Жената Овен/6

• 19 831
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
  • На брега на реката
Лека и успешна седмица на всички огнени жени !

Venetta, искрено те прегръщам и се моля всичко да се оправи при детенце   Praynig Hug

Много приятно бях изненадана  от таланта, който се е скрил тук, браво Маргало !

DELTA_DELTA, закуската е страшно примамлива, но.....  с моите хиляда кила, не ми се полага

От мен това

# 481
Цитат
Много приятно бях изненадана  от таланта, който се е скрил тук, браво Маргало !

Благодаря ти мацка  bouquet

# 482
Добро утро дами   bouquet

ВениPraynig Когато можеш дръж ни в течение как е малката.

Делте, страхотна закуска. Hug

Клои и твоята е супер, ще си взема и от двете. Нищо, че и аз трябва да поотслабна.

# 483
Добро утро!
Венета,кураж!  Praynig
Благодаря за огненото посрещане,то няма как иначе! Hug
Хубава седмица на всички! Grinning

# 484
ДОБРО УТРО, ДАМИ  Hug

НОВ МЕСЕЦ - НОВ КЪСМЕТ!
МНОГО ЩАСТИЕ И КРАСИВИ ДНИ,
МНОГО РЕАЛИЗИРАНИ ПЛАНОВЕ,
МНОГО СПОКОЙСТВИЕ В ДУШАТА
И МНОГО ИЗПИСАНИ СТРАНИЧКИ В ХУБАВАТА НИ ТЕМА! newsm51

Хубаво ни започва месецът - с ново попълнение: МИМИНА, добре дошла smile3525

Малко тъжничко ми стана като изчетох последните странички - какво нещо е МАЙКАТА/БАБАТА ... newsm51 То май само изкуството /с цвят, със стих, с мелодия .../ може да предаде силата и неповторимостта на тези чувства ...

ВЕНЧЕ, стискам палци внучето да се оправи възможно най-скоро   bouquet И на теб изпращам цялата си положителна енергия  love001

ДЕЛТЕ, KLOI, благодаря ви за страхотната закуска  Hug

ЕЛИЧКЕ, чудно легло предлагаш, ама по-добре да не полягвам, а на големите дела да се отдавам  smile3534

МАРГАЛЧЕ, как ще те забравим, бе момиче Naughty Силно се надявам, че ще намираш по мъничко време да ни навестяваш Hug

ПРЕКРАСНА СЕДМИЦА НА ВСИЧКИ! smile3525

# 485
  • Varna
ВЕНЧЕЕЕЙ Hug Praynig Hug Praynig Hug Praynig
За тебе и за мъничката душика Здравец за здраве

БЕНДЖОЛИНКЕ Hug
Хич не се изхвърляй, видях ти килата, незнам още какво трябва да отслабваш #Crazy
КЛОИ Hug
Пих ти от фрешовете, благодаря  bouquet. Че аз ако ям плодове, тогава ме подгонва още по голям глад. Нещо не съм наред аз, щом имам такива позивни newsm78

# 486

На една дата сме  Joy
[/quote]

Ха, една от вечните ми приятелки е на тази дата.
С мъже овце не се разбирам, свекърва ми е овца, но това е друг филм.
С жените овчици, родени на 19 обаче много си пасваме, с въпросната вечна приятелка се знаем от детската градина и до ден днешен може и посреднощ да се потърсим за добро или лошо. Аз съм теле, но много си ви харесах и надзъртам отвреме на време тук. Много сте готини! Явно ми е писано да се разбирам с жени-овнета.

# 487
Добро утро и от мен момичета. ))))

От днес най-сетне се захващам с диетата, така че да ми стискате палци да изкарам 10дни. ))))

Venetta, стискам палци всичко да е наред и при теб и при внучката. )))

# 488
 #Silly Пльок! Hug
Вени, гуш!  Няма смисъл да давам кураж, знаеш - всичко ще е наред, нали?  bouquet
Мимитка,  хелоу! Grinning
Аз пък днес официално напускам едната си работа и оставам да работя само при себе си. След малко тръгвам към офиса да си предам документите, служебната карта и пр, да разпиша каквото трябва и край... Stop
Вероятно ще пиша по-късно от дома, когато се приберем с първолачката.
До пак и умната, ей!  tooth Kissing Heart

# 489
МИРАМКЕ, благодаря за бързия отговор Hug и успех с диетата   bouquet

NASTYWITCH, да не изглежда като нездраво любопитство, но какво ще работиш за себе си?
Разбира се, ако предпочиташ и въпросът ми е нетактичен, не ми отговаряй  Embarassed
Питам, защото, макар да съм супер неудовлетворена от държавната си работа и макар шефката ми да сътвори чудеса от храброст, за да ме изтормози 5 години всеки божи ден, не се реших да напусна ... Embarassed А пък на теб ти се израдвах много, защото си проявила смелостта да се откажеш... Аз все прокламирам, чечовек не трябва да се занимава с неща, които го измъчват и трябва да изпълни живота си с неща, които го радват и му създават чувство за пълноценност, но ,уви, все още не правя нищо в тази насока  Embarassed В моите очи твоята постъпка е много смела   bouquet

# 490
Добро утро мацки  bouquet Hug Heart Eyes
Толкова много неща съм изтървала Crossing Arms от един час ви чета и не мога да ви изчета. Много сте ми сладки и ми липсвахте много Sad, но нещата при мен са малко наопаки, Naughty но не се отчайвам. Та за това не исках да развалям фона на нашата хубава темичка, а и виждам имаме си нови овчици newsm53 Mr. Green.
 welcome на всички  bouquet Hug Heart Eyes
Вени, Praynig бързо оздравяване на малката принцеса Hug най ми е мъчно когато дечицата са болни Cry.
Отивам да си довърша с четенето Mr. Green и се връщам веднага

# 491
Ей,ама големи сте свежарки...изобщо не съм се съмнявала,де!   bouquet Аз все още предимно се озъртам тук... Party

# 492
Какво е навън,....просто не е истина:

мимина, тук родените на 19.04 сме мнозинство Simple Smile
Медузка, приятно ми е да те видя Simple Smile
Вени, стискам палци за Виви да се оправи  Praynig
Nasty, как върви цигароспирането? Аз съм много нервна, сама не се дишам, а представям си на околните какво им е Sad
Мирама, сподели на каква диета минаваш. И успех в начинанието  Peace
На всички останали   bouquet и лек и спорен ден !

# 493
zayak3, диетата е житният режим...) обикновено правя плодуване по 7-10дни, но след всичкото тъпчене ще ми е трудно да мина направо на него. ) за това реших да включа и житото. )

При нас е същото, че и по-зле, от сутринта не е спирало да вали, мъжа ми докато изрине една пътека пред гаража и то в началото пак е натрупало. ))
А аз го карам да ходим да пием кафе. )))

# 494

Ха, една от вечните ми приятелки е на тази дата.
С мъже овце не се разбирам, свекърва ми е овца, но това е друг филм.
С жените овчици, родени на 19 обаче много си пасваме, с въпросната вечна приятелка се знаем от детската градина и до ден днешен може и посреднощ да се потърсим за добро или лошо. Аз съм теле, но много си ви харесах и надзъртам отвреме на време тук. Много сте готини! Явно ми е писано да се разбирам с жени-овнета.
[/quote]

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт