Жената Овен/6

• 19 830
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
ДЕСИНКА, налага се да те разочаровам с голямо съжаление - никак не съм смела, просто съм лигава егоистка. Wink  Работата, която напуснах... беше прекрасна. Тръгнах си с най-добри чувства към всички и с лека горчилка в устата.
Мъжът ми вкарва коли и битова техника, та от няколко години имаме магазинче (20 квадрата) за въпросните стоки, за да си имам и аз работа, пък той да си се разправя с колите...
Преди 3 години ми се прииска да си имам "своя" работа и започнах да продавам пари. Whistling Работата на ЛФС много ми харесва, но вече нямам време и нерви за нея - дори долу (магазинът е на 20 метра от нас) седя само до обед, когато се прибира малката от училище.
Скоро доста се стреснах с щитовидната жлеза, което буквално ми промени приоритетите. Сега ми е най-важно да сме здрави, спокойни и да прекарваме колкото е възможно повече време заедно. Praynig
zayak3, идва ми да вия кат койот! Интересното е, че сега ми е по-трудно от първите дни. Започвам да се замислям дали първите дни мойто ОРГАЗЪМ не се е черпил с никотинец от кашетата и сега да се свършили запасите... newsm78

# 496
МИМИНА, добре дошла!!! smile3525 .
Вени, дано тая пуста температура да спадне и всичко да е наред  Praynig.

# 497
Много сте мили... Simple Smile
Днес много се изморих ...от седмица не бях оставала сама с двамата си диваци и явно се бях поотпуснала... Crazy До затишието у дома има още 3-4ч и вече се точа за някое филмче с пуканки...накрая най-вероятно ще уважа възглавницата,ама айде  Crazy
NastyWitch ,цигари отказваш,така ли...ами ха,дано! Peace Аз съм ги отказвала два пъти (нали знаете-няма нищо по-лесно от това  Laughing не помня кой точно го беше казал) и то заради мъже-все на трезвеници и непушачи попадам т.е. попадах! Mr. Green

# 498
Ами, ами... никой мъж не заслужава подобна "жертва", това само заради май селф мога да направя - 13та година живея с непушач, но не си е и помислял да поставя условия. Whistling

# 499
Аааа,условия никой не ми е поставял...овни сме все пак!  Mr. Green Мотива да ги спра ,разбира се бях най-вече аз,мъжът ми беше просто повод! Wink

# 500
Здравейте и от мен,
виждам, че варненското присъствие расте. Мимина,  newsm51

# 501
(нали знаете-няма нищо по-лесно от това  Laughing не помня кой точно го беше казал)
Марк Твен, с допълнение, че той го е правил поне 100 пъти.

# 502
Как сте тайфа?
На мен днес ми е много смотано,искам да забегна някаде и да не се върна ooooh!
Тая пуста зимя нама ли да си ходи,да идва нашата пролет и да ни накара да живнем Crossing Arms

Вени,как сте?
Делте,къде си да съживиш темата с манджи,терлици и детелини!
Ели,магазина днес?
Трепет,кажи нещо мъдро Tired
Момичета,лека ви вечер,прегръщам ви,пишете! Hug

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 18:33 от Маргало

# 503
  • забравих си мисълта...
Здравейте Овнета  Hug Hug,

не можете да си представите колко се радвам, че всичко е отново ОК  newsm10. От вчера се чудех какви промени да направя, но тази сутрин всичко се реши от само себе си. Обадих се рано на дъщеря ми и тя каза, че лекарите са свалили температурата  Praynig много бързо и в момента Виви беше на системи, защото не беше се хранила и не беше пила никакви течности. Така че първо ги посетих и към 10:00h бях в ортопедичното отделение. Направиха ми всички изследвания и понеже към 15:00h бяха вече готови, не ми оставаше нищо друго освен  да лежа и да гледам ТV, затова ги попитах, дали не биха ме пуснали да си ида вкъщи за тази вечер и утре сутринта да ида отново. Така че, подписах че утре сутринта в осем ще съм там и отидох отново при Виви и след това се прибрах. Междувременно зет ми каза че той ще си остане вкъщи, да се грижи за малкия  newsm78, да не повярва човек и се оказах права  Joy. Цял де е скитал с детето и сега малкия спи като че е работил тежка работа през цялото време   sleepuu.
Искам също да ви благодаря за молитвите и добрите пожелания  Hug. Но не е възможно толкова много положителна енергия да не помогне, нали  newsm10  !!!
Обичам си ви много  Hug Hug Hug  love001 !!!

# 504
Здравейте Simple Smile
Аз днес бях на работа на новото място за първи път, и сега не мога да ви изчета. Гледам и мигам умно още, защото ми дойде в повече информацията в работата. Както и да е.
Вени, много се радвам, че детето е по-добре. Hug
мимина, добре дошла Hug
Прегръдки и на останалите Hug Първо ще прочета по-внимателно какво сте писали и тогава може да се включа пак, за да не се изказвам неподготвена Simple Smile

# 505
Венета Simple Smile Радвам се, че всичко е по-добре вече  Hug

Уф.. трябва ми нещо с тъмнозелена рецепта.. Многоооооооо .. ама мега много се изнервих вече..
Мразя да чакам.
Ама така да мразя..
А в момента само туй правя.
И всичко ми е криво
ииии..
Как ме търпи обкръжението.. идея нямам  Crazy Crazy

# 506
  • забравих си мисълта...
Duhi_puhi, какво имаш предвид под тъмнозелена рецепта?

# 507
Силно успокоително  Mr. Green

# 508
  • забравих си мисълта...
 Grinning

# 509
Вени, радвам се за добрите новини!
Ох, пишете ме и мен към желаещите за зелена рецепта. Работата ми идва в повече, а имам чувството, че само тъпча на едно място...
Спирам да се оплаквам. Утре всичко ще е по-добре  Flowers Four Leaf Clover!

Общи условия

Активация на акаунт