Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 363
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Добрич
относно детските,моите са към инвест банк,и също нямам превод,явно зависи от банката,ама и аз незнам защо,социалните не ги ли превеждат еднакво  newsm78

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 21:52 от stani_jelkova

# 436
  • гр.Добрич
Вела, наскоро даваха филм точно за това. Доколкото разбрах, това масово клане е някакъв техен обичай, свързан  все пак с изхранването. Мисля, че го правят веднъж годишно, като затварят пътя на китовете към океана. Наистина изглежда жестоко, но надали можем да помогнем с нещо.

Детските до коя дата се превеждат? Парите на Ивчо и близнаците са в една карта и нямам идея кога какво превеждат.

# 437
Вела, наскоро даваха филм точно за това. Доколкото разбрах, това масово клане е някакъв техен обичай, свързан  все пак с изхранването. Мисля, че го правят веднъж годишно, като затварят пътя на китовете към океана. Наистина изглежда жестоко, но надали можем да помогнем с нещо.

Детските до коя дата се превеждат? Парите на Ивчо и близнаците са в една карта и нямам идея кога какво превеждат.

Добро утро. Доре аз съм забелязала че по принцип  превеждат детските след 20-то число на месеца. (аз съм кътм Райфайзенбанк и обикновенно след 20 -ти винаги има , (като изключим този месец).

# 438
Моите досега до 20-то число винаги са били преведени, като изключим октомври мисля беше... Ама тоя път наистина прекалиха, ако ние гражданите забавим плащане към държавата неможе, плащаме си, но държавата може да прави каквото си иска... Айде да не се ядосвам, че ще ми мине  Grinning
Да ви черпя по едно кафе  Grinning

# 439
Добро утро!
То на кого по напред да се ядосваш, не знам...ВиК са ми първи в класацията всеки случай...И като се замисли човек какви катаклизми стават по света, дали си струва да псувам ВиК Twisted Evil...Егати сутрешно-неделните мисли Crazy

Детските съм ги взимала и преди 20то число....В петиции не вярвам вече, защото не съм чула ни за една пратена до обявените лица Crossing Arms

# 440
Здравейте и от мен. И аз съм бясна на ВИК, направо ще ги #2gunfire #2gunfire. От както са паднали студовете / от края на декември/ до ден днешен, няма събота няма неделя, стане ли 9ч да 18ч водата хич я няма. Вечер пък до 10ч ако има ще е добре  #Cussing out. Аман, е...и държавата.

Благодаря за кафетцето, изпих го с удоволствие  bouquet. Дано днес се задържи така до довечера без да вали, че да бъде успешна продажбата на мартеничките.

# 441
  • Добрич
Включвам се да подкрепя недоволството срещу ВиК. Няма събота, няма неделя - всеки ден без вода. Не стига дето е скъпа, ами и я няма. На Жени косата не е мита от две седмици - нали беше с лепенки и не трябваше да се мокри. С баща и сутринта говорихме, че ако трябва ще ми донесе от село вода, за да я изкъпя.  Просто не зная като дойде водата кое по- напред да направя - веднага включвам бойлера, а  после пълнене на легени, кофи, миене, къпане, готвене, пране.... Вчера спря преди обяд и успях да пусна една пералня и да измия. Толкова. В 19 часа едва я пуснаха да тече слабо. Набързо попълних запасите и измих каквото имаше, че вечерта бяхме на гости. Прибрахме се в 22 часа с надеждата да сварим водата - нищо подобно. Днес в 9.00 вече спираше. Явно трябва наряд да даваме, ако искаме да ползваме вода.

# 442
С всички писания за ВиК ме върнахте в детството.....То явно в нашия град се раждат, живеят, умират с режим на водата.....Дали има други градове като нашия или само ние сме толкова големи "късметлии"........

За детските....Аааааааа...не се оплаквайте...Кога мнозинството нямаше детски - Добрич бе един от малкото градове с преводи......Сега обаче и той е в кюпа на нямащите...Аз също не вярвам в петиции.....

# 443
Хей, Цоцоланке, драго ми е Hug...как са № 1, 2, 3 и 4  Mr. Green, особено най-малкия Wink

Нашият град е най-смотаният!!! Mr. Green....всъщност Rolling Eyes

# 444
  • Добрич
Сумата от днес 200 лв.

Утре отваряме в 7:30 ч.

# 445
Здравейте и аз се включвам с недоволството си към Вик при нас като е спряла от петък вечерта, в събота сутринта едва успях да измия 2чашки няма и няма,обаждахме се на диспечерите имайте търпение голяма авария има и толкова,снощи и тая сутрин изобщо нее идвала,днес ходихме да си пълним вода защото всичко дето беше пълно свърши направо всичките от Вик до стената и #2gunfire.А тая вечер още чакаме и не се знае дали и тая вечер ще дойде #Cussing out

# 446
Въобще не се надявайте на вода...при нас дойде за малко и пак спря.... #Cussing out....ВиК Добрич информира, че аварията на магистралния водопровод е отстранена....Отсранени са им мозъците Twisted Evil

Сумата от днес 200 лв.

Утре отваряме в 7:30 ч.

Браво за сумата!

Как в 7.30 Rolling Eyes

# 447
  • TX

Честита Баба Марта

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 00:33 от Murka

# 448
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! Баба марта здраве носи, пълна кошница с цветя и на всеки на ръката връзва някаква мечта, да я гледа, да я мисли и да чака пролетта, да цъфне и да бликне радостта!Да сте бели и червени , да сте весели засмени !!!

Мартеничките на базара са страхотни!Браво ,момичета!

# 449
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ! ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ И ВИНАГИ ЗАСМЕНИ ! РУМЕНИ ДА СА ЛИЦАТА, МНОГО РАДОСТ ВЪВ СЪРЦАТА ! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт