Мъжете,чувствата и секса!

• 20 011
  • 118
  •   1
Отговори
# 105
Мъжете винаги опитват и още нещо освен приятелство,
Ми какво по-приятелско от това да пуснеш на приятел в нужда?

Aз пък все се чудех,що казват,че мъжете са по-добри приятели от жените?А,ето го отговора... Joy Joy Joy ние не на всеки пускаме.

# 106
Ей,това си е! Мъжете винаги опитват и още нещо освен приятелство,може да пишем друга теми4ка -"Има ли приятелство между мъжа и жената?"
Така разликата между мъжа и жената-могат да имат една връзка за секс и без чувства само така един два пъти в седмицата,ина4е не се спират и търсят дамата на своето сърце!
например,моята половинка преди да се срещнем си имаше една жени4ка с която си пиеха кафе и правеха секс поне един път седми4но,а той като си намери постоянен партньор вси4ко приклю4и.Много малко са жените ,които биха постъпили по този на4ин,за разлика от мъжката половина Grinning

Нямаме интимни отношения. Но пък и не е съвсем приятелство. Не мога да споделям с нея за други жени.

# 107
Ей,това си е! Мъжете винаги опитват и още нещо освен приятелство,може да пишем друга теми4ка -"Има ли приятелство между мъжа и жената?"
Така разликата между мъжа и жената-могат да имат една връзка за секс и без чувства само така един два пъти в седмицата,ина4е не се спират и търсят дамата на своето сърце!
например,моята половинка преди да се срещнем си имаше една жени4ка с която си пиеха кафе и правеха секс поне един път седми4но,а той като си намери постоянен партньор вси4ко приклю4и.Много малко са жените ,които биха постъпили по този на4ин,за разлика от мъжката половина Grinning

Нямаме интимни отношения. Но пък и не е съвсем приятелство. Не мога да споделям с нея за други жени.

Да, доколкото разбирам имаш нужда от съвет как да се доближиш до тази жена,защото до момента не си успял!Не знаем,какво точно е преживяла  жената,но времето лекува...
А,колкото до споделянето за други,да не мислиш,4е става веднага,на моята половина и трябваше доста време"да се изпусне" за това и онова... Wink

# 108
Не, не искам да се доближавам. Ние бяхме гаджета преди години. Сега сме нещо като приятели и излизаме от време на време да се забавляваме. Не си струва да се стремя към нещо повече.

# 109
ние не на всеки пускаме.
Не говорих за мъжете... Mr. Green

# 110
ние не на всеки пускаме.

А значи онова било ирония! newsm78 Ама жените не знам какво точно може да пускат - общо взето като жена мога да допускам или не допускам! Явно имам пропуски!  Mr. Green   Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 19:55 от nely_dk

# 111
ние не на всеки пускаме.

Дали за мъжете или не,моята позиция си е-Ние Жените не на всеки пускаме,особенно  по-приятелски. newsm53

# 112
..... Сега сме нещо като приятели .........

Зву4и объркано.....особенно така
Интересно,ми е,как го определяш по-точно??? newsm78

# 113
...
а той като си намери постоянен партньор вси4ко приклю4и.Много малко са жените ,които биха постъпили по този на4ин,за разлика от мъжката половина Grinning
Ти жена ли си?
p4eli4katamaya не бях те прочела, но ти действително ли вярваш на 100% на твоя мъж? А последното ти изречение ме изумява! #Crazy Ако се поставиш на мястото на др. жена - и едва ли не правиш секс заради спорта, а когато той си намери постоянен партньор няма лесно да се разделиш с него, тъй като не си мъж ????? Ако е така какво следва? newsm78

Знаеш ли намирам, че онази жена се е отказала от твоя благоверен, а ако той още се среща с нея - определено, има към нея чувства! Може да не правят секс, но мъжете трудно се отказват от завоеванията си! Thinking

ПП: Междувпрочем аз имам доста приятели с които не ми е необходимо да имам интимни отношиния и никога не съм имала, за да сме приятели - общи интереси!  Peace

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 19:50 от nely_dk

# 114
..... Сега сме нещо като приятели .........

Зву4и объркано.....особенно така

Интересно,ми е,как го определяш по-точно??? newsm78

Сигурно е объркано, но не мога да я определя като приятел. Приятелите ми са мъже и отношенията ни са други. Не знам какъв е термина за такива отношения. Не мога и позната да я нарека.

# 115
...
а той като си намери постоянен партньор вси4ко приклю4и.Много малко са жените ,които биха постъпили по този на4ин,за разлика от мъжката половина Grinning
Ти жена ли си?
p4eli4katamaya не бях те прочела, но ти действително ли вярваш на 100% на твоя мъж? А последното ти изречение ме изумява! #Crazy Ако се поставиш на мястото на др. жена - и едва ли не правиш секс заради спорта, а когато той си намери постоянен партньор няма лесно да се разделиш с него, тъй като не си мъж ????? Ако е така какво следва? newsm78

Знаеш ли намирам, че онази жена се е отказала от твоя благоверен, а ако той още се среща с нея - определено, има към нея чувства! Може да не правят секс, но мъжете трудно се отказват от завоеванията си! Thinking

ПП: Междувпрочем аз имам доста приятели с които не ми е необходимо да имам интимни отношиния и никога не съм имала, за да сме приятели - общи интереси!  Peace

Ами ,да 100% жена писала съм в профила си-пол:! newsm03
А,колкото до другата ,жена тя му беше нещо като любовница и тя е разведена и си търсеше другар в живота,на години е била доста по-голяма от него и така двамата,решили да се опрашват отвреме на време,но срещите и търсенето на друг партньор не са били табу за тяхната "връзка"
 За това дали му вярвам,аз си знам той  5-6месеца е на кораб(ние си знаем ,как се справяме и колко си вярваме ,Аз съм сигурна във връзката и брака си smile3536)това просто не му отива,затова знам,4е и аз нямам такива!........................ Joy,а това за което споменах е работа отпреди 8-9години!
Всеки ,пише това което мисли!
От последното ти изре4ение съдя,4е би имала такава връзка,само за секс без 4увства,така ли е? newsm78 и не би дала лесно ,да бъде прекъсната от друга....може би си  твърде ревнива?

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 21:30 от p4eli4katamaya

# 116

Всеки ,пише това което мисли!
От последното ти изре4ение съдя,4е би имала такава връзка,само за секс без 4увства,така ли е? newsm78 и не би дала лесно ,да бъде прекъсната от друга....може би си  твърде ревнива?

Да права си в някои отношения, но ние изместваме темата  " Мъжете,чувствата и секса!"

ПП : Бившо гадже / не желая да имам нищо лично повече с него/, обаждам му се по работа която той може да свърши /добър специалист е /! Да, направи го! След което той се обажда няколко пъти и водим дълги разговори по телефона, а той заявява "Ти освен по работа за нищо друго не ме търсиш? "ooooh! - Интересно, за какво друго да го търся? Ами когато съм взела решение да си тръгна не ми е било лесно, и да е мислил навремето! Чувства винаги е имал, но подобаващо отношение е нямал / по едно време се бе посамозабравил!

Като цяло защитавам позицията, че мъжете влагат чувства в секса и не само там! Понякога / доста често и без да има секс, стига жената да има отношение към тях като към личности!

bouquet

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 23:38 от nely_dk

# 117

Да права си в някои отношения, но ние изместваме темата  " Мъжете,чувствата и секса!"
Да,права си, разглеждаме -Жените,секса и техните чувства! newsm78 но като се замислиш,те са пряко свързани с Мъжете и техните чувства.... Joy Joy Joy

# 118
Снощи след две,три ракии на маса се стигна до дебат за това как мъжете също влагали чувства колкото нас в секса...

Какво мислите вие ?

Оооо Пипче !! След 2-3 ракии а ?! Хм !!

Глей ссса  .... наччч кат стааа дума за сссекс ......хлъц... .. чус'твата минаат .....хлъц...  на по ззззаден план .....хлъц... важжно е уввважжението .....хлъц...  и секса .....хлъц... .....хлъц...  рабииш .....хлъц...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт