Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 260
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
и аз да се включа,май съм последна в новата тема, обаче няма как , приместихме компютъра до леглото и мъжа ми као се е залепил, направо пръстите му сраснаха с клавиатурата и нестига, че и двамата сме лепнати на леглото, ами и детенцето и то се разболя. Никак не е добре милата ми, сега се лекуваме всички повзаимно  Sad. Да свършва тази зима, че ми писна от болни болести и натрушени...

# 16
  • гр.Добрич
Аз също не съм се записала в темичката, та запис  Simple Smile

Вкъщи студа не се усеща и дано. Канех се за следобедно гости, но мама ме отряза и сега си хапя ноктите от яд. По съвет на Арчела, ще пия едно кафе пред компа, пък да видим дали ще се успокоя.

Тея, нямам рецепта за близнаци. Аз едно не исках, пък те 2 излязоха. Сега няма как да ги върна, откъдето излязоха. Тези дни така сладко гукат, че се разтапям.

iyaneva , какво му има на детето?

# 17
  • TX

Тея, нямам рецепта за близнаци. Аз едно не исках, пък те 2 излязоха. Сега няма как да ги върна, откъдето излязоха. Тези дни така сладко гукат, че се разтапям.

да и аз така казвам ДЖАКПОТ, като не правим излиза едно, като правим излизат две , то страх да те хване  Joy Да са ни живи и здрави и да ни радват, и ние тях

# 18
Това е най-важното за децата.Искма да ви питам Михайлова изражда ли в болницата   bouquet

# 19
запис в новата тема.
AnGeLcHeTyYy Михайлова си работи в болницата.Аз раждах при нея и Петев и съм много доволна и от двамата.

# 20
iyaneva , какво му има на детето?

И аз вече незнам какво и е. Първо беше само със сополи, после с лека кашлица и от лека мина на много тежка-сега некашля, ами лае като куче, явно много я боли и неможе да се изкашля и вчера вдигна и температура-39 Карпузов го определи като ларингит, но тя после вдигна температура и незнам-пие антибиотик, капки в устата, правя и чайчета и компреси с ракия и мед, но поне температурата спадна Cry Обаче бели си прави без проблем

# 21
Добро утро. Какъв е този арктически студ  ooooh!, ние тази сутрин успяхме да заведем децата на градина и училище с такси, тъй като се е спукала гумата на колата и нямаше как. Иначе аз от два дена съм настинала (то не беше кихане, зашушен нос, главоболие и т.н. ) яко и уж взимам разни илачи, но засега няма оправяне.  Много се зарадвах на бебоците в предната тема на Спинки и Милица, да ви са живи и здрави !  bouquet
Успешна и по - топла седмица на всички! newsm10

# 22
-20  Crazy.....Добро утро!

# 23
  • Добрич
Бори, вече 2-ри чай пия  ooooh! и все си е студено  Laughing

# 24
  • Добрич
Добро утро.
Май е всеобща болкатас тези ниски Т.И ние си стоим в къщи ,направо вече не ни свърта.Рая едва я забавлявам.Така искам вече да се стопли малко поне.В Синоптик менят прогнозата всеки ден...Сутринта щяхме да ходим на градина,ама го отложихме,че така сладко спеше детето..
И аз съм настинала-кихане,хрема,схваната,незнам какви илачи да взимам,,
Бори,мерси за чая днес май ще карам на тях Simple Smile
Лек ден Peace

# 25

Ааа, поправка Боре, беше -21  Mr. Green в 8:00ч поне според нашия термометър  Simple Smile
AnGeLcHeTyYy, ти в кой месец си?

# 26
http://sinoptik.bg/
Ленка доколкото знам AnGeLcHeTyYy е в 3 или 4 месец, поне такива спомени имам като говорихме по скайп.

# 27
Здравейте.Днес е голям студ,изперкваме вече в къщи .От два дни насам забелязах,че на Жорко му посиняват крачетата от коленете надолу,когато го държим изправен.Посиняването става скоро след като съм го вдигнала.Има ли подобен проблем при вас? И от какво може да е?

# 28
Според лекаря съм вече пети месец,дади ми една таблица и идва около 19 седмица и 2-3 дни   bouquet

Тук беше -22,а един колега говори със светльо и каза че в трактора показвало -30  Nature Snowman
как са децата ви искат ли да ходят да играят със снега. baby_neutral baby_neutral baby_neutral  bouquet  bouquet  bouquet

# 29
  • гр.Добрич
Mилица, обади се на вашето педи, не е нормално. Данеби да се притиска нещо.  newsm78
Боян е по-бял и бързо измръзва. Александрова каза да пуснем изследвания, за да видим хемоглобина. Моите крайници също винаги са ледени.

Общи условия

Активация на акаунт