Жената Овен/6

• 19 801
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Хубавица Peace
Сутрин рано уж тоя фитнес да ме разсъни,ама нейсе.
Като говедце се бъхтя,все гледам нещо да правя,че иначе не се чувствам добре,ако не правя нищо ooooh!
Сега ще бягам,цунки!

# 631
  • Varna
МИМИНКЕ Hug
Много си Убава, ама многУУУУ newsm10 Там където сте били много ли е запушено. Аз все питам, че немога да даяня на цигарен дим- давя се като котето което Еличка ни е сложила за сутрешна закуска Joy
ВЕНЧОРИ Hug
Надявам се днеска Виви да е по добре, че и двете се измъчихте много. Направо ми сЪ сецна душата като четох какво си писала снощи за нея Shocked Душе, радвам се за едната ти ръка, но ти щом имаш болка и във другата, настоявай по нататъка и нея да ти оправят, няма да ги  оставяш. Аба ти си пич, знам, че ням да се оставиш Hug
БЕНДЖОЛИНКЕ Hug ей такъв котьо го имах преди 3 години и половина, ама вече е голям на бой Joy Ще ти пратя снимка от първия ден като го купихме.
Аз вчера четох във Готварския едни неща едни чудеса за тази тенджера която готви замразено, незамразено и видях, че има подобни на свободна продажба и на съвем по добра цена. Много се назлъндисвах преди, чудех се и взех, че тропнах със крак на моЙтИ мъжове и синО отиде та я купи от Метрото. От сутринта със нея се занимавам и си правя ИкспИрИментИ. Затова сЪ довлякох чак сИга. Първо направих от замразените банички- станаха пИрфектнУ и мазнината им се отцеди долу. По пръхкави стават от другата ми фурна която също е много добра и е вихрова. Сега съм метнала едно цяло пиле но охладено не замръзено. Ще ви давам отчет.
Абе много хубави неща прочетох и затова се навих да я купя, пък и от мои близки знам много добри неща за нея.
Бягам сега Мацуранки да видя новата ми придобивка какво прави и какви ги върши Wink

# 632
Здравейте овненца:)

Вени  Hug  Praynig кураж и всичко ще е наред !
Делте, честита ти тенджУра Simple Smile Да даваш отчет как готви и ако е читава и ние да се обзаведжаме Simple Smile
Маргало и аз съм си заплюла едно герданче...да не забравиш ! Simple Smile
мимина и ти си поредното доказателство, че овнетата са големи симпатяги Simple Smile
Mirama, успех и с диетата и с дипломната!
Elica676, котето е безумен сладур Simple Smile  И аз обичам много животни, но си нямам вкъщи, защото ми е жал да ги затворя в апартамента. Иначе изпитвам безумен страх от уличните кучета.

# 633
Вени, много се радвам, че сте открили причината за температурата  Hug.
Делте, честита придобивка да си я ползваш дълго време  newsm64 .
Маргалче, и аз ще чакам линкче за герданчетата.

# 634
Много сте мили!  Blush Hug
Делтичка,само овации да събираш с новата тенджера!  Grinning
zayak3,бездомните кучета са ми най-болната тема в глобален план...ужасно се страхувам и аз от тях,безумно много...!  Tired

# 635
мимина наистина е убавиня - определено е по-по-най в компанията. newsm03 smile3501
Делтич, какич... требаше тенджУрата да е от нас, че и без друго ни прехранваш, ма кат си се минала вече... прати барем сметката за тоците да ти поемем. Joy
Радвам се на австрийските новини и очаквам още по-добри! Hug
заяЦ, срам ме е да разкажа снощи колко време не можах да изляза от магазина, щот две кучета чакаха на изхода за проверка на торбите. #2gunfire

# 636
...хелоУ и от мен  bowuu

Вече по-често ще захождам тук - пуснах си нет на работа ..ама голяма мъка  Tired
За почти 5 часа работа - един клиент имах само  ooooh! Ужас голям...

Мимина - и от мен един глас, че си много сладичка  Hug

Вени, бързо възстановяване на Вики пожелавам  Hug

ДелтичКа, сега остава да ни поканиш на банички у вас или да покажеш поне тенджерката  Heart Eyes
Аз уж трябва да слабея, ама все за ядене мисля - а и тук толкова ми е скучно...трябва да измисля и да започна и аз да правя нещо   newsm78 тези герданчета на Маргалцето са ми много сложни  Sunglasses

Мирама, колко килца трябва да сваляш? Към коя диета се придържаш сега?
Пожелавам ти късмет с килцата....и на себе си го пожелавам  hahaha

Еличка, сладко коте и така съм гладна, че ми идва да го схрускам  Blush
Ама си взимам от кафенцето ти за следобедното сладко  bowuu

Джей, как е днес? Има ли вече добри новини  Hug

# 637
Качвам снимки милички,но бавно става,че ми е натоварен компютъра в момента.
Вени,ужасно се радвам на новините Peace
Аз килограми много лесно смъквам,ако реша.
Изглеждам що годе добре,когато съм 55 ,но съм 1.70 висока и аз 55 съм слаба.
Те са си нормални всъщност за всяка жена,но за висока са малко.
Поради здравословни проблеми преди месеци станах 45 и по малко дори....
Сега съм ги докарала до 49-50 но със зор.
Знам че не изглеждам добре,но не ми пука.

# 638
  • Кюстендил
 #Cussing out
Лекинко съм бясна. Някакви деца днес рязали косата на дъщеря ми. Това ства в училище. Едното я разсейвало, а другото с ножицата се прави на фризьор.  #Cussing out Пратих мъжа ми да се разправя, защото аз ако отида трябва много, ама много да викам, че да ми обърнат вимание, пък той само с осанка всява респект Mr. Green Много пъти се е оплаквало детето, че я драчат, настъпват се, побутват се, ама това си детски закачки. Сега обаче си е чиста проба гавра и не става дума за неосъзната постъпка, а съмвсем съзнателно действие. Утре сутрин ще отида да ги чакам родителите на двамата хубавци и след училище им връчвам детето, да го заведат на фризьор и да ми го върнат с нормална прическа Crossing Arms

Извинявам се за излиянието, ама ще се пръсна от бяс.

# 639
Трепет...  #Crazy #Crazy #Crazy
Малей,убивам ги #Crazy

# 640
 Трепет  Shocked как може?!
Успокой се и прецени какви мерки да вземеш. Не само с родителите, а и с учителите, директора на училището и с който още се сетиш трябва да говориш....
Да се оправи прическата на детето е най-малката грижа, това няма да промени  другите деца.
Лелеле, аз полудях докато те чета.

# 641
  • Кюстендил
Аз за това не искам да ходя сега, защото съм много афектирана и няма да ме удържат, нищо, че съм 1.50. Аз със децата и да говоря, файда никаква. Трябва техните си родители да го направят, за да им влезе нещо в кухите кратуни. Учителката какво е направила не знам, но и на нея вече й е трудно да ги озаптява - те са абсолютно неуправляеми явно. С директорката ще говоря също, но и тя освен да отиде и да им се поскара малко, друго не може да направи. То самото училище не се слави с много дисциплина, но за момента нямам избор, защото пък ми е пред вратата и не се ангажирам с водене и прибиране, което си е не малка грижа за двама работещи родители. Така ако продължава обаче, следващата година ще се принудя да я преместя в друго.

# 642
  • София
Трепет- леле и аз бих откачила. Хващайте родители те им на къс пас и ги разкатайте.Точно такива безотговорни родители много ме вбесяват,те са виновни да има такива деца в училище,дето си мислят че всичко е позволено.
И майка ми,и леля ми са учителки.Проблема не е в учителите ,а в родителите.Има ужасно много случаи ,в които при направена забележка от учителя и то основателно направена,се появява родителя и вдига скандал как него писано чйце,никой няма да закача и да му прави забележки за поведението.

# 643
  • забравих си мисълта...
Трепет, много се ядосах като прочетох какво са правили с детето ти. То трябва наистина мъжът ти така да постави нещата, че тези деца, да знаят, че ако направят нещо на малката, последиците ще са сериозни. А също трябва и твоето дете да може да се противопостави и да се защити. Аз не съм съгласна, че това другите нещо са детски закачки. То от там се започва, всички трябва да знаят, че нищо не им е позволено, даже и да я настъпят без да искат не може.

Делте, честита ти тенджера, как се казва това чудо. Аз нали не съм много по готвенето, ми е тъмна Индия всичко около него.

Колкото до Вивиен се надявам, да я изпишат утре, въпреки че е още доста слаба. Днес при нея беше една терапевтка и беше взела перца в любимите и´ цветове и разни други неща, с които да прави упражнения за дишане, за да може да прочисти налепите. Терапевтката беше млада и много миличка, напълно подходяща за малки деца.
Това са новините от днес, дано утре са по-добри.

# 644
#Cussing out
Лекинко съм бясна. Някакви деца днес рязали косата на дъщеря ми. Това ства в училище. Едното я разсейвало, а другото с ножицата се прави на фризьор.  #Cussing out
#Shocked smile3527
Това не е човешко!

Общи условия

Активация на акаунт