Жената Овен/6

• 19 769
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Добро Утро .Много хубави закуски сте спретнали.На мен ми се спи 2 не виждам,единственото, което ме крепи,е че днес е петък и утре ще се наспя.

# 676
Добро утро и от мен - работната  Hug
Хубава закуска - аз я преместих с едни сливенски милинки  Joy

Tрепетче - и аз съм с теб  Hug
Ако трябва идвам за помощ - и на мен ми се случи нещо подобно преди две години в градинката на Вики - дете го блъснало и нашия си удари главичка на килима - забележете - и му бе пукнат черепа  Tired

Спокоен ден на всички  Hug

# 677
хм.. то мойто си счупи ръката преди няколко месеца в градината  Crazy Ама то защото е много кротък  Mr. Green

Иначе и на мен са ми рязали косата в училище.. щото ги беше мега яд, че нямат таква  Twisted Evil .. и дъвка са ми лепили..
Ама познайте дали оставах длъжна  Joy

Уф.. чувствам се нервна, дебела и рошава..
За 1вото нищо не мога да направя по въпроса.. по 2рото започнах да работя.. а с 3тото едва ли скоро ще се справя  Crazy

Вчера ходих да взимам на мъжо заплатата за декември от бивашата му вече фирма.. И.. дадоха 1/4 от нея .. толкоз .. ко щеш  Crossing Arms
Едвам платих сметките, че особено тока е  #Crazy .. Туй работодателите са много злобно племенце  Confused За януари усещам, че и токова няма да даде  ooooh!

Мразя зимата.
Искам да е лято .. и да има череши ..
И други неща искам.. ама .. и череши става  Mr. Green

# 678
Уф.. чувствам се нервна, дебела и рошава..
За 1вото нищо не мога да направя по въпроса.. по 2рото започнах да работя.. а с 3тото едва ли скоро ще се справя  Crazy

Oвца  Mr. Green Joy
Тая па дебела била ... и ся к'во ще нагъваш само марули ли ?  Whistling
Искам най-искрено да ви кажа, че лъже  Mr. Green , колкот мен е , демек 50 била  Mr. Green
Първото и второто ги зачерквам, по третото мога да ти дам идея.  Grinning
То и без т'ва първото при нас е перманентно.  Joy
Намери ли рокля най-накрая ?
П.П: Що' те няма у скайпа ?  Rolling Eyes

# 679
Ба.. 50 не съм била от 3-4 клас някъде  Joy
А ти от де ги извади тия 50 кила.. кат си 40 с мокри дрехи  Twisted Evil

Зимата я започнах на 60.. ма се освиних до 68.. Сега се боря с 65тото Simple Smile)))))) Ма съм висока Оваца пък  Mr. Green и ни ми личът чак зверски  Twisted Evil

Пускам си CVта за загрявка.. макар че пъъъъълно с простотии само  ooooh! .. ама знае ли човек Simple Smile ..
Мъжете още спят..

Главобол ме цепи от няколко дни..

и .. стига съм мрънкала..
Аз затуй избягвам да пиша напоследък, че ми е яко мрънкащо..

Маргало, Джей вика снощи да ти идем на гости  Whistling

# 680
Маргало, Джей вика снощи да ти идем на гости  Whistling
Казах, че искам да се запознаем, не да ходим у тях !  Joy
Свалила съм ти няколко модели на рокли  Whistling

# 681
Добро утро и от мен. ))))

Закуски по принцип не ми се полагат...)))) Ще ходя да хрупам жито след малко, то станах на кон вече...))))

Дайте ми някакъв акъл за подарък на моята приятелка, че на 13ти март съм на сватба. Тя нищо не иска (тоест всичко си имат), та се чудя за нещо интересно и оригинално. )

духи пухи....ай стига се сдухва...) хапни нещо сладичко, удари един сериозен секс и ще се пооправят нещата. )))))

Ииииии, стига сте говорили за килограми....че и аз 50кг не съм била от 8ми клас...)))))

# 682
Здравейте и от мен стадо Joy

Маргало, Джей вика снощи да ти идем на гости  Whistling
Казах, че искам да се запознаем, не да ходим у тях !  Joy
Свалила съм ти няколко модели на рокли  Whistling

Заповядайте,няма да ви върна. Hug
Аз закусвам с очи от вашите закуски,не обичам сутрин да ям,само кафе пия Peace
Стига сте се ядосвали с тия кг.,мъжете не обичат слаби и кльощави жени Peace
Мен затова никой не ме харесва  hahaha

Така ме боли коремът и ми е лошо,тази нощ ми дойде ooooh!
Аз допреди година-две изобщо ми идваше от дъжд на вятър  Joy
От няколко месеца съм точна като часовник,явно съм пораснала вече  hahaha и съм
станала жена :
35: hahaha

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 12:10 от Маргало

# 683
Добър ден Simple Smile,
Трепет, и мен ме хвана бяс като прочетох за случката #Cussing out!
Маргало, да ти минава бързо!
Делте, и аз се замислям за такава джаджа. Много обичам такива машинарийки, които сами готвят. Миналата година имах голям мерак за хлебопекарна. Речено-купено. Обаче...само един хляб съм приготвила в нея Embarassed. И то такъв, че ако ударех някого с него- фрактурата е гарантирана. Добре, че е мъжът ми- той си я използва най-редовно и хубав хляб прави  chef.
Ели, мерси за закуската!
Успешен ден на всички!

# 684
Лелеееее, май доста нови овнета има в групата, а аз отдаааавна не съм се мяркала.
Минавам да ви видя, не съм ви чела, само прегледах последните странички.
Юлето е на ясла вече 2-ра седмица. Почна да остава и да спи там, но още плаче по малко сутрин и е неспокойна там, но ще свиква, няма как. Митко пък хапва вече пюренца, ама до преди няколко дена ядеше по цяло, пък сега не може. Луда работа.
Ей ви едно клипче на пакостниците - http://www.youtube.com/watch?v=LPF7Z9jSSoQ&feature=player_embedded#

Хубав ден, овнета  Hug

# 685
  • Varna
ЦВЕТЕЕЕЕ Hug
Душеее, как сиииии. Много сладурести, много слЯдки,много, много, много. МойтУ Диване като са запъна да не иска да сЪ жени и сИга аз нямам на кого да сЪ радвам. Със Идно внучИ поне щяФ да съм баба Щастливец или както ДиванетУ ми казва, че ще съм баба Убиец Joy
шЪ бЪда дърта бабаааааа rotfImao Да са ти живи и здрави. Жал ми е за Юлето, че рано трябва да става, ама като трябва ко да праЙш Thinking Ти как си бе Сладурано?
ЯГОДИНЧЕ Hug
Те теЗ машинарийки май само мъжове да готвят във тях. Вчера пекох от тия замръзените банички. И ви казах, че станаха бомба. Днеска имаше останали 2. Абе да ви кажа само дето бяха студени иначе никак не изсъхнали и безвкусни не бяха. Ей, сЯ ги омахах. Направо не ми се вярва. Иначе аз питах за моята момичетата от темата за тия печки колко вата са техните тендЖурки които са като моята, че май не ми се струва бързо чак толкова да пече. newsm78 Или аз съм сЮфсем във началото и не съм и хванала цаката а иначе и на лични вчера ми се обадиха, че не съм си дала парите напразно ама незнам newsm78
Дебели Овнета няма да знаЙтИ. Има добре гледани жени newsm03

# 686
Tsvetito, какви хубави и сладки дечица....напълни ми душата.
Дай боже всекиму таква "лудница" вкъщи Simple Smile

# 687
  • забравих си мисълта...
Здравейте Овнета,

Ели, мерси за закуската, много ни глезиш  newsm51.
Зайче и аз искам от плодовете ти. Като си спомня за БГ плодовете с истински вкус и за тези найлоновите тук, как да ги подмина  smile3521.
Trepet,  чакам с нетърпение новините от училище и дано никога не се повтаря, в смисъл, да не се случват такива издевателства над детето ви. Но да я научите, да може да се защити  #2gunfire.
Margalo, ще ти мине щом причината е такава. Аз мога да кажа, че съм щастлива с това отношение, винаги идва без болки и само за един ден. Лошото е че понякога съм забравяла за датата и ме е изненадвало   #Cussing out, затова си имам винаги в чантата нещо за в спешен случай  Naughty.
Бенджолина, ще се справиш със сигурност, кой овен не се справил, че ти ли  newsm10 !
Мirama, радвам се че си готова с дипломната работа  newsm10.
Cтрина Ягодина, ДЕСИНКА, Hug Hug  Hug,
Tsvetito,  толкова отдавна не съм те виждала и много се затъжих за теб   love001. Радвам се, че се появи  Hug. Дечицата ти са големи сладури, да ги изхруска човек  Heart Eyes.
Duhi_puhi,  и аз обичам само лятото, а също и череши и други неща  newsm10.
NastyWitch, Mимина, Delta, Mishleto, Дидка КОДЖАБАШЕВА, Джей  Hug Hug Hug,

Момичета много се радва, Vivi я изписаха. Веднага майка и´ и баща и´ заминаха на кафе и купиха на Vivien нови обувки, а на Laurent кола. Само не знам ако така продължават, дали и Vivi няма ме стигне по брой на обувките  Joy Joy  Joy.

# 688
Здравейте и от мен Simple Smile
Нещо взе да не ми стига времето. Влизам, чета до някъде и някой ме юрне за нещо.
Вени, много се радвам за малката Hug А ще пие ли още лекарства?
На всички много Hug

# 689
  • Varna
ВЕНЧЕ Hug
Радвам се за Виви newsm44
БЕНДЖОЛИНКЕ Hug
Офиса ви беше празен към 13 часЪт момеееей Laughing

Общи условия

Активация на акаунт