. Макар, че и аз съм на диета.Маргало, аз единствено със съседите не мога да се разбера
.
.
.
Представяте ли си да се съберем както се навъртаме тук двайсетина?
Представяте ли си да се съберем както се навъртаме тук двайсетина? 

Абе ние софийските овнета няма ли да се видим? Или ще чакаме пролетта. 

ама да съм жива и здрава. То като взема да идва топлото, поне две кила шЪ смъкна и без диети, че аз хич не мога да спазвам- то не съм и спазвала диети де. Жал ми е за мене си
Ели със кракът ми все така, мила.
Нали писах няколко пъти, че лекарите не ме слушат какво ми е ами разни глупави диагнози ми казват, като последния който и травматолог специалист ми каза, че нищо ми няма ами имам кокоши трън и затова ме боли.
А аз нямам такова нещо, хода редовно на педикюр, нали щеше да ми каже педикюристката за това а и знам какво е кокоши трън. Мои приятелки като ученички имаха и съм ходила със тях да им го горят. Те от болка неможеха да стъпват. А аз мога но немога да си сгъвам пръста нормално от болката. Та затова спрях да хода на лекар и във къщи ми се шинира крака. Доста изтървах от лечението но такова беше лечението на лекарите- нищо ми нямало. Да набито отива 90 дена лечение. Аз нямам такъв масажист който да ми издърпа пръстчето веднага като се получи това нещо. Това е куцам и ме боли а от студеното още повече......

dobро утро и от мен 
Двата големи звяра спинкат още, а най-малкия е долу при бабини си - разправя им как щял да отиде на гробища и да видел моите баба и дядо 

Пожелавам ти да ти минава по-бързичко 
Да са ти живи и здравички 
Вече се виждах бременна отново 

и си ги изяждам с баща ми
А този Митко колко е пораснал, спомням си кога беше бременна и те чакахме да родиш, за да получим новини от теб. ЛЕле как лети времето. Да са ти живи и здрави слънчицата.
А Митко расте човека, скоро и кака си ще мине 
Дано си оптавиш пръсчето 
Хващам се с нещо ново, не познато за мен, ама нали съм овне, трябва да се справя все пак

, а и откакто ВЕНИ пусна снимка на тортичката й .... все ми е в главата /ВЕНИ,мерси за рецептата
/ - накратко тук ви се навърта най-голямата лакомница 

Ама ме мързи да ходя пак навън за бисквити или блат. Ако излъжа някой да донесе може и да направя по-късно 

Много ни се пътуваше нанякъде де. От Варна директно полет има до Дубай, ама на мене шопинг не ми се прави. Просто със полет направо от Варна си пестим времето за отиване и връщане от София а това е и много уморително а сега и трябва да се пазя. Иначе съм като кон, не се умарям въобще. 
Нали мога да шетам куцукайки и да се къпя и не съм зависима.