Отговори
# 690
Ани2002 -Честита ти рожбичка !Да ти  е жива и здрава , щастлива , красива и винаги обичана!
Много се развълнувах от новината!  bouquet  bouquet

# 691
Пропуснах тази тема и няма да имам време да наваксам с четенето, но дойодх да видя какво става с Ани и много се зарадвах и  развълнувах, като видях съобщението на 1стр.
Ани, миличка, честита дъщеричка! Да е все така борбена, а вие - много щастливи!  bouquet

# 692
Ани, Hug честито ти принцеска-нека господ я закриля и скоро скоро да се съберете заедно цялото семейство !!!

Ех,че хубава новина  smile3501 smile3501 smile3501 newsm81

# 693
Aни 2002 Честита ти рожбичка и от мен мила. Много да ви радва и да я нацелуваш хууууубаво от мен. И аз като другите мамчета си поплаках,защото и моята дъщеря се роди в 1кг и някак си се върнах във времето на зад и преживявам тези моменти отново. Аз вярвам че всичко ще бъде наред само малко търпение  Hug Hug

Момичета аз не съм писала отдавна но все се чувствам далече от темите които обсаждате и все нямам какво да кажа.Но пък ви чета с интерес.Ние отдавна открихме сезона за покупките за бебето и с дрешките мога да кажа че съм готова.Те са мноого и  предимно от Disney Store но имам и от Next и от къде ли не..Аз не съм качвала нито една моя снимка Embarassed (то за срамотите)...
И количката си купихме вчера ето я http://www.icandyuk.com/products_detail.php?id=peach_single

Надявам се да съм сложила правилно линка newsm78
Иначе бебока расте,миналата седмица го видях и е около 1 100гр, но доктора каза че бил в норма.Следят ме по  отблизо заради предишното ми преждевременно раждане.И всяка седмица съм на преглед при специалист.За сега уж всичко е наред.Иначе е голямо ритане и блъскане в корема ми,страшна работа е.А добре че бяхте вие да дискутирате хълцането,за да разбера че е това.Бях се зачудила какво е това вибриране newsm78...
Малко дълъг ми стана поста ,но така който го мързи да пише ooooh!
Ще се постарая да се включвам по често.
Целувам ви и се пазете Praynig

# 694
  • София
Привет, майчета!

Виждам, че вече имаме първото попълнение в нашите редици  1stroller Two Hearts

Мила Ани, честита дъщеричка ! Да успее да навакса много бързо, в което не се и съмнявам, да е много здрава, с много късмет и да ви носи много радост. А ти си МАМА-ГЕРОЙ ! Да задържиш 10 дни при изтекли околоплодни води....   newsm51  Пожелавам час по-скоро бебка да си е вкъщи и да можете да се наслаждавате на това, че сте тримата заедно.

За раничката - това не може да е проблем за нормално раждане. При наличието на такава "раничка" обаче трябва да се следят резултатите от цитологичното изследване, както и редовно да се прави микробиология, понеже това място предразполага към развитие на инфекции, които могат да доведат до някакво усложнение по време на бременността. Иначе няма нищо страшно, просто АГ-то трябва да обръща внимание на тези неща.

Djulyy70, включи и мен в списъка за срещата на 17-ти  Grinning

# 695
  • София
Ей, мами, страхотна новина имаме днес!  Hug

Аnni2002, миличка, честита ви дъщеричка! Да ви е жива и здрава и много да ви радва! На теб бързо възстановяване и не се притеснявай, всичко ще е наред с бебката, щом се грижат за нея и скоро ще си я приберете в къщи да си я гушкате! Много се развълнувах и много се радвам за вас!

И  аз съм така с постоянно променящо се настроение, пусти хормони, а отделно и безсъние ме мъчи вече 2 месеца, та съвсем ми е гадно понякога. И аз от еуфория изпадам в депресия. На мен много ми влияе и зимата , и липста на слънце и повече време навън.

danisport, дръж се. Всичко ще е наред.  Peace

неличка, и аз като момичетата мисля, че няма проблем да родиш нормално, след раждането ще я третирате. Peace

pinzi и аз съм така със същите болки, които описваш. Хич не е приятно и не е от упражненеията на Кегел, това са си костите, нали се поразширяват. Като се събудя имам чувството, че цяла нощ съм препускала с коне... ooooh!

Честити нови покупки на всички. Със здраве да се ползват. Peace

Хубав ден на всички! Hug

# 696
  • София
Честито на първата мама от нашата темичка!  bouquet

Точно вчера понадникнах в съседните теми от раздела и си помислих, че изчезналата Ани може и да е родила вече.. Grinning
Да сте живи и здрави, Ани, и ти, и цялото ти семейство!

Всички останали, стискайте колкото се може по-дълго! Flutter

# 697
И аз качих мои снимки най-накрая.  Crazy За бебешките покупки -  сега ще се опитам да ги сложа....

# 698
АНИЧКА, ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА!!!!!!!! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА  ИВЕТ И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!! МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА ЗА ВАС СЪС СТАН!!! ДА ЦУНКАШ МАЛКОТО BABY MIRACLE ОТ МЕН  Hug Hug Hug

# 699
anni2002 Честита ви първа рожба newsm51 Дано да ви радва много

# 700
  • Карлово
Момичета, пускам ви линкове към предстоящите срещи и лекции на ЛЛЛ в Пловдив  и София, както ме бяхте помолили. Ще се радвам, ако посетите някое от събитията и споделите мнението си след това.

bibi, не съм те забравила с твоето питане, ще отговоря скоро, но тия дни синът ми е болен и нещо не мога да се организирам.

П.П. Въпреки, че не бива да се намесваме в разговорите ви, не мога да не честитя първото бебче на априлки Ивет и да й пожелая да е здрава и щастлива! И скоро да си бъде у дома при мама и тати!

# 701
  • София
Здравейте,мили4ки !
сигурно съм първата от вси4ки априлки,която ще се похвали 4е си имаме дъщери4ка!!!!!    Роди се на 25 януари  ,  в  01.33  4аса,казва се Ивет  и е много мъни4ка 1кг 700г .Слава Богу вси4ко е наред с нея,но ще трябва да стои в кувиоз4е още около 2 седмици .Благодаря на Господ 4е беше с нас и ни дари с най-хубавото 4увство,което може да се изживее на този свят-да станеш родител!  
[/color]!

Плаках докато те четох толкоз мило ми стана ,а  сега мога да кажа честита рожба и Бог да ви закриля сто години да будете щастливи  Heart Eyes

# 702
  • Варна
И ОТ МЕН МНОГО ЦЕЛУВКИ НА МАЛКАТА ИВЕТ И МАМА ANNI 2002 !

# 703
Днес ми е много хубаво цял ден и на всички мои познати разказах за Ани и Ивет  Hug
Толкова ми е лекичко на душата,наистина камък ми падна от сърцето  Embarassed И си я представям каква е една такава мъничка ,много мъничка  Hug
Аз тази седмица да се похваля ,че всеки ден правя разходки ,поне по един час ходене правя благодарение на хубавото време.Досега все ме мързеше ,но ето че се мобилизирах и да се надяваме ,че ще продължавам до края.Всъщност не разбирам каква е връзката между движението и лекото раждане  newsm78
Исках да попитам колко одеалца трябват за бебо? Аз май от най-тънките поларени ще купувам ,мисля 2 бр и едно памучно.Дали ще са достатъчни  newsm78 Ааааа,щях да питам как точно се казват тези чаршафчета,които са найловнови отдолу и ако се изпишка бебето не пропускат  newsm78 Не намирам точната дума и не знам как да питам по магазините за тях  hahaha

# 704
АНИ, НЕ МОЖЕШЕ ДА НИ ЗАРАДВАШ ПОВЕЧЕ! ТОЛКОВА МНОГО ТЕ МИСЛИХМЕ ВСИЧКИ ТУК И СИГУРНО ТАЙНО ВСИЧКИ СМЕ СЕ НАДЯВАЛИ ДА НИ ЗАРАДВАШ С ТОЧНО ТАКАВА НОВИНА!
КАКТО ЕДНА ДРУГА МАМА ПИСА, ВИЕ ДВЕТЕ С МАЛКОТО ТИ МОМИЧЕНЦЕ СТЕ ГЕРОИ! ГОСПОД ДА ВИ ЗАКРИЛЯ!  Praynig Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт