Мъжете,чувствата и секса!

• 20 397
  • 118
  •   1
Отговори
# 90
Още по-накратко: Тя просто не ви желае.

Да, не желае никой мъж.

# 91
Много обичам така като се заговори за мъжете, все едно са рядка порода животни. За чувствата пък, все едно са вирусно заболяване. Пуу, с какво ги храните тия мъже, че ги пипнаха тези чувства, бе. Тцтцтцтц....
По същата логика можем да си хортуваме за говорящи папагали.

# 92
Още по-накратко: Тя просто не ви желае.

Да, не желае никой мъж.
Ей,как пък реши,че не желае никой!Или отказ се приема,само като лепнеш етикет на жената"фригидна е"
Май,мъжката половина страдат от твърде завишено ЕГо и мъничкоооо.... либидо,а?  Thinking

# 93
Подържам контакт с нея, познавам и други мъже, които са били с нея. Знам какво се е случило с нея през последните 15 год. Тя мрази всичко свързано със секса, дори не е масрубирала никога. Общо взето я съжалявам.

# 94
The_Third, тази жена вероятно си има здравословен/психологически проблем.

# 95
Нищо и няма физиологично, но психично е доста увредена. Когато пие се отпуска до известна степен.

# 96
Нищо и няма физиологично, но психично е доста увредена. Когато пие се отпуска до известна степен.
Е,това ве4е е много лошо..... newsm09

# 97

Може да е хомо и да не го осъзнава.

# 98
Подържам контакт с нея, познавам и други мъже, които са били с нея. Знам какво се е случило с нея през последните 15 год. Тя мрази всичко свързано със секса, дори не е масрубирала никога. Общо взето я съжалявам.

Само,се чудя защо подържаш контакт/и какъв ? newsm78
Надявам,се не от съжеление...

# 99

Не е. С жени не се понася. И те не я понасят.

Особена връзка имаме. Нещо като приятели сме, ама не съвсем.

# 100
Добре, какво прави една жена, с мъж когото НЕ желае в леглото?  newsm78 Щото мъж, ако не желае една жена, едва ли ще започне да прави секс с нея.

Нали никоя жена, която е в подобно положение няма да ми каже, че прави секс с този мъж...  Shocked

# 101

Не е. С жени не се понася. И те не я понасят.

Особена връзка имаме. Нещо като приятели сме, ама не съвсем.

Ей,това си е! Мъжете винаги опитват и още нещо освен приятелство,може да пишем друга теми4ка -"Има ли приятелство между мъжа и жената?"
Така разликата между мъжа и жената-могат да имат една връзка за секс и без чувства само така един два пъти в седмицата,ина4е не се спират и търсят дамата на своето сърце!
например,моята половинка преди да се срещнем си имаше една жени4ка с която си пиеха кафе и правеха секс поне един път седми4но,а той като си намери постоянен партньор вси4ко приклю4и.Много малко са жените ,които биха постъпили по този на4ин,за разлика от мъжката половина Grinning

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 09:12 от p4eli4katamaya

# 102
Мъжете винаги опитват и още нещо освен приятелство,
Ми какво по-приятелско от това да пуснеш на приятел в нужда?

# 103

Тъй ами  Joy

# 104

А ако не пуснеш какво става? Ще си по малко мъж ли?   ooooh! Или ще си по малко приятел?    Mr. Green Някак си не го разбирам това вашто! newsm78
Изглежда доста от вас членуват с благотворителна мисия в дружеството  " Интимна помощ на жени в нужда" !  Joy Joy  Joy
Поне моля бъдете честни със себе си, и не даваите такива нелепи оправдания за абдурдното си поведение понякога!  Peace

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 12:00 от nely_dk

Общи условия

Активация на акаунт