Жената Овен/6

• 19 844
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • Varna
 Joy Joy Joyаааа тогава значи става много сложнооооо Joy

# 436
Какво се правите?
Аз днес имах много задачи,дори си бях написала на един лист,обаче почти нищо не свърших ooooh!
И като си преставя от утре колко ще ми е натоварено,чак ми иде да се гръмна Tired

# 437
  • Varna
Какво те чака утрЯ?

# 438
Аз си играя една компютърна игра и ви хвърлям по един поглед-да не изтърва нещо  hahaha
По принцип вечер след 9 обезателно релаксирам-т.е. не правя абсолютно нищо мязащо на работа  Laughing

# 439
Ами работа на две места.
Почти няма да виждам малкия,сдухано ми е поради тази причина,а и физически вече като че ли не мога...
Но ще стисна зъби,няма как.
Кога ще ви чета ooooh!
Нощем...

Ще ме забравите...

# 440
Аз си играя една компютърна игра и ви хвърлям по един поглед-да не изтърва нещо  hahaha
По принцип вечер след 9 обезателно релаксирам-т.е. не правя абсолютно нищо мязащо на работа  Laughing

Joy

# 441
Мимичета знаете ли,вие сте една страхотна тайфа!!!
Честно!!!
Думи нямам!!!

# 442

Забравя ли се такава фурия като теб?  Wink Пък и ако не си забелязала аз често правя инвентаризация-нещо като вечерен преглед, кой накъде е изчезнал  Laughing
Хората нехаресващи нашата зодия са ми много странни  Laughing Та ние, ако не изгорим някого така хубаво топлииим.  Hug

# 443

Забравя ли се такава фурия като теб?  Wink Пък и ако не си забелязала аз често правя инвентаризация-нещо като вечерен преглед, кой накъде е изчезнал  Laughing
Хората нехаресващи нашата зодия са ми много странни  Laughing Та ние, ако не изгорим някого така хубаво топлииим.  Hug

Оф,обичам ви!
Лятото ще се видим!!!
Ще дойда  да продавам герданчета във Варна hahaha

Вярно е огънят ни или изпепелява или топли за цял живот hahaha

# 444
Искам ей така преди да си легна да кажа и на DELTA_DELTA , Venetta на Трепет...НА ВСИЧКИ ,нямам думи,страхотни сте!!!
Всички!!!
Вие сте мацки един път Peace

# 445
  • забравих си мисълта...
Момичета много съм притеснена. Малката е много зле. С 39°-40° температура днес цял ден. Още в петък и´ дадоха антибиотик. Днес викахме лекар също вкъщи. Уж антибиотика бил правилния. Дъщеря ми и´ прави и компреси с оцет и температурата пак не спада. Сега отидоха в болницата, но не издържам вече и поне с вас да си споделя, че направо инфаркт ще получа.

# 446
  • забравих си мисълта...
Искам ей така преди да си легна да кажа и на  Venetta на Трепет...нямам думи,страхотни сте!!!
Всички!!!
Вие сте мацки един път Peace

Маргало, ние сме Oвни, а не страхливи плъхове  Naughty!!!

Маргало  Hug Hug Hug

# 447
О, миличка  Sad Дано намерят най-доброто за детето..Само да ти кажа, че наскоро приятелката на сина ми вдигна 40 градуса и мъжа ми я свали със обвиване в мокър чаршаф.
Стискам палци и се моля  Praynig

# 448
Момичета много съм притеснена. Малката е много зле. С 39°-40° температура днес цял ден. Още в петък и´ дадоха антибиотик. Днес викахме лекар също вкъщи. Уж антибиотика бил правилния. Дъщеря ми и´ прави и компреси с оцет и температурата пак не спада. Сега отидоха в болницата, но не издържам вече и поне с вас да си споделя, че направо инфаркт ще получа.

Аналгин течен,мокри чаршафи,кърпи,давай всичко каквото имаш под ръка,свещичка,аналгин,нурофен,не се притеснявай и кърпи мокри,оцет.
Ако трябва в банята със студена вода,помъчи се да смъкнеш,ако не можеш в болница.
Инфекция е това.
При всички положения трябва да ви настанят в болница ако ме питаш,щом е на антибиотик и има температура.
Просто детето трябва да мине на инжекции за по бързо стабилизиране.
Спокойно,пиши!

# 449
Мокър чаршаф,ако видиш зор наистина Peace
Стискай зъби и не му мисли!
С теб сме!

Общи условия

Активация на акаунт