Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 273
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Дадено Цоци - днес направих 12  свещника. Peace
Оазиса е магазина срещу градската градина за детски дрехи  и памперси ,шишета , храни и др. Едно време имаше фото там. Wink  Ако не си разбрала ще дообясня. Peace
Кога си идвате?

# 631

На Връбница рано сабахлен смятам да сме у наше село.......Баща ми има имен ден, по принцип той много си го обича и денят не е избран случайно......

# 632

На Връбница рано сабахлен смятам да сме у наше село.......Баща ми има имен ден, по принцип той много си го обича и денят не е избран случайно......
О,кой ще ни навести базара LaughingТи за това ли не искаш творчески кризи Laughing

# 633
Боре, ако не си рисувала нещо конкретно можеш да пробваш да лакираш едно яйце да видиш какво ще стане Simple Smile

Абе, мацаници основно Laughing...не са лоши по моему, но са матови Rolling Eyes..

О,кой ще ни навести базара LaughingТи за това ли не искаш творчески кризи Laughing
О, чакаме те с нетърпение...Тъкмо може да улучиш една следбазарна среща Wink

# 634

Боре, ако не си рисувала нещо конкретно можеш да пробваш да лакираш едно яйце да видиш какво ще стане Simple Smile

Абе, мацаници основно Laughing...не са лоши по моему, но са матови Rolling Eyes..

Щом е тъй смело атакувай с лака  Laughing

Малеее, кое време станало аз още се халосвам и не лягам..... Лека нощ от мене, въпреки 4е вие отдавна спите Simple Smile

# 635
Добро утро, момичета!

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 10:36 от МамиБлю

# 636
  • Добрич
Браво, Бори! Наистина добра новина  Peace
За склад, мисля, да говорим с момичетата от Етнографската къща, които винаги са се отзовавали. Те може би ще ни дадат от техните масивни маси. Но със сигурност ще кажа, когато отида и говоря с тях.
Също така, в нас /в склада/ е едната от сгъваемите маси, която предполагам не е проблем да се ползва.
За продаването не знам как ще стане. Ако решим, Мари да говори с Денка, ако е свободна, отново да поеме продаването. Марин, мисля, че също ще се включи в инициативата. А вече, който от нас е свободен и има желание, също може да бъде там.

# 637
Бори,страхотна работа Peace
Денка е на линия,стига да има нужда.
Яйцата са при мен вече.Ивето даже оцветява в момента Laughing
Кой иска и по-колко?На Спинки ще оставя в пицарията,но най-рано в понеделник.
Който иска за утре мога да занеса в магазин "Банбино".

# 638
На Спинки ще оставя в пицарията,но най-рано в понеделник.
Звънни ми да сляза и ми донеси 10 бр. Wink....ако ще ходиш в Моцарела до Здравната каса...

# 639
Ок,Бори Laughing

# 640
  • гр.Добрич
Mari ако не е проблем, остави яйца и на мен в Бамбиното. Ще отида да си ги взема.

# 641
Евентуално ще мога да дойда да помагам за продаване или от каквото има нужда.

Момичета, да питам  Wink някой може ли да даде идея, какво мога да направя с тез кошнички, имам още 3-4

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 11:50 от Ленка

# 642
Ленка, може да ги оставиш както са. Ще се продадат. Ти ли ги плете? Peace

# 643
  • Добрич
Ленка, наистина, остави ги както са. Само ги колосай малко, за да стоят изправени. Ако не знаеш как, ще ти кажа.

# 644
Знам два начина да седят твърди. Единия с брашно ама не мисля, че е подходящ и другия със сладка вода.
Не съм ги плела аз, баба се включи в каузата  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт