Объркана

• 8 872
  • 171
  •   1
Отговори
# 60
(да се посмеем все пак малко)

Цитат
Ако ще и принца на Уелс да дойде пак ще си отиде с празни ръце

Блазя ти за волята Grinning Аз лично Confused за този на аватара и подписа ми бих се позамислила Mr. Green

# 61
Боже,как и се нахвърлихте половината!!!Като,че ли е единствената която се е захванала с женен мъж.Колко случаи като нейния има-много принципни се изкарахте повечето.

# 62
Боже,как и се нахвърлихте половината!!!Като,че ли е единствената която се е захванала с женен мъж.Колко случаи като нейния има-много принципни се изкарахте повечето.
Така е, аз съм поредния Grinning По-горе съм описала това, само има малка разлика.

Въпросът е да я накараме на първо място да помисли за детето, а не за това, че иска да бъде майка Wink

# 63
Не мислите ли,че щом мъжа е изнечерил на жена си,тя няма някаква вина за това?

# 64
И това го има, да! Ако не беше тя, щеше да е някоя друга. На мъжете ангелите са им слаби. Или сега да я изкараме прелъстителка, що за глупост ooooh! Любовта не признава женени и неженени.
Само че тук изневярата е най-малкия проблем, защото на всеки, абсолютно всеки може да се случи. Въпросът е за детето!

# 65
Много първосигнално реагирате. Никой не я упреква. Просто като не искаш да си лузер не действаш като такъв. Ако иска да е втората, самотната майка и/или т.н. - значи всичко е точно - постигнала го е. Щом така си е преценила, значи всичко е ок, нали така?!
На мен обаче ми се струва, че не й е това въпроса, та затова пописах малко повече.
Кекеке, не е воля - просто не ми се набутва във филми, в които няма да имам главната роля. Както споменах голям максималист (и мааалко егоцентрик) съм и искам или всичко, или нищо.
И никой не напада девойчето, напротив! (Пак да кажа, да няма грешки в прочита)

# 66

Не искаш да разбиваш ничий живот ли? Simple SmileНе мислиш,че трябваше по рано да се сетиш за това?Струва ми се,че изказването ти звучи нагло/меко казано/въздържам се от по груби коментари.

Ей това ако не си е упрек...здраве му кажи

# 67
А иначе даже и да се пазиш може да се забременее,моето пазене е на 3 год и половина вече Grinning

# 68
Любовта не признава женени и неженени.
Е това е най-голямото извинение за *урварията, ще ме прощавате (както от женска, така и от мъжка страна). То като не познава дайте всички вкупом да си легнем и да се приключи темата.
Едно е да си пикла на училищната скамейка и да разсъждаваш така, друго е да си зряла жена и да твърдиш подобно нещо.
"Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто да го направиш."

# 69
  • София

като има такава вина...хваща си чукалата, развежда се и си вее пишката и семената на воля...
а може и просто да е многото, който просто го правят...защото с една не може, за спорта, за егото си и т.н...

# 70

Не искаш да разбиваш ничий живот ли? Simple SmileНе мислиш,че трябваше по рано да се сетиш за това?Струва ми се,че изказването ти звучи нагло/меко казано/въздържам се от по груби коментари.

Ей това ако не си е упрек...здраве му кажи

Разбира се,че е упрек Simple Smile някъде в постовете ми да има съжаление към авторката,не съм любителка на такива персони като нея без значение от мъжки или от женски пол. Naughty

# 71
Не искам да се защитавам и браня от упреци. Знам какво значи да имаш връзка с женен мъж. Но не това е въпроса, все пак става дума за дете

# 72
ми не няма общо....  не разбиваш най-малкото ничие семейство....

Не съм много сигурна... понякога се унищожава точно семейството, което се създава, но това е вече встрани.

# 73
  • София
Абе мацки, всеки би могъл да кривне от пътя, но не всеки си го позволява  Mr. Green
Едно е мерака, друго е съзнанието, трето е действието...

Като се замислих върху написаното до тук, аз бих махнала бебето + шут на мъжлето  bowuu

# 74
Наскоро една фризьорка ми спомена, че не може да преодолее "слабостта си" към женени мъже. Явно си има такива породи жени и точка - харесват им финансовата стабилност, избиват си комплексите, че са толкова красиви (хехе) че чак семейства разбиват... Не знам как си възпитава детето; дори не я попитах какъв пол е, щото честно казано дори жал не ми стана - каквато майката такова и детето.
За мен това е грешно откъдето и да го погледне човек...
Под "Знам какво значи да имаш връзка със семеен мъж" какво трябва да разбираме - че имаш опит във връзките със женени мъже или да.
(Тука вече се заяждам)
И над изречението "..., все пак става дума за дете" май ти най-много трябва да помислиш какво значи това, защото не осъзнаваш дори какво си написала. Точно защото става дума за дете и за още две деца там някъде е било хубаво да помислиш преди да забременееш. Ако някой ще страда, защо трябва да сте двама - ти и детето, като може да си само ти (1<2)... То малко като с избора дали да пушиш по време на бременност - като роди жената да се трови колкото иска, ама точно за 9 месеца може да си наложи волята да не трови и детето.
Абе говорим си глупости тука да забавляваме девойчето...Скучно ми стана вече  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт