Жената Овен/6

• 19 787
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • забравих си мисълта...
Mirama и за имам такива уреди и само ако знаеш колко са много. Всички добре опаковани и всяка година само им бърша прахa по 3-4 пъти и пак, кой в килера, кой в една малка стаичка, която е за такива непотребни или рядко  употребявани  неща. Колко ме караха да си купувам хлебопекарна, но аз си меся с бъркалките за тесто на миксера и с тях си ми е супер. То и без това мерака ми отминава, а и сега трябва да си пазя ръката поне 2-3 седмици, така че всичко е закачено на "пирона", (да не се чудиш, има такъв израз за работата, че човек я закачва на пирона, като реши да я занемари)  Joy.

# 661
Вени, радвам се за добрите новини  Hug Сега баба й на Виви като вземе да меси питки и сладкиши и детето бъзо ще напълни бузките  Grinning
Трепет, май всички тук сме абсолютно възмутени от постъпката на децата..Отвратително е и дано мерките, които се вземат вразумят тези хулиганчета. А детето ти как го изживява?
Делти, да се примъкна и аз към баничката?  Flutter Честита ти тенджера, само с вкуситии да радваш мъжете  Hug
Мирамче-и аз съм тъй-уреда, който активно ползвам в кухнята е 23 годишен миксер, който ми домъкна от Германия свекъра ми. Нали ти казах, че ще се справиш с дипломната?  Grinning
Насти, моите деца ги учих да не напрадат , но и да не се дават. Малкия все ми ревеше кой какво му направил, че и кака му го спасяваше, докато накрая се взе в ръце. Не позволява никой за нищо да му смазва достойнството. И мен ме жегна разказа ти от лятото..
Маргалче, оправдаваш ли ни се? Wink Ще видиш ти, кат кацна в Русе как бързо ще ми опечеш нещо на изгорялата фурна  hahaha
Мимина-най-хубавата си на снимката  Hug Това напълно сериозно, а не просто защото сме овнета, та да се поддържаме.
Бенджи-и аз искам нет на работа, ама даже книга е забранено да чета, докато няма клиенти..
Ох, много сте писали днес-сигурно някого ще забравя..
Ама вчера като си бях у дома що мълчахте като пукали, а?  Twisted Evil
И стига с тия кила, че не съм се теглила скоро и ще ми трябват от ония зелени рецепти, та да преглътна цифрата..

# 662
  • забравих си мисълта...
Ели, на Виви баба и´ сега трябва да си пази ръката, та питките и всичко друго на пирона  Joy.

# 663
И не ми яжте котето от закуската!

Joy Joy Joy
Имаше още една снимка на същото, когато вече се е наяло и се облизва  Grinning

# 664
И не ми яжте котето от закуската!

Joy Joy Joy
Имаше още една снимка на същото, когато вече се е наяло и се облизва  Grinning
Ели ти по принцип до колко кажа, че си на работа? Мисля утре да намина, след работа, какво ще кажеш?
Ако нещо ме забави и не успея в събота (понеже разбрах, че почиваш е сряда)

# 665
  • Varna
МИРАМЧЕ Hug
Аз, хлебопекарна не си купих да не вися и да си прява тестяни работи, че мрА за тестяно. Тази тенджера повечето ще е ползват мъжете или по скоро сина. Че той със това негово здравословно хранене и пилешко месо шЪ мЪ побърка а тая тендЖурка ще му върши добра и бърза работа. А и аз ако не съм наготвила специално за него, хвърлям набързо пилешкото и то става набързо. Спестява време а и ще имам оправдание да му се репча, че има тендЖурка за неговите печива Wink и сам да си направи щом толкова недоволства. Laughing
Иначе аз нямам много уреди, защото ми е много малка кухничката или по точно бокса.

# 666
Бенджи-от 9 до 18.30 съм. Без обедна почивка и ако ме няма-мръднала съм наблизо. Чакам те  Hug След работа ако минеш-ще пием по едно кафе или горещ чай-каквото кажеш  Grinning

# 667
Тая фурна и аз с интерес я гледам.
Казваш Делте че става newsm78
Да взема да се замисля Thinking
Ели,котето ти от сутринта е разкошно Joy
Бенджи,като си  направиш дипломната,прати ми да я прочета,тази тема ми е много интересна Peace
Вени,дано се оправяте мила,че аман Tired
Mirama,ти си нашата отличничка Hug
Момичета,всички ви прегръщам и тези на които не съм им  написала имената,всички сте ми скъпи и ви чета с интерес Peace
Лека ви нощ!

# 668
  • Кюстендил
Ели, малката го прие изненадващо добре, което хич не е добре Tired Много я тормозят децата, постоянно ми се оплаква. Все и обяснявам, че ако я обиждат трябва да им отговаря и тя. Да не им мълчи и да се бори за правата си. Тя обаче вътрешно ги изживява нещата, а иначе се прави че й няма нищо. А и тя е свикнала да командори. В детската градина беше най-голяма в групата и на ръст, и на възраст и беше тартора. Тук обаче има и други силни характери и в момента тече борба за позиции.

Лека нощ момичета, утре ще докладвам какво сме си казали с директорката Wink

# 669
По една закуска в леглото, малко да ви поглезя поспаланки  Grinning

И да бЕгам на работа.

Ето ви вчерашното коте нахранено  Laughing

# 670
Мира, много ти благодаря за отзивчивостта. Ако много я закъсам ще свиркам.
Маргало, нямаш грижи, стига някоя фирма да даде поне малко инфо.
Трепет, дано малката да успее да се пригоди към средата. Hug
Ели, страхотна закуска, само наистина да не ни разглезиш много. Тъкмо смятах да пускам и аз закуска и ти ме отмени. И до скоро  bouquet

# 671
Elica676, ти си истинско съкровище! Hug Heart Eyes
Мммммляс! lovekiss

# 672
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУ Hug
ЕЛИЧКА Hug
Закуската прекрасна, котарака и той става за закуска smile3508 съжУ Joy
Лек и усмихнат ден на всички Овнички-сестрички

# 673
Добро утро Simple Smile
Елииииииии, не мислиш ти за тези, които пазят диета.......  Twisted Evil
От мен плодове:
И пожелания за приятен и лек ден Simple Smile

# 674
Ха добро утро!  Hug Пак да кажа,че сте много мили... Blush
Трепет,ужасия е това, майче  Twisted Evil На теб сигурно ти е поотминала овнешката бесня,ама на мен ми завряха барабонките...ще ме прощавате за израза  Embarassed ,ама много се нервирам от подобни неща и като си представя кооолко мнооого такива ме очакват  Sick ooooh! Непременно пиши развоя на събитията-за подкрепа,за анализ или само за да ти олекне... Peace
Като ви чета за тоя куукър...ще взема и аз да се обзаведа newsm78
Чуден ден от мен! Hug

Общи условия

Активация на акаунт