Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 378
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • Добрич
Сумата от днес: 200 лв.

iyaneva, при нас е винаги най-разхвърляно, но винаги най-приветливо. Ние разрешаваме на хората да разроват и да разгледат, така, както никъде другаде не могат да го направят. Но доста от тях, са притеснени от факта, че могат да ровят и не го правят, поради простия факт, че търговците нямат търпението и културата на истинския търговец и ние не сме свикнали, че можем да поискаме "нещото", което се намира най-отдолу, но най-много ни харесва. Навсякъде ни принуждават да вземаме най-горното, за да не им развалим изгледа на продукцията. При мартениците е аналогично. Може и да е разхвърляно - няма да се оправдавам. Момичетата се стараят много с подредбата, но не може да се насмогне. Също трябва да вземем под внимание и това, че няколко човека са правили мартеници, а други ги продават. Те нямат време да се запознаят с цялата продукция, а това обуславя неправилното разположение. Обаче фактът, че каузата ни е благотворителна, ни носи повече печалба от която и да е друга сергия за мартеници, пък била тя и най-подредената и изрядната.
Благодарим на хората, които ни търсят и чакат, за да си купят от нашите мартеници. Благодарим им за съпричастността и за готовността да отделят от средствата си, за да подпомогнат децата, които имат нужда.

# 406
Здравейте и аз тая вечер си купих мартенички,  във събота излизах обаче чаках да отворите базара че  да помогна поне като си купя нещо иначе с направа не мога

# 407
  • Добрич
KokoMarti04,   bouquet Защо не се обади да се запознаем?  Simple Smile

# 408
Здравейте Кеми аз минах към 16и30 и освен продавачката и Красимира не видях друг,но утре имам път към центъра и пак ще мина,тоя път ще се обадя,аз говорих снощи със Красето.

# 409
Здравейте момичета. Вчера и аз посетих базара и си купих много мартенички. Всички бяха хубави. Утре обаче ще си купя от тези дето са ги правели децата от дома, че в последния моменти ги видях, а пирите бяха свършили  ooooh!. Дано се продаде всичко. Приятен ден на всички.

# 410
  • Добрич
KokoMarti04, ОК! Няма проблем. Аз съм там след 17 ч.

sesi81, мартенички, направени от децата от дома няма /поне аз незнам/. Има от учениците от ПГ по Аграрно стопанство  Simple Smile

# 411
Момичета, чета ви, обаче тъй като ми е много неудобно,че вие пак се мъчите - имайки предвид всички неуредици около базара за кой ли пореден път - да направите колкото се може нещо добро за децата в нужда, а аз с нищо не съм допринесла за това - не пиша въобще...Имате от мен само едно - Успешен паричен базар! Много клиенти и много парички да съберете!!!!! Hug

# 412
sesi81, мартенички, направени от децата от дома няма /поне аз незнам/. Има от учениците от ПГ по Аграрно стопанство  Simple Smile

Аааа не споря, явно аз не съм разбрала правилно. Вчера като купувах другите мартенички дочух ,че едни други / по големи/ били правени от децата, но явно не съм чула от кои Grinning. Няма значение, пак ще си купя.  bouquet

# 413
  • Добрич
Днешната сума: 230 лв.

Мартеничките са доста обрани. Не, че са свършили, но са намалели значително.

# 414
  bouquet за всички, които са направили мартенички и за тези, които купуват Heart Eyes

# 415
Да ви кажа, мен базара с мартениците ми е любим, признавам си. Много му се кефя, и сега е така. Един от миналогодишните абитуриенти от Дома, помага за прибирането и изкарването на мартениците повечето май го познават Марин. Видя ни случайно и изяви желание да помага. Винаги има хубави емоции по базарите. Въй колко много написах, ще си помислите че нещо не ми е наред. Joy Joy Joy

# 416
Привет! Марин помогна и при отварянето на базара тази сутрин. Момчето има нужда от работа, ако някой има идея нека помогне. Посъветвах го да се включи в проектите на "БТ", за обучение. Арчелка, помагай с връзки там ooooh!
Момичета, няма да цитирам постингите ви по отношение на базара, но искам да заявя ясно и точно- МОЯТА И НА СДРУЖЕНИЕТО НИ РАБОТА В ТЕЗИ БАЗАРИ Е, НЕ КАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛИМ , А КАКВО ЩЕ ДАДЕМ! НА съгражданите си- КУПУВАЧИ! И ако не успеем да им дадем надежда, оптимизъм, кураж и каквото и да е още от този род-по-добре да си седим в къщи или да си отворим магазини за мартеници и прочие, където всичко ще е подредено и прилично и т.н. Ако някой е пропуснал-базарите ни са БЛАГОТВОРИТЕЛНИ!, т.е всеки прави за тях това, което може. Ние не сме търговци-търговците са на друго място. Всичките ни базари са били и разхвърляни и със стоки далеч под търговското и професионално ниво-но хората купуват, привлечени от някаква своя емоция. Факт е, че останалите продавачи на мартеници трудно изкарват и по 15-20 лв на ден. Значи има нещо, което  кара  хората да оставят парите си на нашия базар. Какво ли е то...
И още нещо, за което ужасно ме боли, но е факт-КУПУВАЧИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ДАРЯВАТ ЗА ИЗОСТАВЕНИ ДЕЦА,няма да споделям коментарите. Което означава, че ние, авторите на базарите, не сме направили нужното, за да привлечем добрите емоции  и съпричастността на съгражданите си за тази кауза. Т.е не сме убедили хората, че с "размножаването на циганите"  не се изчерпва темата "изоставени деца".Защото базарите ни не са само пари и не са всикчко, което трябва и може да се направи. И още нещо- ако има и следващ мартенски базар- в него ще има повече детски и ученически мартеници, ако ние провокираме децата си или децата на приятелите си, да ги направят.  Както се казва, "ако до всяко добро същество...."

# 417
Добро утро! Веднъж и аз да ви сервирам кафенце и закуска Laughing

Вчера и аз си купих от мартеничките, но имам още да купувам и днес пак ще намина. Има страхотни моделчета, поздрави на майсторите  bouquet. Дано повече хора да се спират и да си купуват.
Приятен и ползотворен ден ви желая Peace

# 418
  • гр.Добрич
checha, мерси за кафето.

След написаното от Красито няма коментари ........

# 419
Мартениците са страхотни,вчера си купихме !!! Купихме си и една прекрасна торбичка изработена от децата, очите ми останаха и в една мартеница с чан , всичко е страхотно !!!
Момичетата,които работят там са много мили и внимателни , поздравявам ви за това,което правите ! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт