*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е - 2!

• 74 064
  • 870
  •   1
Отговори
# 45
  • София
По около 100 според мен, щом за месец са 400 Simple Smile Успех и още мъничко търпение

# 46
  • София
Момичета, имам един въпрос. До сега не съм подавала документи във фонда, финансирахме си всичко сами. Но сега вече смятам, че е крайно време да го направя. Още повече, че при следващ опит ще правим и предимплантационна диагностика и сумата ще набъбне доста. Та въпросът ми е следния: Документите ще ми ги подготвят в клиника Щерев. Но има вероятност опита да го направя в друга клиника. Как се процедира в такива случаи? Проблем ли ще е ако сега при подаването напиша, че избирам Щерев, а после когато ми излезе заповедта от Фонда, кажа, че ще бъда в друга клиника?  newsm78 Предполагам, не съм първата в такава ситуация..... И последно, ако сега подам документи, кога долу-горе според вас ще ми дойде реда?

# 47
  • София
Зази, има и други такива случаи, просто трябва преди да си вземеш заповедта да уведомиш ,че искаш да смениш клиниката. А за срока не по-рано от 6 месеца ако се запази това темпо , както до сега.

# 48
По въпроса за смяната на клиниката - Трябва да си подадеш молба за смяна на клиниката преди да ти излезе заповедта, защото самата заповед е за клиниката и ако я напишат, после ще трябва да пишат нова. За чакането - аз чакам около 9 месеца от подаването на документите.
Пожелавам ти успех!!!   bouquet

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 13:13 от котенце десси-г

# 49
  • София
За чакането - аз чакам около 9 месеца от подаването на документите.

Tова как става?
Първите документи са от 1 април, оттогава са 9 месеца, не си ли минала поне един опит?

# 50
  • София
Благодаря ви, момичета, много сте бързи, а и много мили  Heart Eyes
Пожелавам успех на всички!

# 51
  • София
аз чакам около 9 месеца от подаването на документите.
Пожелавам ти успех!!!   bouquet
това ми е странно newsm78 аз подадох на 01.09 и съм 394*,като четох,че след моя номер има одобрени-това са пет месеца и месец, месец и нещо,докато напишат заповедите,предполагам  newsm78

# 52
Ами минах вече един опит, за съжаление неуспешен... Sad

# 53
Момичета,преди малко звънях във фонда.В момента имат заседание...Казаха ми да звънна утре..

# 54
Момичета днес ми се обадиха че заповедта ми е готова номера ми 349.. Успех на всички

# 55
Нещо се омотах... Първите документи си ги подадох на 06 април. И съответно опита беше...  newsm78 не мога да си спомня... Направо ще полудея, имам като бяло петно. А в същото време съм останала с впечатлението, че го правих опита пролетта...  ooooh! Ужас...
Извинявайте, ако съм ви подвела, значи аз чакам около 4-5 месеца, откакто съм си подала документите за вторият опит.   bouquet Извинявайте!!! Не беше нарочно!!!

Сега ми се върти в главата една друга мисъл - има ли опасност след като са ме одобрили първият път, да ми отхвърлят документите за втори опит???  newsm78 Нещо съм се смахнала тотално..................  Tired

# 56
не котенце десси-г няма опасност да не ти ги одобрят, при одобрявяне за първи път ти имаш право още на два опита но потново се подават документи и се чака,  на мен лично това ми е втори опит по фонда и четвърти по брои

# 57
  • София

Сега ми се върти в главата една друга мисъл - има ли опасност след като са ме одобрили първият път, да ми отхвърлят документите за втори опит???  newsm78 Нещо съм се смахнала тотално..................  Tired
Не би трябвало да не те одобрят. Нали няма промяна  Rolling Eyes
Аз поне подадох същите документи, само беше описан неуспешния опит.

# 58
sisiTR, с теб вървим заедно. И на мен ще ми е втори по фонда и 4-ти надявам се вече успешен. Вярвам, че тази година ще бъде по-успешна от миналата!!!
бамбарадамбара, sisiTR, благодаря ви за отговора, момичета!!! Сега се чувствам вече по-добре!  Hug

# 59
котенце десси-г а ще си взема заповедта на края на февруари и смятам че не по рано от март април ще правя опита дано да сме заедно а мога ли да те питам нещо на лични

Общи условия

Активация на акаунт