Жената Овен/6

• 19 802
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета, голямо затишие е настанало в темичката. ))

Аз днес след обед поработих малко, оправях едни документи и после ги изпращах (то голямата работа де), после малко кафенце, пазар и в къщи. )
Сега съм с нова клавиатура и още и свиквам, та ме дразни...)

Венета, много се радвам, че при теб и малката нещата вече се подреждат.
Дано всичко с нея да е ок и наистина всичко да се оправи. Важното е че лекарите са реагирали правилно и са поставили точна диагноза. Това понякога е изключително важно за заболяването и лечението му.

# 616
Вени, наистина много се зарадвах на хубавите новини!  Hug Те са били лоши де, но ние не знаехме и каквото и да е помогнало се радвам, че има happy end.
Аз цял ден  newsm79 wash hang 1dishes  food002 та не остана време почти за почивка..Изкъпах се и се пльоснах на компа да поджиткам една игричка ( къде е пустата емотиконка за игра на компютър? )

# 617
Ели,що не спиш,стига шета hahaha

# 618
О и Венито е тука Hug
Ако има и други,здравейте Peace

# 619
Здравей момичета  Hug Hug Hug,

благодаря ви много за пожеланията и молитвите. Сигурно и те помогнаха. Много познати буквално се молеха за Вивиен, защото при нея диагнозата се оказа по-сериозна. Аз тъкмо се успокоих и се радвах и изведнъж пак взе да вдига температура от 40°С. Добре че е в болницата при лекарите, иначе не искам дори да споменавам какво щеше да се случи, ако бяха вкъщи. Надявам се най-късно в други ден да изпишат и Вивиен. Толкова е отпаднала, направо ми се приплака като я видях. Хубавото е че заболяването макар и тежко се лекува и при правилна профилактика не остават последици. В Интернет го описват много трагично и ние доста се бяхме изплашили, но след разговор с около 7-8 различни лекари и двама професори, в смисъл всички са единодушни, че в Интернет е доста пресилено и че няма място за толкова голямо притеснение.
При мен интервенцията беше  вчера и днес ме изписаха от болницата. Не знам защо я направиха с пълна упойка. Иначе всичко мина добре и леко. Съжалявам само, че ми махнаха калка само на дясната ръка. За лявата ми казаха, че било малко. Аз не съм на мнение, че е малко съдейки по болките, но понеже това лечение е много скъпо и затова  може би е позволено само в по-тежки случаи, както беше с дясната ми ръка, лявата дори не я пипнаха.

Обичам си ви много   love001  love001  love001

Душички,да се оправяте по скоро Praynig[/color][/b]

# 620
Хайде, ставайте и закусете послушно като този малчо:

И да не мигате на марцали сутринта-кафе:

# 621
Вени, много добре, че е поставена точната диагноза на Виви, а сега когато е в ръцете на специалисти, ще се възстанови бързо, бързо   bouquet

Ели, добро утро, благодаря за кафето, а този мъник е страхотен, Heart Eyes много обичам котенца и всякакви животинки с козина   Crazy, които можеш да намачкаш и нагушкаш.  Mr. Green

# 622
  • забравих си мисълта...
Благодаря ви момичета, за милите думи  Heart Eyes Hug!

Сега отивам в болницата при Виви и като се върна ще ви пиша отново.

Елинце, много е сладко котенцето и мерси за кафето. От мен пък по парченце кекс, да ви е сладко.

# 623
Здравейте, момичета   love001 newsm51

Вени, много се радвам, че нещата при вас вървят към оправяне  Hug Да знаеш правилната диагноза е изключително важно -вярно, в началото сте се стреснали, но поне знаете срещу какво се борите и какво трябва да се прави. Успех в лечението на Виви и бързо възстановяване на теб   love001

Джей, дано бързо си намерите вашето гнезденце newsm10 При нас, в Кюстендил, нещата са по-различни - като решихме с мъжа ми, че след сватбата ще живеем самостоятелно, много бързо намерих квартира - вярно, че е гарсониера, но е на центъра, в прекрасно състояние и плащаме 130 лв. Но докато учех в София, понеже си удължих срока за защитата и трябваше да се изнеса от Студ. град, в какви ужасии съм влизала, търсейки си квартира - парите страховити, а пък обстановката - гнус ме беше дори само като стоях вътре без да се допирам до нищо  ooooh!

Мирамке, какво стана с твоята дипломна - предаде ли я, кога е защитата? И как върви диетата? Hug

Еличке, благодаря за кафенцето  bouquet, а и това котенце - обожа-а-а-вам котенца Blush

Маргалче, аз вече няколко пъти си давам заявка за закупуване на герданчета, ама нищо не ми казваш  Crossing Arms Сериозно се интересувам - ако си ги пуснала за пРОдаване някъде, прати линк, за да си поръчам   bouquet

На всички скъпи дами тук - ГОЛЕМИ ПРЕГРЪДКИ  newsm51  love001

# 624
Добро утро и от мен момичета. )))

Снощи малко сдадох багажа и хапнах извън диетично. Но седнахме да пием по едно кафе, вътре адска жега...и като ми падна кръвното, не мога да мръдна. Но днес продължавам пак, че колкото имам за смъкване...не знам как ще успея до средата на март. ))

Десинка, дипломната работа съм я пратила за корекции на майка ми и днес ще я отпечатвам и изпращам вече. ) Иначе срока ми беше 1ви февруари. ))) Ама пари съм им давала, ще ме чакат. )
А защитата, вероятно март месец. )

# 625
  • София
Вени- страхотна новина ,че е открита диагнозата,сега ще знаят как да лекуват малката.

# 626
Добро утро! Голямо глезене е при вас...то кафенце,то кексче,то милинки котенца  Hug
Венета,вярвам ще ни зарадваш с още добри новини!  Peace
След снощното ми женско парти съм в отлично настроение Party и днес-утре ще съм най-добрата мама и съпруга! Mr. Green
Мирама,и на мен така ми е прималявало покрай диетата...умната,ей! Wink
Прекрасен ден,овнички! Hug

# 627
Привет рогата дружина Simple Smile,
радвам се за добрите новини около Вени Hug!
Мирама, и аз ще ти кажа същото като мимина. Този номер с кръвното съм го правила, не толкова от диета, а защото не ми е останало време през деня за хранене ooooh!...
Мимина, къде бяхте снощи?
Маргалче, и аз се нареждам на опашката- ако си ги пуснала за продажба някъде, метни един линк.
Ели , мерси за кафето! Този котьо голям сладур Heart Eyes .
Аз ще се стягам и започвам да работя. Измислили ни от работа един курс и сега искам- не искам- трябва да ходя Tired.

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 13:02 от стрина Ягодина

# 628
Здравейте момичета и от мен Hug
стрина Ягодина ,ДЕСИНКА,
ще ви пратя линк с герданите на лични малко по късно,радвам се че ви харесват Hug
Пожелавам на всички ви весел и усмихнат ден!  bouquet

# 629
Ягодинка,на Алба 2 бяхме  Rolling Eyes ...хубавко беше,то нали знаеш,тя компанията е важна!  Wink
Ей,ни нА - форумски Убавици!  Flutter Аз съм втората от ляво на дясно с очилата  Wink
http://i192.photobucket.com/albums/z36/mimina1153/Picture108.jpg
Айде,дано следващата снимка,която ще покажа да е от нашата срещичка! Hug

Общи условия

Активация на акаунт