Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 307
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Боре, много ме разсмя за кметицата.  Joy Само дето като се возя всяка сутрин в колата  (аз съм като директорите на задната седялка, а и нямам книжка, той мъжът ми кара) хич не ми е весело......
stani_jelkova благодаря за отговора. Аз пак се пробвах със същия мейл да гласувам, който е в абв, но не става, защото вече съм го използвала и това ми изписва, но аз нали имам друг мейл в яху и пак гласувах, този път с него и стана. Много съм доволна от себе си. Пу, умря циганката дето ме хвалеше . newsm44

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 13:51 от veselina112

# 61
аз от моя компютър гласувах 5 пъти с 5 различни мейла, незнам IP адреса дали ще е проблем  newsm78

покажете какви мртеници пртавите, да се светна малко

# 62
И аз от моя РС гласувах 5 пъти с 5 различни мейла  Mr. Green Дано да не е проблем IP, щото ей тогава ми отидоха гласовете...

# 63
Мамчета приятелят ми е сънувал,че съм отишла на лекар и там са ми казали че бебето е момиче какво означава ако можете да ми кажете аз гледах в нета и не намерих нищо.

# 64
  • гр.Добрич
Мамчета приятелят ми е сънувал,че съм отишла на лекар и там са ми казали че бебето е момиче какво означава ако можете да ми кажете аз гледах в нета и не намерих нищо.
Означава, че вече трябва да ти кажат пола на бебето. Laughing Не се вързвай на сънищата. Аз например спя много разпокъсано и всеки път сънувам различни неща. Ако тръгна да тълкувам всичко, ехееее.

# 65
Означава, че вече трябва да ти кажат пола на бебето. Laughing Не се вързвай на сънищата. Аз например спя много разпокъсано и всеки път сънувам различни неща. Ако тръгна да тълкувам всичко, ехееее.
Joy..Означава, че или ще е момиче или момче..50:50 Mr. Green

# 66
  • Добрич
 Joy Само ме разсмивате днес.

iyaneva , като хванеш преждата и мънистата - каквото излезе, такова правим. Аз например, 2 еднакви почти нямам, освен, ако не са само с нанизани мъниста.

# 67
  • Добрич
Момичета здравейте! Снощи някой ходи ли на концерта? Служебно вчера бях изненадана с допълнителен ангажимент и се прибрах в Добрич в 19,15 часа. Добре, че не бях споменала на Жени за концерта, защото тя и без това плакала пред татко си, защото не отидох с него да я взема от детската градина. И по телефона гласът и трепереше, а ако знаеше и за концерта....

Успех с мартениците.

# 68
.............  - каквото излезе, такова правим...........

Аз ще чакам да видя какви ще сънувам... Mr. Green

# 69
  • Добрич
Да, тогава се раждат най-добрите идеи  Laughing

# 70
Аз ако знаете какви неща сънувам.... , нали мъжа ми е осакатен, а и на мен док. ми забрани туй-унуй..., тъй че на сънища неразчитм

# 71
.............  - каквото излезе, такова правим...........

Ми кат си седи вътре и не излиза.... Уча се да плета ама нъцки, става едно хуууубаво голямо НИЩО  Rolling Eyes

# 72
  • гр.Добрич
Аз ако знаете какви неща сънувам.... , нали мъжа ми е осакатен, а и на мен док. ми забрани туй-унуй..., тъй че на сънища неразчитм
Еее, счупен крак не е оскатяване. Все може да се измисли нещо. Пък и хората за какво питат, пък ти за какво се сещаш. Laughing

Вела, тук май не сме много по културните мероприятия, особено зимата.

Didi demi, честит рожден ден!!!  bouquet

# 73
  • Добрич
А аз съм чувала, че е много важно като се събудиш веднага да си наречеш съня, че е за нещо хубаво. Няма значение какво си сънувала, важното е да го "разтълкуваш", че е на добре и да очакваш само положителни събития. От както прилагам този метод - винаги сънищата ми са били само за хубави знаци.

# 74
Диде,честит рожден ден!Пожелавам ти много здраве,щастие и любов!

Общи условия

Активация на акаунт