Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 374
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Влизам с едно въпросче и ще съм благодарна на тия с информация... Днес чух, че ще изплащат детските около 3-4 март и щели да са увеличени, та да питам, някой знае ли дали е така?

Така както е тръгнало ще се изкупят всички мартеници  Grinning Имало ли е такъв случай?

# 421
  • Добрич
Сумата от днес: 201 лв.

# 422
  • Добрич
smile3501

Може ли някой да ми каже къде мога да намеря ленена панама и конци за бродиране?
Благодаря предварително!   bouquet

# 423
Ленка не съм чула!

Бравооооо.  bouquet

smile3501

Може ли някой да ми каже къде мога да намеря ленена панама и конци за бродиране?
Благодаря предварително!   bouquet

Ани на стария Добрич до часовника трябва да има - продават гоблени и конци . Wink

# 424
И аз си купих няколко мартенички днес минавайки през базара и ги изпратих до София и до едно селце Владимирово на Ангелчету. Утре пак ще намина да взема мартенички.
Ленка нищо не съм чувала за детските и ще ми е интересно дали наистина ще бъдат увеличени. Ако това се окаже вярно може и да почерпя по едно вино на някоя от срещите (макар че аз много рядко идвам).
Хубава вечер на всички ! smile3525

# 425
Ехееее, какви слухове само, а...не ми се струват реалистични, защото Бойко нямаше да пропусне да се похвали с такова нещо - увеличение на детски надбавки..ехеее. По-скоро да ги дадат за двата месеца, че този път сериозно закъсняха, направо си е пропуснат месец за мен...Но да ви успокоя, че далеч не е единствената сфера със забавени плащания...Абсурдно успокоение Twisted Evil
Весе, най-добре не чакай детските, за да почерпиш Laughing

Браво за мартеничките Peace

# 426
Ехееее, какви слухове само, а...не ми се струват реалистични, защото Бойко нямаше да пропусне да се похвали с такова нещо - увеличение на детски надбавки..ехеее. По-скоро да ги дадат за двата месеца, че този път сериозно закъсняха, направо си е пропуснат месец за мен...Но да ви успокоя, че далеч не е единствената сфера със забавени плащания...Абсурдно успокоение Twisted Evil
Весе, най-добре не чакай детските, за да почерпиш Laughing

Браво за мартеничките Peace
newsm10 Какво ще кажете да направим  среща след базара с мартеничките, само трябва да уточним час и дата.......

# 427
Разгледах какво е останало от материалите ми за мартеници и направих някоя друга, по- обикновенни, но за набързо,ако има на кого да оставя детенцето ще мина още днес да  ги оставя.

# 428
  • Добрич
Момичета, попаднах на подписка срещу покъртителна ежегодна история с убийство на водни бозайници за възмъжаване.

Не искам да натоварвам допълнително темата, но ви моля да подкрепите подписката.

Публикацията

Подписката с преводача на Google

Историята и снимките са покъртителни!

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 18:25 от Вела

# 429
smile3501

За детските надбавки чувам за трети път за тази седмица, но много силно се съмнявам да е истина. Както е казала МамиБлю, Бойко трявбаше до сега да се похвали  ruporuu.

# 430

Много се извинявам, но този абсурден Гугъл-превод Crazy...Винаги, ама винаги се чудя за пътя на тези петиции..Моля някой, който знае за петиция достигнала крайната си цел, да разкаже как е променила тя дадено събитие.....

# 431
Сумата днес:115 лв

# 432
Няма хора, еййййй.... Не пуснаха ПАК на всички детските, преди малко в магазина една жена каза, че преди 4-5 дни ги е изтеглила. Няма увеличение!

Аз само веднъж можах да дойда и да помогна и май това ще остане (ако не броим покупката  Blush), както се очертава  Embarassed

Мога само да кажа "Браво!" на всички, които се потрудиха за този базар, мартеничките бяха много хубави   Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 433
нещо не ми се връзва на едни да са преведени детските, а на други не...би трябвало парите да се отпускат по общини...странно Thinking

Има още два дни за базара и дано времето се оправи Peace

# 434
И на мен така, незнам  що обаче ....

И въпреки, че не вярваме на петициите, можем да пробваме с тази дали ще се получи, нищо не губим http://bgpetition.com/za-decata-na-RB/index.html

Общи условия

Активация на акаунт