Отговори
# 675
АНИ ЧЕСТИТА ТИ РОЖБИЧКА И ОТ МЕН...ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА  И САМО УСМИВКИ ДА ВИ НОСИ Simple Smile ЧАКАМЕ СНИМКА ДА ЗНАЕШ :')

Аз да ви се оплача много се наплаших вчера от това предаване, о добре да не го бях гледала, но пусто му любопитво  ooooh!

# 676
честита принцеса на ани ! да е жива и здрава и да расте най щастливото и обичано дете

# 677
  • Бургас
Ани, честита рожба. Да ви е жива и здрава и много да ви радва.

За раничката - и аз имам от първото раждане,. Докторката каза, че ще я мислим след раждането. Изобщо не е ставало въпрос за друго освен нормално раждане. Раничката не е предпоставка за секцио. Причините трябва да се далеч по сериозни.

Иначе и аз съм привърженик на нормалното раждане. Природата си знае работата и ни е създала пригодни, за да свършим тази задачка. Аз честно казано се притеснявам повече от секциото, защото това си е все пак една операция. Преживяла съм едно нормално раждане в немалка възраст като за първо / 32 год. /, с голям диоптър късогледство и съм абсолютно убедена, че ако нещо чрезвичайно не ми попречи бих искала да родя пак нормално, въпреки че вече съм на 37 и все още съм си с голям диоптър.
Не агитирам никого просто споделям мнение, мисля че сме достатъчно големи, зрели и информирани хора, за да можем да вземаме сами решения, а както понякога се случва решенията не са изцяло в наша власт.

# 678
Златомирка и Адди благодаря ви за инфото, милички Hugиска ми се да родя нормално Praynig
Pinzi и мен ме боли така, но вече две седмици Rolling Eyes
Настроенията ми са ужасни - рев, смях Cry Laughing смахната работа Crazy
Хубав ден ви желая!

# 679
Момичета да ви питам аз нещо..от два дена тука насам, ще кажеш че ми горят долните две ребра и се разпават..ама това нормално ли е??????

# 680
Ани честито ангелче       Да ви е жива и здрава, да расте умна и щастлива, да е гордостта на мама и на тати!

Dechko добре дошла при нас.

Момичета да ви се похваля че нещата които си поръчах за децата от Англия пристигнаха и са много хубави, а цените са повече от приемливи.

# 681
За раничката,аз имах след първото раждане и ми я обгаряха,сега имам само остатъчно зачервяване (PAP 2) доки каза че е нормално,но когато я лекуваше ме попита колко раждания имам и дали планирам друго дете,явно зависи за лечението,но всичко ще бъде наред не се притеснявай

# 682
Ани, честито миличка   bouquet Здраве, много късмет, любов и щастие за малката принцеса!  newsm51 Много любов и за нейните мама и татко, за да могат с гордост да отгледат една истинска дама!  Hug

Ударих и аз един щастлив рев от вълнение ...

# 683
addi  обнадеждаваш ме, че си родила нормално с висок диоптър. И аз съм така, ще правя изследвания на очните дъна, но се настройвам нормално да раждам. Отначало бях 100 убедена че ще е секцио и си мислех , а то фасулска работа. Но като се поинформирах малко, се настройвам да е нормално, ако няма проблем с очите, а и някакво вътрешно усещани ми дава вяра че всичко ще си мине нормално и безпроблемно, природа все пак.

Сега ме подсещате обаче за друг проблем - раничките на маточната шийка. Е аз имах такава на 18 години, бях група ПАП 2 - правеха биопсия и т.н. След което я обгориха- не помня обаче метода на обгаряне, с ток или с лазер не знам, само помня че миришеше на опърлено. От тогава няма следа от нея. Вска година правя цитонамазки  и всичко е нормално. Но дали ще има проблем при нормално раждане. Трябва да пита Доки за всеки случай..

# 684
Иха, че хубава новина!!! И от мен честита малка рожбичка Ани. Да сте много, много здрави и двете. Пожелавам да мислиш само за хубавите неща, които ще ви се случват за напред,    а пък те да клонят към бееез(звездо)брой   Nature Sunny !

Hug Hug Hug

# 685
  • Sofia
Анни, ЧЕСТИТО! Герои сте и двете с малката принцеса !!! Hug

# 686
  • Sofia
Ани, честито и скоро да сте цялото семейство заедно! Кураж и много прегръдки!

# 687
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА АНИ!    bouquet ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА! НАПРАВО НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ ПЪРВОТО БЕБЧЕ!    ylinfant ТОЛКОВА Е ВЪЛНУВАЩО!

# 688
Аз за слънцезащитния крем питах, за към юли, август - в началото - задължително на сянка. А как така за казали 8 SPF за бебета? Че те повечето бебешки са 50+ ?!?
Мойта девойка е застанала напречно. Grinning И вчера не се спря, та Спасов се озори да и види хубаво сърцето, ама успя човека де! Каза - много шавлива таз мома.
[/quote
Аркси - Става въпрос за ежедневно ползване при разходки , а не за плаж.Плажът е абсолютно забранен за новородени.Съгласна съм за 50 SPF , ама вече за плаж.Големият SPF създава голяма бариера и не може да се поемат полезните лъчи , а от там има опосност за рахит.
Моята бебка също е много шавлива , но и съобразителна - когато спя не ме буди с ритничета , само като съм будна.Като я гледат на ехограф направо полудява от ритане. Laughing
Вяра - не се притеснявай за разкритието - с баткото имах разкритие от края на 6 месец и го преносих.Само мога да те посъветвам да не се преуморяваш.
Приятен следобед на всички мами!  bouquet

# 689
АНИ честита дъщеричка Ивка Simple Smile)))))))))))))))))))))   Да е много здрава, да расте безгрижно и да ви радва много!!!!!
Направо се разплаках като прочетох днес, че си имаме вече бебенце!!!! Това е страхотно!!! Много се радвам, ама много!!!
Честито пак!

Ние днес си купихме първите неща за бебо - кошарка - ето тази  http://cangaroo-bg.com/in/index.php?act=inside_product&product_id=156
и матраче за нея, плюс едно шише на Чико - против колики.
Много съм доволна, вече започвам да пазарувам.  bowuu  bowuu

Ох така ми стана хубаво за бебето на Ани.

Нашето човече рита много, мести се, хълца, въобще е сладур отвсякъде  Hug Hug

Започнах да си правя и списък с неща, които искам да купя за бебето и за себе си.
Такива ми ти работи при нас.
Целувки на всички коремчета и на малката Иветка Simple Smile))))))))))))) Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт