Жената Овен/6

• 19 765
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Вени, много се радвам, че Виви вече си е в къщи, а и тортичката  Hug. Макар, че и аз съм  на диета.
Маргало, аз единствено със съседите не мога да се разбера   #Cussing out.

# 706
  • забравих си мисълта...
Ели, имах един голям и един малък блат. От 10 дни стоят във фолио за свежо съхранение и днес само забърках един пудинг с невероятно нежния аромат на плодове на касис и поръсих с орехи, които ги купих така смлени, кокосови стърготини и шоколадови пръчици. Отдолу големия, отгоре малкия блат, попълних с бишкоти и бисквити, които са ми останали от някой друг път. Това и´ е всичкото на тортичката, но наистина е много вкусна. Лошото беше само това, че е много лека. Майка си хапна едно парче и като се прибра съкровището, отдели още едно, така че останалите 10 си ги поръси тук там с коняк и си ги хапна, като си направи и кафе разбира се. Каза, че тортичката била пияна и много му допаднала, понеже пияните били много леки  smile3503.
Така че тортата ми костваше само варенето на пудинга и поливането на блатовете с него. Все пак малко движение не е забранено, иначе ще "ръждясам".
Иначе много ви личи, че овенската среща е била на изключително високо ниво, което много ме радва и ме кара да ви завиждам  благородно. Не спирам разбира се да си мечтая, че все някой ден ще успеем, да си направим истинска овенска среща  newsm03.

# 707
Всички ли варненки се очертаваме гръмогласни Rolling Eyes ?

Ми...овни, в шумен град  Laughing Опасно съчетание  hahaha Представяте ли си да се съберем както се навъртаме тук двайсетина?  Shocked Трябва срещата да е на планински връх, ама не през зимата, че ще предизвикаме лавина  Joy

# 708
Ми...овни, в шумен град  Laughing Опасно съчетание  hahaha Представяте ли си да се съберем както се навъртаме тук двайсетина?  Shocked Трябва срещата да е на планински връх, ама не през зимата, че ще предизвикаме лавина  Joy

Ние ако се съберем двайсетина такова ехо ще има, че ще се задържи до зимата. Пак има опасност от лавини... Овни сме това, Овнииии.....

# 709
  • забравих си мисълта...
Ели, че какво като предизвикаме лавина, ние нали сме на върха  Joy. Да му мислят онези отдолу Wink. Щом не са горе, значи не са Овни Wink

# 710
Овнета, благодаря ви за милите думи за калпазанчетата ми Simple Smile
Делте, става рано, ама от 2 дена заспива в 21ч, а това не е било НИКОГА!!! Та може и да почнем да си говорим с мъжо, ако успее и той да се наспи  Joy

Вени, какво е било на малката принцеса? Радвам се, че се е оправила, и да не се повтаря повече  Hug

Иначе и аз съм гръмогласна, а децата ми не са овнета, ама са го наследили от мен и хич не отстъпват по гръмогласност. Не знам какво ще правим като започнат и да ми отговарят  hahaha Абе ние софийските овнета няма ли да се видим? Или ще чакаме пролетта.

# 711
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУ newsm68
ЦВЕТЕНЦЕ Hug
Радлам се, че си успяла да откраднеш някоя минутка за да се веснеш и при нас. Знаем мила, че дечурлигата ти отнемат всичкото време ама ето имаш ли желание и си ни навестяваш Hug
ЕЛИЧКЕЕЕЙ Hug
На сватбата си бях 48 кила, а сега съм точно 10 кила отгореееей Joyама да съм жива и здрава. То като взема да идва топлото, поне две кила шЪ смъкна и без диети, че аз хич не мога да спазвам- то не съм и спазвала диети де. Жал ми е за мене си Joy Ели със кракът ми все така, мила. smile3518 Нали писах няколко пъти, че лекарите не ме слушат какво ми е ами разни глупави диагнози ми казват, като последния който и травматолог специалист ми каза, че нищо ми няма ами имам кокоши трън и затова ме боли.  #Crazy А аз нямам такова нещо, хода редовно на педикюр, нали щеше да ми каже педикюристката за това а и знам какво е кокоши трън. Мои приятелки като ученички имаха и съм ходила със тях да им го горят. Те от болка неможеха да стъпват. А аз мога но немога да си сгъвам пръста нормално от болката. Та затова спрях да хода на лекар и във къщи ми се шинира крака. Доста изтървах от лечението но такова беше лечението на лекарите- нищо ми нямало. Да набито отива 90 дена лечение. Аз нямам такъв масажист който да ми издърпа пръстчето веднага като се получи това нещо. Това е куцам и ме боли а от студеното още повече......
ВЕНЧЕ Hug
Много ни се идваше до Австрийско, ама със тия лоши  студени времена не става. Ето днеска пак дават застудяване, минусови температури и сняг. Не мога да изляза със тоя патрав крак да си купя лосион за тяло. Тъкма щяхме да си направим двечките среща там. Ама на. То никъде не можем да идем, че я има полети, я няма, я оставай по летищата и така #Cussing out
Момичета бягам да сменям чаршафите на спалнята докато моя закусва Hug

# 712
newsm08 dobро утро и от мен

Делтичке, английска закуска предлагаш, а Wink
Аз съм метнала една баничка и чакам да се изпече  bowuu Двата големи звяра спинкат още, а най-малкия е долу при бабини си - разправя им как щял да отиде на гробища и да видел моите баба и дядо  Hug

..сега ми стана иснтересно за крака ти - добре де, все от нещо трябва да те боли  Thinking
Тия доктори понякога много ме очудват  ooooh! Пожелавам ти да ти минава по-бързичко Heart Eyes

Цвете - и ти мъжка мама, а Wink Да са ти живи и здравички Hug
Аз миналата седмица как се бях притеснила пак, че доста ми закъсняваше  Whistling Вече се виждах бременна отново  hahaha

Венетка и аз много обичам да правя такива тортички Wink
Само дето после никой не ми ги оценя Crossing Arms и си ги изяждам с баща ми Mr. Green

Слънчев ден на всички и да знаете - днес нищо не се прави  newsm51

# 713
Добро утро, прекрасни.

Делте, чудна закуска си спретнала. Браво на теб, страхотна домакиня си.

Цвети, забравих да отбележа, че дечицата са изключително сладки, а клипа е бонбон.  Heart Eyes А този Митко колко е пораснал, спомням си кога беше бременна и те чакахме да родиш, за да получим новини от теб. ЛЕле как лети времето. Да са ти живи и здрави слънчицата.

# 714
Дидка, не съм мъжка мама, имаме си кака Simple Smile А Митко расте човека, скоро и кака си ще мине  Joy

Делте, тъкмо слушах Нова - Сблъсък и говореха за хомеопатията. Та хомеопата каза, че точно такива травми се повлияват най-добре, що не идеш на един хомеопат? Ако не помогне, поне няма да навреди  Peace Дано си оптавиш пръсчето  Hug

Абе за сега ми се намира някакво време, ама почна ли да търся клиенти за фирмата няма да имам особенно, а как ще ги търся и аз не знам  hahaha Хващам се с нещо ново, не познато за мен, ама нали съм овне, трябва да се справя все пак Simple Smile

# 715
Здравейте, сладурани  Hug

ДЕЛТЕ, толкова съм гладна и като ти видях закуската се заоблисвах като котарак   love001, а и откакто ВЕНИ пусна снимка на тортичката й .... все ми е в главата /ВЕНИ,мерси за рецептата  bouquet/ - накратко тук ви се навърта най-голямата лакомница Embarassed

ТРЕПЕТЧЕ, мерси за описанието, което си ми направила Embarassed, ама не мога да съм ти конкуренция  Hug

