Жената Овен/6

• 19 767
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
ехо.ето ме и мен.....виждам се със приятелки и роднини-обикаляме и почиваме при мама-хубаво е.до утре.  bouquet

# 691
ВЕНЧЕ Hug
Радвам се за Виви newsm44
БЕНДЖОЛИНКЕ Hug
Офиса ви беше празен към 13 часЪт момеееей Laughing
Защото ме бяха юрнали да ходя по разни институции и тъй като съм сама, а нямам колежки заключвам и заминавам. ooooh!
Ех как ме е яд, че сме се разминали. Сега смятам да затворя малко по-рано и да намина към колхозния да видя Елито, да и направя малко оборот, дано не объркам магазинчето.

# 692
  • забравих си мисълта...
Elish, Delte, Бенджолина  Hug Hug Hug,
Vivien трябва да взема само един сироп още няколко дни, иначе нищо повече и за в бъдеще само контролни изследвания. Надявам се, всичко да бъде наред.

# 693
Здравейте и от мен. )))
Аз днес цял ден се мотая в къщи без работа. Изпрах, не съм готвила, че от вчера има ядене....)

Венета, радвам се, че вече са изписали малката сладурана и че всичко е ок. )))

Бенджи, ти къде работиш сега?

# 694
  • забравих си мисълта...
Да ви почерпя с много лека и мързелива торта.

# 695
  • София
Venetta - новините ти стават все по-добри.Само така.
Аз спах на бюрото 3 дни и днес следобяд като се стовари работа  ooooh! , важното е че утре ще се наспя и ще редя пъзел,от кога не съм го правила Crossing Arms

# 696
Чета една изключително положителна книга и ми се иска да споделя това с вас:

Раздавайте любов щедро навсякъде, като
започнете най-напред от своя дом. Дарете
с любов децата, съпругата или съпруга, съседите
си... Нека, когато някой се разделя
с вас, да се чувства по-добър и по-щастлив.
Бъдете олицетворение на Божията доброта —
доброта, която е изписана
върху лицето ви, която струи от очите ви,
която искри в усмивката ви и блика
в топлия ви поздрав.
Майка Тереза

# 697
  • забравих си мисълта...
Маргало, убий ме, не мога ! Не мога да раздавам любов на идиоти  Naughty. Семейството, момичетата от тази тема, че и от много други, ДА,  друго е, но на всички, НЕ, няма да стане  Naughty. То майка Тереза какво друго да каже, на нея това и´ е била мисията.
Между другото само Бог е съвършен. Аз съм човек и нищо човешко не ми е чуждо  smile3503.

# 698
Маргало, опитвала съм се и се старая да е така! Забелязала съм обаче, че понякога такова отношение незаслужено се посреща с подозрение или насмешка Tired...
Вени, важното е, че Виви вече си е вкъщи. Заслужи си момичето новите обувки Simple Smile!
Ели, знаех, че си в магазин за козметика, но не знаех, че е около пазара. Редовно се моткам в този район. Даже наскоро си търсих душ гел с аромат на момина сълза, но никъде не намерих.
Ася, хубаво си е при мама Heart Eyes. Моята взе сина ми за тази вечер за да мога аз да си довърша работата.
Няма как, и в събота и в неделя ще съм прикована към бюрото...

# 699
Taка..срещата м/у две овенки в темата се осъществи успешно. Видях се с Бенджи  Grinning Не знам за къде е най-подходяща:
  - за реклама на паста за зъби, заради перфектните и искрящи бели зъби и чаровна усмивка
  -за реклама за шампоан за коса, заради буйната й, дълга и чуплива грива
  - за реклама на модна линия, заради стегнато, хубаво телце
  -за реклама на козметична серия, заради бистрата кожа и прекрасни черти
Бенджиии, не ме бий  Joy
Бяхме заедно към час и половина и се прибрахме заедно, защото се каза, че сме и от един квартал  Grinning Супер беше, заредена съм с нейната безкрайна положителна енергия.  Hug
Делти, и тя е гръмогласна, така че ако се съберем трите, а даже още по-готино-шестте варненки-да им е яка душа на останалите  hahaha hahaha
Ягодке, в първия блок от към пазара съм, третия магазин с гледащ към центъра витрина. Ще те чакам, макар не мога да те зарадвам с душ-гел от момини сълзи ( м/у другото-направо обожавам този мирис)
Охх, пак ще дойда, че съм малко превъзбудена, а и трябва да готвя пилето с грах за вечеря.
Цунки по муцунки  Hug

# 700
Ейййййййй Ели нямаш ли грах да правиш, ами ще ме засрамваш тука пред тайфата да се червя. Crossing Arms
Обещавам ще те набия като се видим другия път. Mr. Green
А аз честно да ти кажа, докато не ми покажеш на снимка децата, няма да повярвам, че имаш толкова големи деца.
Изглеждаш страхотно, а пък колко си енергична, весела, зареждаща с енергия, думи нямам.
Още ми е весело и приповдигнато настроението от срещата ни.
Обезателно трябва да уговорим нова така, и да се съберем още овненца.

Мира, в една фирма за скрап съм, секретарка  Mr. Green

Вени, тортата изглежда страшно вкусно.

# 701
  • Varna
ЕЛИЧКА-
знам, че е гръмогласна,че аз както си бях захлюпила ушанката едва ли щях да я чуя като ми вика Grinning

# 702
  • Кюстендил
Фръц-фръц и ние с Десинка пихме кафе днес Flutter Да я нахваля, че е много хубава мацка и има страхотно бебче Heart Eyes Много мила, и възпитана, за разлика от мене Mr. Green

# 703
Вени, ти нали окачи на пирона всичко, а? К'ва е тая торта? Разкошотия  Heart Eyes, сега ще ме караш да правя инспекция на хладилника  Twisted Evil
50 кг последно бях на сватбата си. После само ги доближавах, ама не съм ги стигала..
Асе, супер прекарване при мама, а и съм сигурна, че ще е. Така ми се иска да съм малко дете пак и мама да се грижи за мен..
Цвете, децата ти са прелестни  Heart Eyes Дано те слушкат и много да те радват.
Духи, пък мама каква череша има...ох, размечтах се. Добре, че имам здрав стомах -та няколко кг череши не ме разболяват  Laughing Това лято повисях над час, докато не тупнах преяла като презряла череша от дървото  hahaha
Делтич, как е пръстчето? Мъжа ми като бивш спортист каза, че набито и пресрещнато най-трудно се оправя и все наболявало..Трябвало да се реагира веднага-на тях масажиста някак е издърпвал пресрещнатото на момента.
Маргалче, ако тук сме се събрали цял отбор фурии-то ти си стихиен пожар  Hug Ама и аз не обръщам другата буза, а се боря за правата си и простаците ,колкото и да се напъвам-не мога да обикна. Най-лесно ми е да ги игнорирам, но и това трудно успявам.
Елиш-утре и в неделя тук на отчет. Уикенд е (поне за някои де) и ще си откраднеш час-два за нас  Grinning
Правилно ли разбрах, че някои тук ще са кумици на други тук, които ще стават булки?  Flutter Настоявам отсега за обилен фоторепортаж на събитието.
Трепет, супер! Тук, в тази тема сприятеляването е гарантирано  Grinning

# 704
Всички ли варненки се очертаваме гръмогласни Rolling Eyes ?

Общи условия

Активация на акаунт