интересува можеш да ме питаш на лични...
Успех на всички!

# 39
  • София
Здравейте момичета, имам въпрос, след като получим заповедта колко време след това се извършва процедурата?
От 1 ден до 6 месеца след получаването.

# 40
Благодаря, бамбарадамбара,това много далечно ми звучи, аз съм номер 475*от къде да се въоража с такова търпение?

# 41
Браво, момичета добре се движат нещата като чели. Успех на всички одобрени и търпение на чакащите.

# 42
  • София
Благодаря, бамбарадамбара,това много далечно ми звучи, аз съм номер 475*от къде да се въоража с такова търпение?
Търпението не от силните страни на повечето от нас, но моля те представи си ,че нямаше какво да чакаш

# 43
Обадих се и аз днес № 3998 съм и д-р Лалев каза,че съм одобрена,но за заповедта не можа да ме ориентира.

# 44
Момичета, имате ли представа по колко молби разглеждат на заседание, че моя номер наближава и вече много взех да се вълнувам... Повечето сигурно ме разбирате  Hug

Общи условия

Активация на акаунт