Мъжете,чувствата и секса!

• 20 015
  • 118
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз пък как не уцелих един, който да иска да ма упраши как си требе само за веднаж - все се влюбват завалиите Mr. Green

А толкова искам и аз да опитам как е неангажиращото....влагане....Вече е късно, обаче.... Wink

# 46
О да ,влагат чувства...За себе си."Как се представих?Добре ли изглеждам?А дали не трябва да се напрая повече на мачо?"....Да,има мъже,които не влагат чувства в секса.И аз съм правила секс без да влагам никакви чувства.Просто ми е било приятно.

# 47
Според мен мъжете първо те забиват....после ,ако им е направило впечатление се замислят дали да опитат пак и чак тогава почват да мислят за чувства.
Лично аз съм опитвала само веднъж без чувства,само така за "спорт" или за да си "начеша" егото  Grinning,но уви не ми се искаше повече да повтарям,остана си ...Фал,просто грешка ooooh!
Оттогава винаги се осланям поне на едната тръпка или както там му викат,за да стигна до леглото.

# 48
Според мен мъжете първо те забиват....после ,ако им е направило впечатление се замислят дали да опитат пак и чак тогава почват да мислят за чувства.
Лично аз съм опитвала само веднъж без чувства,само така за "спорт" или за да си "начеша" егото  Grinning,но уви не ми се искаше повече да повтарям,остана си ...Фал,просто грешка ooooh!
Оттогава винаги се осланям поне на едната тръпка или както там му викат,за да стигна до леглото.
Как се мисли за чувства?Или се появяват/ги има,или не.
Защо мислиш,че няма тръпка в секса за една нощ?

# 49
Разбира се, че мъжете правим секс с чувство.
И от чувство.
Чувство на сърбеж.

# 50
Така де. Laughing

# 51

Лично аз съм опитвала само веднъж без чувства,само така за "спорт" или за да си "начеша" егото  Grinning,но уви не ми се искаше повече да повтарям,остана си ...Фал,просто грешка ooooh!
Как се мисли за чувства?Или се появяват/ги има,или не.
Защо мислиш,че няма тръпка в секса за една нощ?

Имат си варианти: 1.Мислят,че имат чувства,лягат си с някоя и ....опс няма такива!2.Нямат чувства и хоп идват със секса...като гръм от ясно небе.3.Нямат чувства и си начесват каквото там ги сърби...и толкова.
А,колкото до секса за една нощ, май просто не съм уцелила подходящия  мъж... Grinning
Черна точка ,за мъжете.. Joy

# 52

А,колкото до секса за една нощ, май просто не съм уцелила подходящия  мъж... Grinning

Това беше мнооого добро  Joy

# 53

Това беше мнооого добро  Joy
Така си,е ..... Grinning чисто по-женски.
Нямам търпение да видим коментара на мъжката половина(най-вероятно жената не се е постарала достатъчно,а?).... #2gunfire

# 54
Не.
Просто не става.

# 55
Не се замисляш примерно,че може ти нещо да не си ....перфектен?

# 56
... .Стана въпрос за мъж/поредния/,който твърди,че е спал години наред с жени без да влага нищо и който твърди,че не е искал дори тези жени да остават да спат при него след секса и да се събужда до тях. ...
Какво мислите вие ?

Този незнае какво точно е изпуснал и вероятно се страхува от чувствата си! Сакън да има чувства към някоя!  ooooh! Та това е опасно! Недейте така бе моми!  Laughing
Е да може и "момчето" да е емоционален инвалид! То не е виновно, милото!  Mr. Green За такива пенсии по болест/инвалидност все още не отпускат! Joy Joy Joy  

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 00:43 от nely_dk

# 57
Имаше една реклама, на водка, мисля, ще цитирам по памет: "Предупреждаваме ви, че сексът може да доведе до любов. Това, разбира се, не бива в никакъв случай да ви спира!"
Както и, че сексът отдавна не е повод за запознанство, т.е. може да си остане само преживяване, нещо като интересен филм, с който си убил приятно 2 часа, или да прерастне в чувство, като онзи филм или книга, които смяташ за свещени, четеш/гледаш постоянно и все намираш, че точно те осмислят/описват живота ти.

# 58

Малко,не разбрах,кое не става???(може би щото съм блондинка под прикритие)  Shocked
Коментар,ли не става или не си съгласен,че не съм попаднала на мъж?
Бъди по-многословен,знам че на мъжете им е трудно,но поясни ми моля те! Praynig

# 59
Мисля че при мъжа първо е привличането, секса и после евентуално чувствата, а при жената - привличането, чувствата и после евентуално секса. Другото са изключения

Общи условия

Активация на акаунт