Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 253
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Някой да е гледал репортаж за нас по БТВ?!?..за базара?..казаха ми, че се ме видяли, което много ме изненадва, защото камери нямаше Rolling Eyes

В петък да не забравите, ако отивате да минавате под масата, ние пак сме там Laughing

# 706
Добро утро момичета!
Аз досега само четох, нещо не бях във форма за писане. В петък непременно ще мина с Виктор и ще си купя със сигурност от прекрасните неща, които сте изработили . newsm51
От колко часа по принцип сте там ? Наистина няма да пропусна този път, защото на Цветница нямах време, защото бързахме с дъщеря ми Християна, защото малкия беше сам с баща си. А те мъжете за къде са без нас жените. А и проблема беше финансов и не ми беше удобно да дойда само просто така, но от снимките, които сте поместили тук във форума, нещата са уникални. БРАВО ! smile3501 Страхотна работа сте свършили !
както винаги, но за утре нямам оправдание ! Там съм newsm10
Вече обещавам да пиша по - редовно !
Опссс щях да забравя ....
Мамо Цоци Не се познаваме лично ( аз преди време влизах с никнейм Веселушка, говоря за 2005/2006 г., когато бях бременна с малкия Виктор, ако си спомня някой) и много съжалявам че не мога да ти услужа с количка, (аз и на Кеми писах на лични, може да ти е предала), тъй като я дадох на моята приятелка Габи от София преди време, тъй като безуспешно не успях да я продам на никого, но ми е останала само лятната количка, а доколкото знам тя няма да ви свърши работа поне засега, защото юнакът е още мъниче ! Да е жив и здрав ! smile3525 А и тя лятната количка е тип столче и не е като MAG ENGLAND- извинявайте за латиницата (май така се пишеше) която беше с порт бебе и други екстри. Може за по нататък да ти услужа с тази тип столче , която ми остана, няма проблем, може да ти дам телефона си на лични.
Боре аз в последно време не мога да се добера до новините на БТВ (не остава време), но щом са те давали, това е чудесно !  Simple Smile
Успешно боядисване на яйчицата !  easter
Извинявайте за дългия пост. Аз както е тръгнало и мемоари може да напиша !
Забравих да честитя  на всички 1 април и по този повод да кажа че не е шега по - горе писаното от мен.  Иначе днес успях да ги излъжа тези от НАП, но това е друга история............. по - късно ще разказвам, че да не ми мине току виж котка път  Hug
Хубав и слънчев ден на всички !

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 10:29 от veselina112

# 707

Боре аз в последно време не мога да се добера до новините на БТВ (не остава време), но щом са те давали, това е чудесно !  Simple Smile

Joy Весе, аз не изгарям от желание да ме дават...ставаше въпрос за отразяване на базара...Исках да знам, ако са давали репортаж, да го търся в нета...Чакаме те утре! Wink

# 708

Боре аз в последно време не мога да се добера до новините на БТВ (не остава време), но щом са те давали, това е чудесно !  Simple Smile

Joy Весе, аз не изгарям от желание да ме дават...ставаше въпрос за отразяване на базара...Исках да знам, ако са давали репортаж, да го търся в нета...Чакаме те утре! Wink
Ще дойда непременно ! newsm10 newsm51

# 709
Здравейте момичета! Аз днес няма да мога да стигна до базара, поради...ред ремонтни причини. Просто е лудница, и искам да се извиня за това. Надявам се всичко да е наред, и ще чакам да пишете нещо!

# 710
Оборота от днес е 418,68 лв   . На Денка платих 20 лв и останаха 398,68 ( в тази сума не влизат оборотните).  Днес беше по слабо от Цветница ,но се очакваше . Аз съм доволна и на това.
Благодаря отново на всички купувачи , продаваче , творци .  bouquet

# 711
Супер си е оборотът от днес Simple Smile...Все пак потока дори не беше наполовина, а по-малко, така че мисля можем с чиста съвест да се поздравим за успешната реализация на Великденската ни акция! Благодаря на всички, които допринасят за това, което вършим!   bouquet

# 712
Боядисахте ли яйцата?   chef

# 713
Още в четвъртък по-късно ще ги снимам и ще кача снимка да ги видите.

# 714
Луксор Сити Център Tired....добро изпълнение бих казала, но абсолютно неприемливото е, че се пуши...и с това се превръща в прост магазин, като Добруджата Sick...С тази отворена архитектура цигареният дим разказва играта на простора и след най-много месец ще е гадна дупка Rolling Eyes...Детският център е гуд....

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 14:39 от МамиБлю

# 715
ммм да боядисахме ги днес , но още не съм стигнала до снимките . Laughing
Бори кофти е ,че ще се пуши . #Cussing out   

# 716
Бори кофти е ,че ще се пуши . #Cussing out   

Аз бих употребила "тъпо"...Като ще си повдигаме жабешкия крак да ни го подковат, да бяха забранили и пушенето, както е в големите МОЛ-ове...Изпълнение в стил Добрич..просто какво друго да кажа... Tired

# 717
# 718
Луксор Сити Център Tired....добро изпълнение бих казала, но абсолютно неприемливото е, че се пуши...и с това се превръща в прост магазин, като Добруджата Sick...С тази отворена архитектура цигареният дим разказва играта на простора и след най-много месец ще е гадна дупка Rolling Eyes...Детският център е гуд....

На мен много ми харесва  Peace Верно,че е малко кофти това с цигарите, но поне вентилацията е на ниво ( сигурен източник ) А цените в бебешкия магазин са като на борсите.
Обзаведох малката с яке за пролетта и блузка. Племеника ми вилня яко в детския кът, а сладкишите на бара са уникални, ядохме някакъв бял крем, не му знам името, но нещо ми напмни за детските ми години  Hug

Много са ви красиви яйцата, момичета ! Браво !   bouquet
Аз тази година не съм боядисвала, мама и свеки ми боядисаха Wink

# 719
момичета къде е този Луксор сити център?????

Общи условия

Активация на акаунт