Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 294
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, мами. Трябва ми лека консултация с вас.
Къде правят добри антицелулитни масажи. При възможност при масажистки.  Rolling Eyes Мислех за салона на Тони, но нямам отзиви оттам.

# 616
Момичета,благодаря ви за подкрепата  bouquet

В края на седмицата ще имаме 50 дървени яйца.Аз мисля ,че ще мога да украся 20 бр.Имали желаещи за останалите?Ако има желаещи за декопаж или за рисуване да свиркат Laughing

И аз искам 10тина...само да има време да се украсят Rolling Eyes...Миналата година ги оцветявах с онези...духащите се фулмастри Laughing...станаха шаренки...

# 617
  • Добрич
Ще ги направим яйцата, няма проблем  Laughing

# 618
Аз съм в творческа криза  Sick Sick   не мога да направя венците защото ще глътнат много трева и стават скъпи поне по 5лв трябва да се продават- да ги захващам ли изобщо. newsm78

# 619
Ще ги направим яйцата, няма проблем  Laughing
Не се и съмнявам Laughing
Ще ми се да ги правят повече хора,че да са по-различни.

# 620
С какво се боядисват тези яйца?

# 621
  • гр.Добрич
Краси, според мен ги прави. Все пак 5лв. не са голяма сума, пък и труд има в тях.

Бих се пробвала с 5 яйца. Откъде да си взема? Ако някой има път към центъра, да ми ги остави в Пицарията, че трябва време и за лакиране.

Цоци, памперсите, които търсиш ги имало в Кауфланд май. В борсата на Ансамбъла и Мл. дом не ги продават.

Днес си взехме резултатите от миробиологията - няма бактерия. Пак се връщаме на теорията с алергията, но защо не се повлияват от специалното мляко  newsm78

# 622
Цоци, има ги Simple Smile На Оазиса ги гледах, пък и ако ги няма със сигурност ще ти предложат "Комфорт"  Laughing На мен все тях ми предлага  Laughing

Аз съм в творческа криза  Sick Sick

И аз, и аз  Wink 
Можете ли дами кажете откъде около центъра мога да си взема трева, че не ми се ходи чак до съвета  Blush
Оня ден влизах във новия МОЛ дето предстои да го отварят, барчето ще стане много хубаво, щяло да има детски кът и нямало да се пуши (за това все още не съм сигурна  Wink )

# 623
Добро утро!

Днес си взехме резултатите от миробиологията - няма бактерия. Пак се връщаме на теорията с алергията, но защо не се повлияват от специалното мляко  newsm78

Confused...а теорията за вирус и тя ли отпадна...Дано се разбере по-скоро от какво е проблема...Ти да не си почнала да ги захранваш вече?

gabriel2, и аз мисля, че 5лв. не са толкова много за венци, така че дерзай Peace

Оня ден влизах във новия МОЛ дето предстои да го отварят, барчето ще стане много хубаво, щяло да има детски кът и нямало да се пуши (за това все още не съм сигурна  Wink )
Кой? Луксор ли? Гледам напредват с чистенето там...Това за барчето ще е добре и като знам какъв глад има за заведения с детски кът, ще има струпване вероятно. Дано удържат с непушенето...по моему не трябва да се пуши никъде из комплекса, щото едно барче да цопнат в средата и ако къдят, познайте... Confused...Само да не искат 10лв/час за детския кът Crossing Arms..

Аз успях да залепя със силикон яйцата на клечка и ги боядисах с темперни боички Rolling Eyes...станаха цветни, но не и лъскави като изсъхнаха..Някой да има идея как да ги лъсна? Спрей някакъв, нещо?

# 624
  • Добрич
Боре, с лак, но мисля, че темперните бои ще се ранесат. И за да избегнем това, трябва със спрей.

# 625
  • гр.Добрич
Боре, не съм ги захранвала с нищо. Малко по малко се получи. Според лекарката няма как да е вирус, защото те протичали много силно и неконтролируемо. Ако било вирус трябвало отдавна да сме в болницата. Имам някакви идеи, но всичко е свързано с изследвания и не знам какво решение да взема, толкова са малки.

Янева, яйцата се рисуват или с акрилни бои, темперни, използват се техники от декупажа. Най-важното е накрая да се минат с няколко ръце лак, за да са трайни.

Катастрофа, такива масажи правеха в Борисов спа, но нямам отзиви.

# 626
Боре, с лак, но мисля, че темперните бои ще се ранесат. И за да избегнем това, трябва със спрей.
А с тези спрейове, с които се пръскат листата на цветята да лъскат, дали ще станат Thinking

# 627
  • гр.Добрич
Мисля че не.

# 628
Боре, ако не си рисувала нещо конкретно можеш да пробваш да лакираш едно яйце да видиш какво ще стане Simple Smile

# 629

А къде е Оазис? Laughing Laughing Laughing

Какви са тез творчески кризи......Я стегнете редиците!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт