Жената Овен/6

• 19 765
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ха още един овен на мойта дата Mr. Green.
Аз ги спрях цигарите преди 4 години,преди 4 месеца(грубо) заради големи нерви запалих 2 цигари,буквално една след друга.Сега продължавам да не пуша и се надявам така да е до живот. Както казва Venetta,задължително сънуваш ,че пушиш.Според мен това ще си остане борба до живот.
Кафето обичам да пия,но тия дни нещо не ми харесва вкусът му ,и за момента съм го спряла.

Маргало време беше за хубави новини при теб,само така да продължава.

# 61
Уф, цигари..
Ако ми кажете как да спра шоколада  ooooh!

# 62
Здравейте Simple Smile
Маргало, дано братовчед ти се прибере жив и здрав, стискаме палци да е наред всичко Hug
Аз цигари не съм пушила никога и не мисля да го правя. Само от миризмата им ми се повръща. Но шоколада нямам идея как се спира. Успявам известно време да не ям. Но има моменти, в които ще се побъркам ако не хапна. И въобще сладките неща са ми проблем. Диетите също. Но при мен комбинацията е зодия Овен, асцендент Телец и Луна в Дева. Та съм наследила и лакомията на телците и почти няма шанс за килограмите ми Simple Smile
Кафе вече пия само сутрин, защото получавам ужасно сърцебиене от повече. Преди няколко години ги докарвах до 3-4 на ден. Но сутрешното си ми е традиция, иначе залитам цял ден.
Neri, добре дошла Hug

# 63
Ей, как се зарадвах като видях темата Grinning Heart Eyes
Веднага и аз тук като един много-о-о шантав овен - ако може и мен да включите в списъка с рождени дни - 3.04   bouquet
А сега бързо отивам да чета предишните теми - ама много сте изписали, готини огнени дами-овнета newsm51

# 64
Добър ви ден !  Hug
Е*а ми се мамата с тия закони ви казвам. Лудвам вече, иде ми да хвана къра ...  ooooh!

Душичка, теб пък за к'во ти е да спираш шоколада ?  Rolling Eyes

Ако ми каже някой да как да кача 3 кг, че след операцията отслабнах с толкова, та да си наваксам дет' се вика.
Не мога да надебелея бе, мамка му, нищо не ми се лепи, а ям като прасе. Вчера изядох хляб и половина.  ooooh!

Гледам, че сте захванали любимата ми тема за цигарите - не пуша, никога не съм пушила и ми става лошо като някой пуши до мен. Вкъщи пушенето е забранено. Моя тиквеник беше отказал цигарите за 2 години и кусур и като разбра, че ще ме оперират изпуши две кутии.  Twisted Evil И оттогава старата песен на нов глас.  ooooh!

Добре дошли на новите овчици   bouquet

П.П: Как се изчислява пустият му асцендент, за който само говорите ?  Thinking

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 15:56 от Джей

# 65
# 66
Маргало, мерси  Heart Eyes
Асцендент - рак. Най-омразната ми зодия.  ooooh!

# 67

Упс грешка  Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 19:17 от corset

# 68
Ейййй,сега си гледах луната,не била в овен,само асцедента ми е овен.
Луната ми е в...скорпион  Joy
Разбирате ли вие сега за какво става въпрос? Joy Joy Joy
Ще рече свръх сексуална  bowuu
Чудех се аз тая нимфомания откъде съм я наследила,а то луна в скорпион hahaha

# 69
Аз съм с асцендент Козирог. ))))

Изчисляване на Асцендентa за 14.04.1984 в 03:20:00, Плевен

Вашият Асцендент е:       Козирог     Козирог
Вашата Зодия е:       Овен     Овен
Луната ви се намира в:       Дева     Дева

Ама тая луна в Дева хич не ми харесва....много загубена зодия ми е това.

А за дъщеря ми, която е лъв, пък е пълна боза. )))))
с асцедент везни и луна в стрелец. ))))
Ама си е и тя един инат страшен...) не е истина...)

# 70
Грешка ... асцендентът ми е лъв.  Simple Smile Аз си мислех, че съм родена в 12.30, ама майка ми сега ми каза, че съм в 13.30  Mr. Green

Изчисляване на Асцендентa за 24.03.1987 в 13:30:00, Асеновград

Вашият Асцендент е:  Лъв
Вашата Зодия е:  Овен
Луната ви се намира в:  Козирог

Луна в Козирог ... бля-бля-бля ...
... " вие сте твърде сдържана и склонна да се ограничава от всичко излишно и трудно постижимо личност ..." - НЕВЪЗМОЖНО просто.  Crossing Arms

# 71
Та ще рече че няма смисъл да си търся мъж зодия скорпион,аз съм си самодостатъчна,защото го нося в себе си Joy
М/у другото ей сега братовчед ми се включи във фейсбук за пет минути,писа набързо че е добре.

# 72
Леле ooooh! 1987 година  Crossing Arms
Пък аз съм дърта значи newsm45

Дайте да си направим списък на годините  Joy коя ни е мама,коя леля,коя кака,коя пале Joy

# 73
Еее, две новички овнета за един ден!  Grinning
Добре дошли, desinkalove и Neri  Hug Ей сегичка ви добавям в списъка на стадото ни.
При мен нищо ново, освен, че се боря цял ден с бъгавия си комп, ама още не се знае кой кого  Twisted Evil Ината на овен може да пребори само търпеливия телец  Laughing
Стига с тия диети де-аз зимно време даже не се пробвам. Нека ми е топличко с натрупаните "одеялца" около ханша ми  hahaha Като наближи края на пролетта-тогава малко ограничения плюс доста движения и готово. Бе я да забъркам аз един арабски кекс, че от приказки за ядене ми се прияде пак  Laughing

Вашият Асцендент е:      Стрелец
Вашата Зодия е:      Овен
Луната ви се намира в:      Стрелец

Леле и аз доста огън съм събрала  Joy

# 74
  • Varna
Божеййй,
тъкмо си мислех, че само аз не съм запалвала а то имало още двечки като мене Joy
Добре дошли на новите момичета!!! newsm47
Да им сложа терлички и на тях а пък Еличка довечера като се прибере тя ще ви прибави към списъка- това пък си е нейната работа smile3521

Хайде и по един коктейл за добре дошли

Ааааа, Еличкааа Hug ти си била у дома бе Душатаааа
Кака ви Делта пък е- Овен, Овен, Кози рог Wink Все рогато, ама аз както знаят повечето съм много благ Овен. newsm53

Общи условия

Активация на акаунт