Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 258
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Обадих му се,каза ми че може да е от килограмите тъй като е по дебеличък.Крачетата му стават синьо-лилави.Утре ще го извикам да го види.

# 31
Здравейте мамчета и аз да се запиша в новата темичка HugНие не сме много добре някои можели да ми даде съвет детенцето ми не е акало от 4 дена давам дуфалак ......но фаида няма newsm78

# 32
PEPS87, и Хрисито беше така на тази възраст, варих сушени сливи и и давах водата да пие. Засега друго не се сещам...
Милица, дано всичко е ОК.

# 33
PEPS87   - добре дошла!   bouquet  bouquet
Захранвате ли се вече - ако даможеш да и дадеш пюпре от крюши , сини сливи , кайсии. Ако не имаше едни глицеринови свещички в аптеките - изстисква се съдържанието на флакончето в ануса и до 5 минутки е готово . PeaceДано да ги има пак , че бяха ги спрели преди време. Wink Прави масажче на коремчето и и притискай крачетата към коремчето.
Според мен е доста време 4 дни. Говори ли с педиатъра?
Успех!

# 34
Здравейте мамчета и аз да се запиша в новата темичка HugНие не сме много добре някои можели да ми даде съвет детенцето ми не е акало от 4 дена давам дуфалак ......но фаида няма newsm78

Ти кърмиш ли или сте на сухо мляко, много деца се запичат от адаптираните млека, но пак се консултирай с док., и за смяна на млякото

# 35

Ти кърмиш ли или сте на сухо мляко, много деца се запичат от адаптираните млека, но пак се консултирай с док., и за смяна на млякото

Хрисито като не акаше ми казаха, че усвоявала кърмата напълно и затова имала запек...

# 36
Добро утро !   food010
PEPS87 ето това намерих за проблема с акането на твоето детенце. http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=1003
 И ние имахме подобен проблем, когато каката беше мъничка, и ние  пихме Дуфалак, но наистина нямаше голям ефект. Зависи дали сте само на кърма или на адаптирано мляко. Наистина някои адаптирани млека запичат. Според мен все пак трябва да се консултираш с педиатъра ви.
AnGeLcHeTyYy пак съм се объркала в сметките кой месец си. Нали ми е слаба математиката , какво да се прави.  #Crazy
Иначе не мога да се съглася с тия от sinoptik.bg че е -12, аз умрях от студ докато отида на работа. Бррррр  http://sinoptik.bg/
Успешен и хубав ден на всички !  bouquet

# 37
Добро утро. Ние се наспахме и сега се храним.
PEPS87 пробвай с Лактулоза Мир,при нас след половин час има ресултат.Сиропа е сладък сигурно ще и хареса,аз давам по 2.5 мл в продължение на 5 дни,да му се нормализира.Надявам се да съм помогнала.

# 38
  • Добрич
Привет, момичета, от мен  bouquet! Наистина е много студено- вчера вечерта съпругът ми каза, че е показвало на колата, че е -25 брррррр #2gunfire.Ние сме си от две седмици само вкъщи и сме вече откачили, но се надявам февруари да е по-поносимо.
 PEPS87,Ники е имал един път запек, но като новороден( беше на няколко дни) и тогава му направих клизма с термометър (как ме беше страаахх ooooh!), после попитах личния (при Карпузов сме) какво да правя в такива случаи и той каза, че е нормално докато са малки да не акат ,защото усвояват всичкото мляко  и в чревцата им не остава нищо ,даже до 3 дни да не ака било нормално.Ако вече е захранено бебчето. дай някакво разхлабващо пюре. както са те посъветвали момичетата. на Ники му действаше "Круша Уйлямс" на "Ганчев".
Милица, дано да му няма нищо на детенце Praynig!
Спинки, имате си тройна радост у вас, много са сладки дечицата  bouquet! Мъжът ми като повдигне въпроса за второ дете, го заплашвам ,че няма да е момиче (както той иска ),а 2 момченца близначета  hahaha-това нашега, разбира се, каквото и колкото да е/са, само да са живи и здрави baby_neutral baby_neutral!

# 39
  • Добрич
Искам да ви попитам някой мисли ли да ходи на този концерт? Предполагам, че на Жени ще и хареса много, но се притеснявам до колко ще е отоплена залата.

# 40
Вела в интерес на истината ми се ходи на концерта утре вечер в Младежкия дом, за който става реч, само че и мен ме притеснява доколко ще е отоплена залата, а и доколкото имам спомен Виктор издържа с триста зора 40 минути на един концерт и трябваше да си ходим , с мотива че му се пиша, а после като свършихме работа и бяхме до Рилата (концерта беше в Огледалната зала на Ангобой капела в седмицата на камерната музика, дори Красито Обретенова беше там  с Песи) искаше пак да се върнем на концерта. Иначе на каката Християна и беше интересно, но малкия като ни извъртя такъв мъжки номер, какво да се прави.  Hug

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 14:19 от veselina112

# 41
Едва ли ще е много топло в залата  Wink
Тази сутрин като станах в стаята беше 5', имайки предвид, че се топлим с печка тип камина  Shocked  От два дни не можем да минем 21', не помня такива Т' вкъщи....
Ей сега гледах по ТВ, в Добрич е било най-студено днес -25,5'  Shocked

# 42
Добро утро !   food010
PEPS87 ето това намерих за проблема с акането на твоето детенце. http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=1003
 И ние имахме подобен проблем, когато каката беше мъничка, и ние  пихме Дуфалак, но наистина нямаше голям ефект. Зависи дали сте само на кърма или на адаптирано мляко. Наистина някои адаптирани млека запичат. Според мен все пак трябва да се консултираш с педиатъра ви.
AnGeLcHeTyYy пак съм се объркала в сметките кой месец си. Нали ми е слаба математиката , какво да се прави.  #Crazy
Иначе не мога да се съглася с тия от sinoptik.bg че е -12, аз умрях от студ докато отида на работа. Бррррр  http://sinoptik.bg/
Успешен и хубав ден на всички !  bouquet

То и аз понякога не мога да ги опрая,то със тези седмици  hahaha

# 43

То и аз понякога не мога да ги опрая,то със тези седмици  hahaha

Защо не си направиш една линийка, че е по- лесно  newsm78

http://www.album.bg/kalina_08/albums/123198/ Тук са моделите мартеници,които правя, но съм мн. бавна,по около 10-12 на ден, и с помощник и пак нестава  Sad

# 44
Аз имах ама не съм я слагала  Whistling,вече е тук  Hug .Кога долу горе ще ми кажат пола на бебока  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт