Жената Овен/6

• 19 835
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Ти си писала че отишли в болница,ама аз бързам да давам бърза помощ(овенска му работа)
Споко миличка,но да и сменят антибиотика поне,явно този не действа ooooh!

# 451
  • забравих си мисълта...
Ами те отидоха с дъщеря ми в болницата. Ако ги оставят там, не знам... може утре да откажа аз да влизам в болница. Моето може да почака все пак, иначе кой ще гледа малкия. Зет ми трябва да ходи на работа, а майка ми не знае немски, малкия пък не знае български и сами двамата - няма да стане. Той е и палав, а тя едва се движи вече. Дано всичко мине добре. Всъщност Лаурент не иска да ходи на детска градина, за да стои при Вивиен. Искал да бъде с нея докато тя оздравее. Толкова е миличък и страшно много я обича. Днес я галеше тя като спеше и само и´ казваше: "Виви, виви"  и я целуваше. Дано не се налага Вивиен да остане в болницата, че Лаурент ще плаче утре много.

Дано е от антибиотика, Маргало.

# 452
Уф Venetta (Вени),че си толкова далеч да те отменим  spoko
Мъниците са ти душички Hug

# 453
Спокойно мацка,важното е че не сте на доктор в България #2gunfire
Че тука е ходене по мъките,некадърници!

# 454
  • забравих си мисълта...
Виж ги какви са сладури.
Тук са на кръщенката

А тук всеки си е в стаята си.

# 455
Най-после да се добера до компа.
Вени, дано да успеете да свалите температурата  Praynig , наистина добре че не сте в България.
Стрина Ягодина, добре дошла и от мен  Hug   bouquet
Маргалче, как може да те забравим  Heart Eyes, а пък с тия красоти дето си ги показала направо и аз се нареждам за някое герданче Blush .
Естествено си записах и рецептата за тирамисуто.
Ели, ти си голяма симпатяга.

# 456
Вени, дано скоро падне тази температура! Големи сладури са твоите мъници Heart Eyes.

# 457
Виж ги какви са сладури.
Тук са на кръщенката

А тук всеки си е в стаята си.

Вени,ти си щастлива майка!!!!
Страхотни ангелчета!!!!
Пу-пу,душички мънички Hug

# 458
Внуци са й сладурано  Grinning Ама и дъщеря й е прелест-тя е на аватара мисля.
Вени, пиши как се развиват нещата с малката.

# 459
  • забравих си мисълта...
Момичета много ви благодаря   bouquet, много сте ми милички  Hug Hug Hug, но децата са на дъщеря ми, иначе израснаха почти при мен Simple Smile. От това лято са малко повече с майка им.

Не Ели, не е на аватара.  Бях ти писала, че и тя като теб е с черна коса, а аз съм с руса Simple Smile.

Така  е Маргало  Hug.

# 460
Няма значение!
Твои са Joy
Нали са ти кръв!
Така де hahaha

# 461
  • Varna
ВЕНЧЕ Hug
Обадиха ли ти се вече от болницата??? Не разбрах на какво се дължи тая температура. А преди години синът ми като беше на 7 годинки така изведнъж, вдигна температура 40 градуса. Нито болен беше, нито пиеше някакви лекарства. А аз пак сама, моя пак на път. Давай оцета и содата за хляб и кърпите. Те кърпите за нула време ставаха сухи. УжасТ, тогава Господ ли ми помогна, кой ми помогна незнам, но я свалих тая температура. Направо не бях на себе си и те разбирам Венче. След това, все едно нищо му нямаше. Какво беше това нещо незнам. Та затова те питам имаш ли предположения на какво се дължи тая тампература?

# 462
Вени, дано се оправи много бързо милото детенце. Praynig
Иначе и двамата са страхотни.
Аз като бях на около 8-9 вдигнах 41 градуса,  викаха линейка и пак така чаршафи с оцет и вода, чувствах се като парцал, беше ужасно, обаче не мога да си спомня на какво се дължеше.

# 463
  • забравих си мисълта...
Делте, чакам да ми се обадят и много се притеснявам, че още не се обаждат. А Виви е настинала и още в петък бяха на лекар. От петък и´ даваме антибиотик. Днес идва лекар вкъщи. Ели, и´ прави компреси с оцет. Накрая отидоха в  болницата. Аз също до към 30 години боледувах, все ангини с по 40°-41° температура. Рекорда ми беше 41,6°.

Момичета още веднаж ви благодаря за подкрепата  Hug Hug Hug.

# 464
Ние сме тука ,няма да те оставим Hug

Общи условия

Активация на акаунт