Работата, която напуснах... беше прекрасна. Тръгнах си с най-добри чувства към всички и с лека горчилка в устата.Мъжът ми вкарва коли и битова техника, та от няколко години имаме магазинче (20 квадрата) за въпросните стоки, за да си имам и аз работа, пък той да си се разправя с колите...
Преди 3 години ми се прииска да си имам "своя" работа и започнах да продавам пари.
Работата на ЛФС много ми харесва, но вече нямам време и нерви за нея - дори долу (магазинът е на 20 метра от нас) седя само до обед, когато се прибира малката от училище.Скоро доста се стреснах с щитовидната жлеза, което буквално ми промени приоритетите. Сега ми е най-важно да сме здрави, спокойни и да прекарваме колкото е възможно повече време заедно.

zayak3, идва ми да вия кат койот! Интересното е, че сега ми е по-трудно от първите дни. Започвам да се замислям дали първите дни мойто ОРГАЗЪМ не се е черпил с никотинец от кашетата и сега да се свършили запасите...
.
До затишието у дома има още 3-4ч и вече се точа за някое филмче с пуканки...накрая най-вероятно ще уважа възглавницата,ама айде
Аз съм ги отказвала два пъти (нали знаете-няма нищо по-лесно от това 

. От вчера се чудех какви промени да направя, но тази сутрин всичко се реши от само себе си. Обадих се рано на дъщеря ми и тя каза, че лекарите са свалили температурата
. Цял де е скитал с детето и сега малкия спи като че е работил тежка работа през цялото време
.
!!!
!