Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 270
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Вероятно някъде по пътя на борбата за оцеляване се изгубва човещината и добрината, и съпричастността, присъщи на някои хора по презумпция. Остава само материалният израз и стремежа да прецакаш.

Няма да давам обяснения за думите си, който трябва ще ги разбере...

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 10:35 от МамиБлю

# 646
  • гр.Добрич
Боре, изгризах си ноктите от любопитство, но пък няма да давам пари за маникюр. Mr. Green

Някой каза ли Добро утро? Simple Smile Днес също ще е хубаво времето и после пак студ, така че дерзайте по мръсния център. Невероятна кочина е станало, направо съм в потрес, кк ще го оправят - идея нямам.

Ще има ли днес яйца, Мари?

# 647
  • Добрич
Привет и от мен!   bouquet

Бори, защо ли имам едно гадно чувство, че може би се досещам. Дано гадното ми чувство се дължи само на здравословния ми пореден Sad дискомфорт..

Хубава седмица на всички!  Heart Eyes

# 648
Спинки,яйцята са в Бамбино,но аз нали  съм лудичка забравих да ти звъна Embarassed

# 649
  • гр.Добрич
Ами ти хубаво забрави да ми се обадиш, ама и аз незнам кога ще изляза вече. Идеята ми беше в събота да ги оставиш там, ако не днес в Пицарията. Нищо, ще го мисля.

Някой да знае, дали са затворили магазина на Примиджи вече? Днес обикалях центъра за обувки на Ивчо, но нищо не ми хареса.

# 650
Някой да знае, дали са затворили магазина на Примиджи вече?
Що да го затварят?

# 651
Спинки,съжалявам,но така и не разбрах кой за кога ги иска.На мен излизанията ми са много ограничени и за кратко време.
И най-вече мислите ми са другаде Sad

# 652
  • гр.Добрич
Мари, няма проблем.  Hug

Боре, като правиха намаление месец януари, магазинера споделил, че щели да затварят, но защо и аз незнам. Може да се е шегувал.

# 653
  • Добрич
Привет!!!

Приемете малка скромна почерпка за моя здраве. Днес поумнявам с още една година. Wink

# 654
  • гр.Добрич
Ани, честит рожден ден!!!  bouquet

Взех яйцата и ги нацапах с бяла боя. После ще ги майсторя, да видим каква муза ще ми дойде. Simple Smile Дали трудно се правят, ама формата им малк не е като на яйца.
Някой да знае къде се премести магазинчето за художници, което беше  зад кино Родина?

# 655
Ани, честит рожден ден! Бъди здрава и сбъдвай мечтите си, но винаги си оставяй по някоя, към която да се стремиш! 

# 656
Ани - честито да си жива и здрава и много щастие и късмет ти желая. bouquet

# 657
Ани, честит рожден ден! Жива и здрава бъди, много обичана и щастлива! Хубав празник! Hug Hug Hug

# 658
Спинки,формата си е на яйца,но са с 1 см. по-малки.

Ани,честит рожден ден!

# 659

Wink

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 09:28 от МамиБлю

Общи условия

Активация на акаунт