Жената Овен/6

• 19 806
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Вени, ето че новините от теб стават все по-добри  bouquet  Нищо, че детенцето е слабичко - то да оздравее, да го изпишат, пък вие ще се погрижите после за хапването, та да се изпълни съсъ сили  Hug Hug А твоята ръка как е?

Делте, я наистина вземи по-подробно да разкажеш за новата ти придобивка - да ти е честита, със здраве и мерак да си я ползваш   bouquet

Трепетче, само докато четях ме хванаха нервите #2gunfire Мъжът ми сигурно за това ми казва, че съм като сух барут - ако в такава ситуация отида аз в училището, дълго ще ме помнят #2gunfire Не че караницата е най-правилното, но другите трябва да разберат докъде се приема за граница на доспутимото и къде вече се преминава добрия вкус Naughty  То и въпросът със самата прическа е важен, но още по-важно според мен е дъщеричката  ти да знае, че не трябва да допуска другите така да се държат с нея - да не са нещо повече я #2gunfire Ама странни родители има, ей-й-й newsm78 - почти съм сигурна, че и да поговориш с тях, пак ще си оправдаят "слънчицата" и няма да им се поскарат. То моето още е малко, ама за в бъдеще си мисля друго  /от това на "постригвачите"/ отношение към хората да култивирам в нея  Thinking  Пиши за развръзката, като се върне мъжът ти от училището   bouquet                    

# 646
  • Varna
ТРЕПЕТЧЕ Hug
Със съпругът ти двамата заедно трябва да сте като си видиш със другите родители. Ей, така е по добре. И аз като другите побеснях докато четях. А учителите ако направят забележка на някое дете и после пък родителите идват и им вдигат джангъри. После учителите виновни. Не ги защитавам но така се получава.
НАСТИ Hug
Да ти кажа, тя тенджерата май за мъжко готвене. Пляскат вътре каквито продукти има и докато си вършат там техните си работи и манджата готова. А и от към ток била добре, спестовна била. Така пишат момите от темата от Готварския. Правих пиле цяло. Стана пИрФектнУ. Ща продължавам  и със други манджи и ще ви казвам. Та това казват де- спестява време и ток. Съпругата на брат ми каза, че не се притеснява, че като е на работа цял ден синът и ще остава гладен. Взимал си там каквито продукти имат и си готвел. Гледам и сладки работи правят момите.
ВЕНЧОРИ Hug
Браво на Виви, че се е сборила, браво и на лекарите newsm44 Сега и ти се чувстваш и по добре.  Hug
МИРАМКА Hug
Опатка ли дипламната работа бе Душа???
МАРГАЛЦЕ Hug
Душе, много си заслабнала, да можех да ти дам 5 кила от мене си, ох ако можеееех newsm78 А ти внимавай, мила, грижи се за себе си Hug
ДИДКА Hug
Кога идваш на банички у нас? smile3503 И кой ощИ шЪ идва беййййй newsm47
Благодаря ви момичета за поздравленията за тендЖУрата. Да ви сЪ връща и по Убави да иматИ Hug Hug Hug
Хайде Дружина на следобедната закуска smile3503

# 647
Хайде Дружина на следобедната закуска smile3503
А де, да си дойдеме на думата! hahaha Joy rotfImbo
С децата е адски трудно и явно няма универсално решение. Малката ми рошла беше много буйна и войствена като малка - на батковци посягаше, на всеки... Те я жалят, тя налага. После на мен се оплакват, аз се червя. Що наказания изкарахме... 2/3 от лятото през терасата само гледаше децата. Tired Имаше ефект - спря да се бие. Но стана по-лошо... започна да позволява на другите всичко, за да си играят с нея и да я харесват. Rolling Eyes
Това лято един случай ме жегна много силно и се упрекнах много сериозно. Ева си играе с едно момиче, което е 4-ти клас и си е мъжкарана отвсякъде - рита топка с все сила в стената на блока, бие се с момчета, осакатява дръвчета и цветя... гадно детенце. Излизам аз на терасата и какво да видя - въпросната рита моята Ева, а наща тихо й повтаря да спре, ама даже не смее да извика. Като креснах аз, те скочиха и двете, а моята Ева с умолителен тон каза: Мамо, тя не ме риташе много силно! Може ли да остана?

Sad

# 648
Гледам активни сте днес,радвам ви се,подкрепа има за всички,браво тайфа Hug
Само така Peace
Аз метнах една пералня на простира и уж готвя на газовия котлон,хоп газта ми свърши,сега го метнах във фурната,защото котлоните ми на печката са затворени под шкафа hahaha а пък фурната ми изгоря отдолу миналата събота като правих баница ooooh!
Абе изобщо идилия Whistling

# 649
Няма да ви каня на вечеря щото то се е видяло,че вечерята ooooh!

# 650
  • Varna
А, НАСТИИИ
Няма да и разрешаваш да я тъпчат. Да не посяга предварително ОК, но да я бият неее. Аз така учех моят син във детската градина да бъде Gentlyman=. Обаче си го прибирах целия нахапан и нащипан точно от госпижиците. И тогава казах- удрят ли те удряй. А той ми отвръща- Ама нали са Дами. Бах ти дамите си казах на ум. А той сега е див петел но като малко дете много внимателен и мил беше. Обича животинки, обича цветя и тревичка, не обича да ги тъпче. Но не трябва да си подават пък и другата буза бе мамка му. #Cussing out

# 651
  • Кюстендил
Мъжа ми е отишъл да я вземе. Не е много липсващата коса. Той е поресен от анархията която е царяла в училището. Просто учителката в занималнята не успява да ги контролира. Неуправляеми са. И аз съм ходила да я прибирам следобяд - страшно е. За това ще ходя утре при директорката, да се разходи ей така из училището и да види как се справят собствените й подопечни. Щото и от тях зависи много дали ще успеят да им грабнат вниманието и да ги накарат да слушат. Прави сте, че всеки си оправдава неговото чадо, и все даскалицата е крива, ама то е защото не си познават собствените деца. На мен ми е ясно на какво е способно детето ми и никога не съм се карала, че й е направена забележка.

# 652
Това с насилието м/у децата е гадна и болна тема.
Аз преди време бях пуснала тема в "нашите деца"
Успявам уж да държа положението,но ме е страх,колкото повече порастват толкова повече контролът ни в/у тях се изплъзва..
А има много зли и жестоки деца... Tired

# 653
Да права е Маргало, наистина има много зли и жестоки деца, казвам го от личен опит, колко са ме тормозили като малка, явно още съм била агънце, а не овне Mr. Green Та до ден днешен имам разни комплексчета насадени, мъча се да ги изтръгна от мен, но е доста трудно. Sad

Трепетче, дано дъщеричката ти да не се е засегнала много, а мъжа ти хубаво да им направи забележка на родителите на тези деца тормозителчета, и най-важното да си вземат бележка от забележката. Peace

Вени, много се радвам, че Виви е по-добре, сега само като се прибере я подсилвате допълнително и ще е "пушка"(както казва татко ми).

Делте, честита ти придобивка, със здраве да си я ползваш, казваш за мъжко готвене, а. Тъкмо ще ти остава време да минаваш през офиса на кафенце Sunglasses Тез дни малко търчане имах и не съм сварила да те видя.

Гледам за килограми сте се заговорили. Да не вярвате на Делтето, наистина имам да сваля няколко -8, защото лятото се бях смъкнала до 55 , ама сега съм 63 и не се чувствам добре в кожата си, то хората не забелязват толкова много, защото някак равномерно съм ги качила, а и съм 175см, та затова Делтето така ви говори. Но просто като си видя бузите по снимките и  ooooh!

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 17:51 от Бенджолина

# 654
Здравейте момичета от мен. )
Днес най-сетне изпратих дипломната работа....не е перфектна, но за толкова време, толкова. ))))

Трепет, много кофти случка. Като чета във форума за какви ли не подобни издевателства и т.н. над децата в училище....направо не знам как ще пускам Калина. Тя е толкова добра, наивна....че нямам думи. Изобщо не е бойка като мен, или поне не на вън.

Някой питаше колко имам да свалям....на първо време 7-8кг, за да заприличам на човек. Но иначе ми трябват към 12кг, за да съм ок. Една година след раждането бях ок....после пак ме удари простотията и лакомията....и се докарах до сегашното дередже, да се търкалям и с шкембе като в 5ти месец.

И да се похваля, днес ми пристигна поканата за сватбата на моята приятелка. ))) Много се радвам, обожавам да ходя на сватби (то съм ходила общо на 2, на които бяхме и кръстници с моя мъж). ))

# 655
Ох Мира добре, че си ти да се сетя покрай теб Hug, че  и аз имам да пиша дипломна, ако не беше ти, просто щях да изтърва всякакви срокове, ще се залавям и аз сериозно и много набързо да я скалъпя, че се оказа, ако пропусна март месец ще изгубя права и ще мога да възстановя чак лятото на 2011-та за едно явяване и това то, иначе УНСС-то ще ме изритат  ooooh!

# 656
Бенджи, каква ти е темата? Ако трябва да помагам и без това съм набрала скорост с моята...))))

DELTA_DELTA, я го покажи тоз уред...) ЧЕ аз чета за едни кукъри, ама тях в БГ изобщо ги няма. Една мама от нашата отчетна (Плевенската) си поръча такова чудо ама чак от америща. )

# 657
Бенджи, каква ти е темата? Ако трябва да помагам и без това съм набрала скорост с моята...))))

Рекламна  стратегия на фирма (някоя определена) ама кой ще ми даде такова инфо това е друг въпрос, ще трябва да си измислям май, май.

# 658
  • Varna
МИРАМЧИК Hug
Това не е тоя коокър за който ми казваш. Той много скъп беееей #Crazy Моето което купих е подобно на това което показват по телевизията на Топ шопа. Halogen heater ей таквозинка е
Има и тема във Готварския и вчера като ги чтох, се реших да си купя и изтреляхме Диването да я купи. От Метро я купи за 100 пари а тая по телевизията е 250. Може да се впуснеш из интернет и да видиш за цена. Тука Телешопа големи скъпчии бе. А тая като моята върши същата работа като тая скъпчийската

# 659
Бенджи, тя хубава тема, пък и ти ще имаш доста теория реално. ) Имаш ли одобрен план, такива неща? Сериозно мога да ти помогна ако искаш и без това се чудя в момента какво да правя. )))

Делте, хубаво е това чудо...ама аз само ги трупам уреди в къщи и след 1месец ми минал мерака.
Миналата година се пощурих за хлебопекарна...купих я аз...ами сега 2-3пъти в месеца да направя сладкиш и хляб. И ми заема място в кухнята, щото малка. )
Имам голям робот с какви ли не приставки и чудесии от сватбата. )))) И.....познайте къде стои.....))))) Опакован с панделката в един гардероб....)))))) дори не съм го отваряла...)

Общи условия

Активация на акаунт