Нищо, че детенцето е слабичко - то да оздравее, да го изпишат, пък вие ще се погрижите после за хапването, та да се изпълни съсъ сили
А твоята ръка как е?Делте, я наистина вземи по-подробно да разкажеш за новата ти придобивка - да ти е честита, със здраве и мерак да си я ползваш

Трепетче, само докато четях ме хванаха нервите
Мъжът ми сигурно за това ми казва, че съм като сух барут - ако в такава ситуация отида аз в училището, дълго ще ме помнят
Не че караницата е най-правилното, но другите трябва да разберат докъде се приема за граница на доспутимото и къде вече се преминава добрия вкус
То и въпросът със самата прическа е важен, но още по-важно според мен е дъщеричката ти да знае, че не трябва да допуска другите така да се държат с нея - да не са нещо повече я
Ама странни родители има, ей-й-й
- почти съм сигурна, че и да поговориш с тях, пак ще си оправдаят "слънчицата" и няма да им се поскарат. То моето още е малко, ама за в бъдеще си мисля друго /от това на "постригвачите"/ отношение към хората да култивирам в нея
Пиши за развръзката, като се върне мъжът ти от училището
Сега и ти се чувстваш и по добре.
И кой ощИ шЪ идва беййййй 

Имаше ефект - спря да се бие. Но стана по-лошо... започна да позволява на другите всичко, за да си играят с нея и да я харесват.

Тез дни малко търчане имах и не съм сварила да те видя.
Моето което купих е подобно на това което показват по телевизията на Топ шопа. Halogen heater ей таквозинка е
Има и тема във Готварския и вчера като ги чтох, се реших да си купя и изтреляхме Диването да я купи. От Метро я купи за 100 пари а тая по телевизията е 250. Може да се впуснеш из интернет и да видиш за цена. Тука Телешопа големи скъпчии бе. А тая като моята върши същата работа като тая скъпчийската