Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 253
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
iyaneva- честито  на малката принцеса .Да ви е жива и здрава и вие покрай нея!  bouquet

Мнооооого съм горда и аз от базара.  bouquet

# 691
  • гр.Добрич
Янева, да ти в здраво момичето.

какви бяха тези кебапчета, готови или кайма?

Тъкмо днес мъжа ми ми разказва за някакви дето си купили заек от Кауфланд и се натръшкали. Накрая се оказало, че заека е котка, но проблема не бил в самото котешко, а просто месото било старо.
Май ще пропусна вечерята. Sick

Браво на всички момичета работили здраво за и на базара.  bouquet

# 692
Добро утро!
Хубава работа свършихме Grinning...и времето бе с нас Grinning

Сега е на ред да отидем при директора на дома..да видим кога ще го реализираме Rolling Eyes

Благодаря ви, момичета!!!  bouquet

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 09:13 от МамиБлю

# 693
Кебапчетата бяха готови-печени, още неможем да се оправим, 4 дни с малката бяхме в инфекциозно, а майка ми и мъжа ми си изповръщаха и майчиното мляко. От ХЕЙ са изолирали някаква бактерия, нооще чакаме последните резултати от там. А от болницата детенцето се върна със сополи и кашлица, вече незнам какво още ще ни се случва. Вчера като ни изписваха щях да им казвам да не ми махат абоката , щото съм направо за АГ-то, с контракции и болки в корема  Cry 

spinki, близнаците в коя седмица са родени, небяха ли малко преди термина или се бъркам? То на мен доста ми остава до термина, но ако остискам още месец ще е голямо геройство. Доктора миобясни, че 28 седмица е границата аборт-раждане.

# 694
  • Добрич
ijaneva, стискам палци всичко да се нареди при вас! Мисли позитивно!!!

Относно базара  поклон !!!
newsm51

# 695
  • гр.Добрич
Янева, моите момчета се родиха в 32-33г.с. Ти си още много рано. КОй ти е наблюдаващ лекар? Ако трябва влез за 5 дена в патологията да ти влеят малко Магнезий. На мен много ми помогнаха тези банки. Или пък да тиз изпише нещо -магнерич, Ношпа, Гинепрал за задържане. Не е шега работа.

# 696
Момичета,поздравления за чудесното реализиране на базара!
Аз за пръв път ви гледах само отстрани без почти никакво участие SadМного се радвам за това,че имаше и свежи попълнения,който не само твориха,но реализираха продукцията!Благодаря Ви момичета!

Янева, стискам палци всичко да се оправи Peace

# 697
Аууу, Янева, крайно неприятно това с кюфтетата Twisted Evil Sad...Случва се рядко да купувам готови от някъде, но сега категорично ще спра Crossing Arms..Ужас! Бързо да се оправяте и най-вече твоите проблеми да отминат и да изкараш до края безпроблемно!!..Стискам палци Hug

# 698
Благодаря и аз на всички творци , продавачи , купувачи и всички които допринесоха за базара.  bouquet
Специални благодарностти на Петя , Маги и Мария .  bouquet 
Янева- дано се оправите  по - бързо ,   не е шега работа това с контракциите . Confused

# 699
Янева, дано всичко е наред  Praynig

Да пусна и аз моите снимки Simple Smile

http://lenkata84.snimka.bg/holidays/mart-2010.476669.18000182

# 700
Днес с малката сме малко по-добре, вчера спахме цял ден, вечерта още бяхме добре. Аз за контракциите пия магнерич и гинипрал, но в болницата носих детенцето постоянно и от това ми са се засилили болките, а и от притеснение  Sad , сега в къщи се надявам да сме по- добре.
  Снощи имахме втора вълна с повръщащи, сега свекърва ми е в спешното, тя си мислеше, че е от вируса, но там и казаха , че пак е от храната

# 701
# 702
# 703
Момичета,и от мен поздрави за базара  Hug Всички неща бяха прекрасни,кое от кое по-хубави   Laughing  Peace  Hug
Аз май все влизам в темата като имам зор,ама наистина имам нужда от помощ.Трябва ми спешно детски зъболекар с подход към децата  #Crazy На Анна-Мария и се появи една дупчица,беше малка,но за близо месец стана малко по-голяма и от няколко дни се оплаква че я боли като яде и не иска да се храни  Tired Днес я заведохме при една стоматоложка,детето естествено се страхуваше,въпреки че преди това я водех само да разгледа кабинета и да се запознае с жената,в къщи говорихме много и уж всичко беше наред Confused Като седна на стола като и допря с машинката като ревна,дърпа се,не иска ,зъболекарката се изнерви,блъсна си инструментите и и вика ставай повече не искам да съм ти зъболекар,нахапа ме цялата и т.н,стана голям панаир   Tired  ooooh! И така само два пъти успя да почисти съвсем леко  с машинката,сложи и едно лекарство колкото да не е дупка и ни прати да си ходим,без да иска да ни види повече  Confused Сега мъжо ходи при зъболекарката Зисовска да говори с нея утре да ходим при нея(уж съм чувала че е детски стоматолог),ама и тя като чула че детето е на 4 години,казала че много е малка и не знае дали ще успее да направи зъба  Close Не ми стига че вече трета седмица е болна,с кашлици и температури,ами сега и този зъб ми дойде в повече и вече съм пред нервна криза.Просто трябва да се направи пломба,не зависимо дали с добро,или лошо,но защо тези зъболекарки нямат подход към децата,защо не искат да се занимават с деца  #Cussing out Да не мислят че на мен ми е много хубаво да си водя детето,ама вече от всичко  Cry

# 704
  • Добрич
galaxy, лошо е това, което разказваш. Не знам при коя стоматоложка сте водили малката, но моите препоръки са:
д-р Лидия Христова, до Мл. дом. Но не работи със здравната каса, и по принцип е много заета
д-р Саша Ненова, каб. 205 в Стоматологията, в сряда е следобед.

Ако ти трябват телефони,кажи, ще ти пиша.

Общи условия

Активация на акаунт