Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 343
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • гр.Добрич
Май са събрали само наум.

# 511
Е аз точно за тоя протест питах и тук и кого ли още не.... никой не знаеше нищо, пък сега са недоволни, че малко хора били... Как искат да са много незнам, след като са споменали само в един форум.

# 512
да и то във форум на Дарик - Пловдив!?!?!?....

# 513
да и то във форум на Дарик - Пловдив!?!?!?....

Поправка  Wink

Цитат
от ........ на 04 Мар 2010, 08:34
днес 04.03 пред общината в 11;00 часа се събират всички.и в др градове шще го правят,всички заедно.заповядайте

Взех цитата от друг форум.

# 514
  • Добрич
Много сме, силни сме! /само, че сме разделени във 100 форума/

Днес никой не иска да пише. Сигурно сте в размисъл за Великденския базар  Laughing  Хайде, ако измислите нещо по същество казвайте!

Ето го сайта, споменат снощи: http://krokotak.com/

# 515
Ето го сайта, споменат снощи: http://krokotak.com/
Сигурно скоро ще пуснат великденските идейки...

# 516
Днес никой не иска да пише. Сигурно сте в размисъл за Великденския базар  Laughing

В размисли за снощи по скоро Laughing Laughing Laughing

Минаха ми някои идеи ама не съм ги доизмислила  Simple Smile Я кажете кога ще е базара долу горе, аз май разбрах на Цветница  newsm78

# 517
  • Добрич
Здравейте!

Искам да ви попитам как разбирате ето това общинско решение:

Цитат
Чл. 27, ал. 8 (нова) „При отсъствие на детето по неуважителни причини, без документ, удостоверяващ причината за отсъствието, родителите заплащат месечна такса в размер на 30.00 лева. Такса за отсъствие не е дължима в периодите, когато по обективни причини детските градини са затворени”.

Никъде не пише за колко дни отсъствие става въпрос. Ако молбата по семейни причини се счита за документ, удостоверяващ уважителна причина, то тогава всички ще пишат молби, така, че цитатът няма смисъл.

# 518
Вела, задай въпроса в сайта на Общината. Може после да ни кажеш как са ти отговорили...И на мен ми е интересно. А от кога влиза в сила това решение, че нещо не ми се чете...

Ленка, идеята е да е за Лазаровден и Цветница, да...27 и 28 март  Thinking....почти три седмици до тогава...

# 519
Здравейте. Пак се развали времето Sad. Аз бях подучула нещичко за този протест, но незнаех от колко часа ще се събират мамчетата и къде. Надявам се за следащия протест да се пусне информация във всички сайтове, че да има полза от него в крайна сметка.
Някой може ли да пише отзиви за ясла 1Юни. Ще подавам документи във вторник и ще се радвам ако някой сподели мнение за нея.

# 520
  • Добрич
Цитат
ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ

Нова т. 4 към § 1
   „Всички родители на децата в детските ясли и детските градини да доплатят разликата в депозита в срок до 10.04.2010 година”.

Нова т. 5 към § 1
„Уважителна причина за отсъствие на дете от детско заведение” – при представяне на болничен лист, медицинско удостоверение и заявление на родителя  за отсъствие - до 30 дни годишно”.

Относно депозита:

Цитат
          (2) При записване на децата  родителите и настойниците заплащат депозитна такса в размер на 25 лева.Таксата се възстановява на родителите при окончателното напускане на детската градина.

В решението не пише от кога влиза в сила, но до колкото разбрах от 01.03.2010 год.

# 521
Ами да, щом трябва до 10.04 да доплатим, значи влиза от март.... Twisted Evil

# 522
Ехеее, къде сте всички  newsm78
Времето смотано пък няма никой.

Я да видим ще ви съблазня ли  Laughing

# 523
# 524
Ленка мерси за кафенцето!   bouquet
Бори това ти ли го пусна като инфо?

Общи условия

Активация на акаунт