Тупка ЮЛСКО сърчице на момиченце или момче

• 25 113
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро,мами!!!

Хайде на кафенцето:

За който не пие като мен:

Закуски не сервирам,че да няма спорове Peace

Моят хемоглобин е 133 #CrazyЯвно е от тестените ястия и шоколада.Месо не обичам,кафе също.

За кръвната група-цепя се от колектива-А1+

Течове си имам постоянно-и с корем и без корем,течението ми е спътник.Микробиологията винаги ми е била чиста,цитото 1-2 ПАП.Обяснението на лекарите-има такива жени с по-обилна секреция newsm78

# 586
Здравейте тумбачета, аз съвсем се изгубих но ми почнаха очните и вече съвсем никакво време нямам.
Днес ме боли гърлото имам малко хрема затова се реших да си остана в къщи, на топло.

Искам малко помощ от ваша страна сега ми се налага всеки ден да пътувам с рейс по час и се притеснявам дали на бебчо няма да му стане нещо от "друсането" на рейса - ако мога да се изразя, сега особено като има сняг който е непочистен и още повече друса в рейсовете. Незнма ако някой е по-компетентен да ме посъветява.

Видях че сте писали за течение, имамго от преди а сега е два пъти повече преди с какво ли не съм го лекувала и накрая ми казаха че ако родя едно бебче и може би ще се оправя сега ще видим дано всичко да е наред.

Лек ден на всички.

# 587
Как сте,колежки?

За групата,аз съм А- !!! И задължително ми се бие инжекция към 30 седмица на бременноста,след раждането ми с Мики и след аборта ми миналата година.

Ходихме сега обилно да напазаруваме.Следобед сме на куклен театър,а времето е гааадост.Един страшен вятър брули. Sick

Цунки по муцунки !  Hug

# 588
Здравейте и от мен!
За кръвната група моята е Б+
Хемоглобина ми е 111-точно на долната граница съм,ама моя по принцип си е нисък.
Днес съм пълна с гости-майка ми,сестра ми,нейната дъщеричка и баба ми-лудницата е пълна Crazy

# 589
Лелеее, с тая боза ме скъсахте, е това вече няма как ни да намеря, ни да си направя !! Убих ви!

Да се отчета - закуската не мина тази сутрин... Не яде малката филии с домашен конфитюр ... Не знам вече, дъвках една шунка, не става, банана и той - явно още не му е време. Мъжа ми отиде да пазарува, да видим какво ше измисли...

# 590
  • Варна
Моята кръвна група е 0+, на съпругът ми А+. Само че при второто раждане малката беше с хемолитична болест(тежка жълтеница на новороденото), така че ще правя изследвания за антитела за всеки случай. Добре че гинеколожката ми е много разбрана и ми пуска изследвания , които аз искам. Simple Smile

# 591
  • Плевен
Здравейте момичета.
Моята кръвна група е В+, но на таткото е О-. Дали има някакъв проблем.
А за теченията - и аз имам доста.
За сега се мажа с олио на джонсън, но мисля да си взема олио на икаров.

# 592
  • Бургас
Добро утро Hug
Чета ви здравословните закуски и чак срам ме хваща,  аз как хубаво си хапвам сутрин,все се заричам да си върна закуската от овесени трици с мляко и все не става.
Задължително обаче ще започна да се храня умерено този месец.
Аз съм А+,а мъжът ми не го знам каква е.
Боби,да не ти пука за бозата,не стига,че се дебелее от нея,ами една кисела,кисела,много гадна. Laughing
Моя хемоглобин е 127,ама аз винаги съм бетон с него.
Течение имам слабо,а за мазане не ползвам нищо,както винаги досега.
Спокоен и хубав съботен ден ви желая,а аз заминавам да се трудя.
Добре че е работата ми че иначе щях да се търкалям вече.

# 593
Знаете ли,че сепремврийки 2010 са откраднали заглавието,което измислих преди време ?!  Confused

Септемвийка чака с нетърпение, сърчице да чуе с умиление !  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 13:40 от бяла лястовица

# 594
Здравейте момичета,
да споделя и аз мойто меню, по цял ден съм на работа и наоколо няма нищо за хапване ,освен една бензиностанция , та си нося от вкъщи , закусвам в магазина имаме си тостер и си правя сандвич с кашкавал и шунка и чай с мед и лимон , към 11ч. някакъв плод , към 14.00ч. обядвам каквото ни е останало от вечеря или пак сандвич , следобяд пак плод и към 20.00ч. вечеряме ,салата задължително, супа или някаква яхнийка  с една филийка хляб,  че мъжът ми не играее ли лъжицата все едно не е вечерял  Laughing а за кръвната група съм АВ+ , мъжът ми не го знам каква е  Hug Hug Hug

# 595
Побутнах ги таман септемврийките ! За в бъдеще да си напишат на първата страничка - с любезното съдействие на юлки 2010 !  Mr. Green

Ето ни диалогът с една много емоционална септемврийка,което и на лични и в темата ми прати съощението !

Здравейте,септемврийки !

Ще помолим следващия път при вземането на заглавието от юлски мами 2010,просто само да се попита за разрешение,или да се напише на първата ви страничка,че е взето от юлки 2010 !
Благодарим ви !
Леко бременеене ви желаем !
Сърдечни поздрави:
юлки 2010

тъй като аз съм автор на заглавието, държа да подчертая че не е трудно да съставиш едно заглавие с малко рима, а всички минаваме през едни и същи фази на бременността!
За новите предложенията за заглавия  съм написала в темата че са заимствани, но те са от октомврийките 09  съжалявам ако по някакъв начин мислиш че са ти отнети авторски права  лека бременност ти желая  

Tommelise,радвам се,че си първата,с която мислим и римуваме еднакво.  Да видим следващата тема пак ли ще съвпадне !  
Леко бременеене и на теб и спокойна бременност !  

Ето и нашата тема със същото заглавие,която е била също и втора по ред   ! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447368.0

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 14:12 от бяла лястовица

# 596
  • Stavanger, Norway
Здравейте момичета! Тази сутрин докато спях и сънувах кошмар. Майка ми ми се кара колко дебела съм станала и ме обижда в съня ми, а аз рева, ревас и само повтарям : " Марязя те!". Моят мъж каза, че съм хленцала в съня си  #Crazy Голям рев му ударух на сън  Laughing А като се събудих и ме болеше ниско долу корема. Пих едно Но-шпа и съм по-добре.
Иначе от сутринта съм се хванала с домакинската работа - готвене, чистене...
За кръвната група - моята е В+.
За храненето - наитсина е много индивидуално и затова предлагам да спрем да се назидавам една друга за хранителните навици  Mr. Green Хайде, отивам да обядвам Рататуи   chef

# 597
Хайде, отивам да обядвам Рататуи   chef
Какво е това ?  newsm78

# 598
За храненето - наитсина е много индивидуално и затова предлагам да спрем да се назидавам една друга за хранителните навици  Mr. Green Хайде, отивам да обядвам Рататуи   chef

Светулка, никой никого не назидава  Peace Лястовичката попита за съвет и всеки помага с каквото може и знае. Мисля, всяка от нас е достатъчно голяма и отговорна, за да прецени с какво да се храни. Аз лично съвети без да са искани не давам  Peace

Лястовичке, Томелис беше една от нас, но за съжаление изгуби бебенцето си твърде рано  Cry Може би за това й е минало това заглавие през главата. Много съм щастлива, че отново е бременна и то толкова скоро. Дано този път всичко е наред  Hug Та мисълта ми е - нека не бъдем толкова снизходителни към тези неща. Все пак това е публичен форум  Peace

# 599
  • Stavanger, Norway
бяла лястовица , това е зеленчукова ястие. Ето един негов вариант: http://www.kulinarno-joana.com/2008/06/ratatouille/ . Аз направих по-скоро тази рецепта http://forum.bgkulinar.net/viewtopic.1319.html, но на вид не изглежда много добре. На вкус е хубаво,  Wink особено с кисело мляко

Общи условия

Активация на акаунт