ЦВЕТИ, почти по едно и също време сме се сдобили със слънчица - аз родих на 4.08, терминът ми беше за 17.08, а аз много исках да родя на 15.08 - много е хубав празникът на тази дата и дори си намислих в тази връзка името на детето да е Анна-Мария. Е, по-раничко родих, но името остана същото, защото не можах да се преборя с мъжО за другия ми вариант за име Crossing Arms

Все забравям да кажа на МИМИНА, че е голяма хубавица на снимката, а на живо - сигурно не е за говорене   love001

Целувам ви всички сладки овнета и доскоро  newsm51

# 716
Здравейте Simple Smile
Ето малко време днес. Нали е задушница и не било хубаво да се работи, нито да се пере, нито да се чисти, та реших да се помотая малко. По-късно или утре ще свърша нещо вкъщи.
Не спрях да ям от сутринта - закуска, след това разни банички и сладки неща, а преди малко и обядвах. Гони ме невероятен глад ooooh!
И една такава тортичка като на Вени ако имах за десерт Joy Ама ме мързи да ходя пак навън за бисквити или блат. Ако излъжа някой да донесе може и да направя по-късно Simple Smile

# 717
Ей,стига с това ядене, че вчера и днес съм на плодове и вече....ще изям някой. Ноооо ще държа фронта, утре ще наваксвам Wink

Десинка, моя термин пък беше за 7-ми, ама родих на 15-ти   Joy Те затова пишат, че много го чакаха, голямо чакане си беше.

# 718
  • забравих си мисълта...
Ах, такъв сняг вали тук, направо не  е вярно. Петната, които виждате на снимката са парцалите сняг. Направо са големи колкото яйца .
Делтичке, ако дойдете, няма проблем, ще се видим, но аз си мечтая за истинска Овенска среща или това ще рече поне 20 да се съберем неведнъж някъде. Не че двa Овена ще сме малко гръмогласни, но друго си е 20 Овнета на едно място... Ееех, размечтах се пак .

# 719
  • Varna
ВЕНЧЕ Hug
Душе, едва ли ще дойдем и точно заради кофтито време. Понеже няма директен полет от Варна, трябва да пътуваме до София. Влак или автобус, след това ми настръхва косата когато вземем таксито и тоя трафик до летището и не само до летището във София е кашмар. Поне времето да беше по добро. А няма да е скоро. Така, че си седим у дома и тъпеем обще взето. Е да, чакат аз да им правя от моите дивотии и ако за момент ме видят сериозна и питат дари не съм сърдита. А кажи ко да праЯ сестрооооу. И в къщи смешник, ама се умарям защото то във това време не се излиза много за да си взема малко въздух. Някой път ми писва и смешки да правя Joy Много ни се пътуваше нанякъде де. От Варна директно полет има до Дубай, ама на мене шопинг не ми се прави.  Просто със полет направо от Варна си пестим времето за отиване и връщане от София а това е и много уморително а сега и трябва да се пазя. Иначе съм като кон, не се умарям въобще.
При нас сутринта започна да вали сняг, сега го е обърнало на дъжд и е доста студено. Казват минусови температури. Много лошо, защото ще стане отново  ледена пързалка и не ми се мисли хорицата как ще ходят на работа във понеделника. Аз не смея да изляза да си купя лосион за тяло а вече ми свършва. Това него не мога да го гласувам на съпругат ми. Всичко друго но не и такива неща като лосиони и душ гелове.
ЦВЕТЕ Hug
двадесет дена се мацотя със едно лекарство хомеопатично. Няма файда Душе. 90 дена се лекува набито ако преди това не са ти помогнали както трябва доФтуритИ. И както каза Еличка хем дълго трае това, хем боли ама ко да праЙш, да не е по лошо - та си свиркам де Wink Нали мога да шетам куцукайки и да се къпя и не съм зависима.
Хайде по едно каЙве дружина, пък майната и на болката, все ще мине. То нали знаете- каквото е писано на глава на камък не е писано. Ще го преживеем и това, нЪл смИ Овни smile3503

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 15:50 от DELTA_DELTA

Общи условия

Активация на акаунт