Хубаво е в ДОБРИЧ на снега, но чакаме с нетърпение пролетта. (63)

• 35 272
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • гр.Добрич
Да не би да има изненадани? А мястото нали беше уредено?  Sad

..ако чете някой изобщо вече....

Аз затова казах, че 1 птичка пролет не прави.
Връзката на Мари с попа, не е била надажна.

# 661
  • Добрич
Благодаря на всички за пожеланията!
Да ви се връща всичко многократно! Heart Eyes

Мари и връзката Wink й с попа нямаха никакво значение в тази ситуация.

Бори, очакваме да съобщите скоро точното място на нашия базар!!!   bouquet

# 662
# 663
  • Добрич
Ани, честит рожден ден!

# 664
Да не би да има изненадани? А мястото нали беше уредено?  Sad

..ако чете някой изобщо вече....

Аз затова казах, че 1 птичка пролет не прави.
Връзката на Мари с попа, не е била надажна.

Дори, не четете....Мястото беше уредено за нашия, но ни го заеха, някой да не е разбрал...изпускам пара вече

# 665
  • гр.Добрич
Боре, нали това казвам, че уж всичко беше уредено. Това за връзката на Мари, беше шега.

# 666
  • Добрич
Ани, честит празник и от мен! Желая ти много здраве и сполука в живота.

Намерих ти и символичен подарък, но не зная дали ще бъде по вкуса ти? Embarassed

Момичета съвсем ме объркахте с базара. Не съм в течение на делата ви, но останах с впечатление, че често работите заедно със Св. Мина. Дано да успеете да намерите друго подходящо място, защото два базара в двора на църквата надали е удачно. Голяма конкуренция пада в нашия град за благотворителност. Ако общинската управа отпускаше места за тази цел, едва ли щеше да се стигне до тук.

# 667
Да се позова на предните думи на Вела, да мястото е уредено, но просто два базара на едно и също място не е удачно. Аз не смятам, че някой трябва да избира дали да даде пари за децата с увреждания, или за децата от Дома. Моето мнение е че не сме на състезание, и целите ни са такива, че трябва да се избягват ненужни упражнения. Затова ще изчакаме мъничко  просто....

Ани мила, честит рожден ден! Да си жива и здрава, останалото си идва на мястото.

# 668
  • Добрич
За трети път днес, ще се опитам да честитя рождения ден на Анушка, лош интернет  #Cussing out

Ани, честит рожден ден!
Бъди здрава и нека щастливите мигове са повече от обикновените!

# 669
Спинки,нямам никаква връзка с попа!Просто го познавам бегло.Не съм ходила да говоря с него.
Борито,ходи,говори и той разреши!

Останалото няма да го коментирам!Положението в което се намира семейството ми в момента налага много компромиси и най-вече не желая излишни емоции за да мога пълноценно да си гледам детето.
Върнахме се от Париж преди 10 дни и след месец пак трябва да заминаваме.
Знаете,че до сега не съм премълчавала никому нищо,но този път не искам да съм между шамарате!
Който може и иска ще ме разбере!

# 670
  • Добрич
Здравейте!

Съобщение:

Д-р Монева (мамолог от София) ще преглежда на 24 и 25 април 2010 г.
За справки и записвания: 82 99 27 Иванова - вечер

# 671
Добро утро, момичета!

След поредица..инфарктни Rolling Eyes събития, се реши мястото на нашия базар - на Движение "Заедно за децата"

В събота - 27ми март /Лазаровден/ се открива Великденският Благотворителен базар на Движение "Заедно за децата" в двора на храм "Света Троица" /горната църква/. Базарът ще продължи и на Цветница /28 ми март/ и евентуално на разпети петък /2-ри април/
Откриването е в 10 часа в събота в двора на храма. Заповядайте! Нека се обединим!

# 672
# 673
# 674
Побутвам темата...

В събота - 27ми март /Лазаровден/ се открива Великденският Благотворителен базар на Движение "Заедно за децата" в двора на храм "Света Троица" /горната църква/. Базарът ще продължи и на Цветница /28 ми март/ и евентуално на разпети петък /2-ри април/
Откриването е в 10 часа в събота в двора на храма. Заповядайте! Нека се обединим!

Общи условия

Активация на акаунт