Отговори
# 435
Марго,
класацията ми за имената които си предложила е.......
...на първо място категорично най-много ми харесва Биляна. На второ място ми е Бояна и накрая е Диляна. Но сигурна съм че което и име да изберешто ще е най-прекрасното за вас и ще подхожда идеално на малката ви принцеса.

P.S. Днес бях на фризьор и бая коса отрязох. Добре че не съм суеверна. Wink

Целувки на всичкииии!!!

# 436
Hola мами :') КААТ браво на теб за тая петиция, подписах я ии дори си я публикувах във фейсбука...И аз съм съгласна че това е пълна глупост, да въвлечеш децата си в нещо такова...никаде по света го няма, у4астието под 18 е строго забранено, но в БГ ееееееееех в БГ е вси4ко като в Америка, всичко е позволено, само че там законите за прайваси и защита на децата се спазват...
Вчера да ви се оплача големи глупости сънувах, май взе да ме хваща предродилната треска...2ри ден подред сънувам че раждам в 7ми месец уфффффф...
За коритцето и аз се замислям да е това на стойка, за да е по удобно и на нас, гледах едни анатомични ванички по интернет и сигурно ще е от тях...Чудех се за силиконовите зърна, дали са нещо полезно???
МАРГО аз съм за Бояна с две ръце..
 newsm10 newsm10 newsm10

# 437
Тайги,не мога и аз да не спомена ,че забравих да гледам коритото и само се възхищавах на бебето!
Да ви е жива и здрава ,много е хубавка Hug
На мен коритото също ми е голям проблем ,защото ми се струва голяма дивотия да нося вода от банята ,после обратно връщай ,а и си представям ...на моя мъж една чаша вода ако му поискам да ми донесе и всичко разлива ,а какво остава за корито с 20 л вода вътре  ooooh! В банята няма начин да стои засега ,та май ще се къпем в спалнята .
Аз гледах едни корита ,със стойка бяха около 60 лв.Но има всякакви - и по 20 ,30 лв без стойката.Не разбирам как може една желязна стойка да струва колкото самото корито  Thinking Иска ми се да е с тапа отдолу,но се чудя се тези анатомичните ...много противоречиви мнения чувам за тях  newsm78
И аз се присъединявам към отбора на пиклите ,особено снощи ,имам чувството ,че прекарах нощта в тоалетната.Сигурно ставах поне 4 ,5 пъти Confused
Марги ,аз също съм за Биляна ,прекрасно име според мен  Hug

# 438
Аз също се бях ориентирала към коритце със стойка, но вече ми се струва излишна сред всички други бейби джунджурии и мебели, за стойка съм решила да ползвам дъската за гладене, която е доста стабилна  Peace

# 439
  • гр.София
Здравейте,аз си качих тумбака,покупките и семейството в албумчето.Имаме си вече коритце не знам коково е защото свекър ми го е купил ,а свекърва ми му се е карала че не се купува предварително тя и на нас мрънка ,но ние все едно не я чуваме.Поради тия суеверия когато се роди сина ми нищо не бяхме купили и аз се молих да ме оставят в болницата още един ден Embarassedза да имат време да пазаруват.После бившата ми свекърва цял след обед е сушила бебешки дрешки с ютия.

Момичета,от 3 дни съм с МНОГО ГАДНА  хрема нестига киселините ами цяла нощ ми е запушен носа и ми съхне устата  няма спане.Какво ли не опитах само временно облекчение.Днес уж съм малко по-добре.

Марги,наши приятели и те се двуомяха за името.Седнаха цялото семейство и всеки написа на едно листче своето предложение после отвориха листчетата и което име е на най -много листчета така кръстиха бебето-Алина.

Джули ,лекцията е във вторник в МОЛА на "Стамболийски"от 10,30ч. в къта за хранене представа нямам къде е това.Аз ако съм добре ще дойда. А татковци може ли да присъстват?

Вяра,пиши как си днес.Има ли ефект от чай четата?

Лека вечер за сега.

# 440
Ей, момичета, сетих се за още нещо. Помогнете ми!
Става въпрос за избор на име. Аз сигурно съм най-нерешителния човек на тази планета, все се колебая и чудя за името. Днес след последния дълбок размисъл, реших че изборът се свежда до Бояна, Биляна и Диляна. Не си мислете, че днес съм ги избрала, те са ми фаворити от много време, но все се мятам от име на име. До скоро бях убедена, че ще е Бояна, днес пак съм на изходна позиция и не мога да реша. На вас кое най-много ви харесва? И най-важното, какви умалителни имена ви хрумват?
На всичко отгоре мъжът ми и родителите ми хич не ми помагат. Те казват " Бояна е страхотно име, но и Диляна много ми харесва, за Биляна да не говорим!" и не взимат никаква позиция. Като се скарах на мъжът ми, той ме парира, че каквото и да каже, ще го пренебрегна ако не съвпада с моето желание и щом така и така решението ще е мое, няма смисъл да ме обърква допълнително.

Аз съм твърдо за Диляна - умалително Диди.  Peace

# 441
  • Бургас
Да се разпиша и аз на бързо.
Не мога да не отбележа  taigi имаш много красива дъщеря. Heart Eyes
Нашето корито беше анатомично и на стойка беше ни много удобно, сега пак него ще си ползвам за бебка. Peace
tabu много добре изглеждаш , даже ми се виждаш много слабичка. Peace
Марги на мен най-много ми харесва Биляна.
Вяра как си ,ходи ли на лекар?

# 442
Привет коремчета,
Марги какво ще кажеш за Деляна - кратко Дели.Не искам да ти се бъркам само предлагам.
Спомням си че някои беше споменал за педиатър в 3 -та Градска- д-р Карпачева.Мога ли да помоля за повече информация на ЛС ако е възможно,защото съм се насочила към нея.

Поздрави  smile3525

# 443
  • Бургас
Все се каня да ви кажа за две не толкова популярни женски имена , но мисля че са много хубави  Славея (на галено Вея например) и Сребра . Peace
cveta 80 много хубави дрешки си купила.

# 444
Eхоо, как сте мацки.
Аз днес съм добре  Rolling Eyes май е било всичко от бебка  Laughing, днес всичко е нормално - не ми се пишка нон стоп и нямам чувството че всеки момент ще се напикая като вчера. Направо съм в шах какво може да причини бебето - леле сигурна бях че нещо не е в ред и че не е от бебка затва и се допитах до вас. С лекар така и не се свързах а и май по-добре, но така или инче тази седмица ми е време за изследвания така се бяхме разбрали с док сега остава да отива.
Благодаря на всички за съветите, бяхте ми много полезни а чая от липа си го пия всеки ден, също лайка и мента пия, знам че има билки които не се допускат заради това че предизвикват контракции - проверила съм.
Ще знам другия път. Но наистина беше много странно цял ден се побърках ходя в тоалтената и като изляза пак ми се ходи -чувството е мн странно.
Не съм ви чела, утре ще го направя  Hug Hug Hug хубава вечер ви желая

# 445
мили-ванили кога е срещата във вторник в мола.................щенка ми се да дойда........и за Бейби мола в Лщлин ли става въпрос
djulyy70, от 10.20 в МОЛ-а на Стамболийски, 2ри ет, къта за хранене. тел. за записване: 0884060730.

# 446
  • София
Аз днес съм много доволна  Simple Smile изпробвах как работи стелиризатора, сглобих помпата, видях как се ползва   Wink Освен това приятели ми обещаха на супер цена креватче на Хаук с матрак и повивалник. Тяхното бебе изобщо не е спало в него и то просто си стои Laughing.
Казаха ми за някакво магазинче в близост до Щъркела в което имало голямо разнообразие на ванички, било по Стамболийски малко по към спирката/ще го потърся/.
От днес започвам да подносвам вкъщи гръдните щитове, да видя какъв ще е ефекта върху эърната на гърдите ми/направо са си кръглички/ и после ще докладвам. Преди да ги сложа се мажа с кремчето на авент.
Някой да има сърцебиене  Rolling Eyes ?

# 447
За анатомичната ваничка - аз също много се чудих каква да купя и доста мнения изчетох. Надделя това на акушерката, която ни водеше лекциите от списание "9 месеца", която твърдеше, че е несравнимо по-удобна. Аз съм доволна, върши ми добра работа, струва ми се по-лесно да се къпе бебето в нея, не е необходимо непрекъснато да се държи, освен първите 1-2 месеца. Няма представа как се къпе бебе в нормална ваничка, може би също е удобно. Аз не се сещам за някакъв недостатък на анатомичната, доволна съм от избора си. На времето си мислех, че много бързо ще излезе от употреба, защото ми се струваше, че ще е неудобно на голямо бебе да се събере в малка ваничка, в която на всичко отгоре има неравности, но детето ми все още се чувства прекрасно в нея и не му е малка. Каквато и ваничка да решите да купите, ви съветвам да е с отвор отдолу, защото е несравнимо удобство. Независимо дали ще къпете детето в стая или в баня, да се вдига цялата ваничка пълна с вода и да се пренася насам-натам, не си е работа.

Сърцебиене имам от време на време и ми е доста неприятно да си усещам така ясно ударите на сърцето. От както забременях, пулсът ми е учестен, но лекарят ми каза, че това е нормално.

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 22:35 от Маргаритa

# 448
Има ли други нощни птици?
zlatоmira честит ти рожденик newsm59
да ти е жив и здрав и много да помага за бебето
аз за ванички имам две от баткото една анатомична и една обикновена,то при мен всичко е по две(едно при мама и едно при мен) ама в началото го къпех в едно легенче или направо на мивката.

# 449
Здравейте момичета!

Мале, и аз влезнах в 8-мия месец. Кога мина това време...

Марги, аз съм за Биляна  Simple Smile.

Биби, има ли там подобни вани като тази? Беше ми много удобна. Сега пак ще я ползвам. Може да се слага в мивката или във ваната, има за новородени едно от плат,подобно на хамак което се слага и в началото бебето е от едната страна, а после като може да сяда - от другата и страна. Ето линк http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2403667.
Аз не мога да си предтавя да нося коритото в спалнята. За мен е по удобно в банята да е. Американците си ги къпят в мивките бебетата  Mr. Green

За пишкането - аз съм от пиклите също  Grinning. Явно са ни в еднакви пози бебките с Вяра, защото и аз като съм права, все едно нещо ми рови и ме натиска долу и имам чувство,че ще се напикам  Joy

Още нещо щях да казвам, но като съм отвеяна и забравям, не помня какво беше  Laughing
Лека нощ и хубав ден на всички утре!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт